taşıyıcı anne arıyorum..

Amma mahalle kavgasına dönmüş bu başlık.. Ülkemizde yasak olmasına rağmen böyle bir başlıkla konu açılabiliyor olması çok iyi... Herkes istediğini ister, istediğini yapar. altına gelen bunca tepkiye de şaşırmadım.
Taşıyıcı anneliğin yasak olması başlı başına saçmalık.
Sağlık sorunu nedeniyle anne olamayanlar var.. veya eşcinseller var, onların hakları veya yaşadıkları hiçbir zaman düşünülmüyor..

Yalnız konu sahibi ne sağlık sorunundan bahsetmiş, ne de cinsel tercihinden. Bu konuda ciddi olan insanın da taşıyıcı anne arayacağı en son platform bu tarz bir forumdur muhtemelen.

bunu ben sordum kendisine ama hakaret olarak algılamış sanırım sonlarda saydırdı durdu.
Eğer mantıklı bir açıklaması olsaydı yada ben transseksüel yada eşcinselim deseydi diyecek hiçbir sözüm yoktu kendisine ama es geçti benim sorumu

evet ya zaten mantıksızlık var ben arada yazılanları okumadım ama madem dediğin gibi bir sağlık sorunu yoksa neden taşıyıcı anne arıyor sperm bankasından sperm almak istiyorum falan demesi gerekmez miydi????

seneler önce bir program izlemiştim.belgeseldi galiba ve bu işi yapan donörlerle konuşuluyordu.donörler defalarca kez sperm verdiklerini açıklamıştı,o kadar ürkmüştüm ki anlatamam,kimbilir kaç tane çocukları var bu kişilerin ve bu donörler yakışıklı,parasız kalmış gençlerden oluşuyordu

feridanın dün savunduğu konuyu gördük

ben konuyu savundum zaten .. konu sahibini değil .. konuya yorum yaptım ...
bence yasal olmalı .. size göre olmayabilir .. ama çoğunluk ne derse o olur .. şimdilik çoğunluk benim gibi düşünmüyor o yüzden yasallaşmıyor ...
hayır çok mu zor acaba karşımızdaki kişinin fikrine saygı duymak .... çok mu zor anne olmak isteyen birini anlamak ... siz evlenmişsiniz en güzel çocuğunuz var anneliği tadmısşsınız neden başka bir hemncinsinizin bu hakkını elinden almak istiyorsunuz .. ben bu konuyu anlamıyorum işte ...
bu konuyu şiddetle red edenler nikahsız doğan çocuklara damga veren tiplerde olabilir .nerden alınır bu yetki hiç bilmem ...
bir çocuğun hayatı kararmasın diye konuşuluyor madem neden nikahsız doğan çocukları bu toplum damgalıyor .onlarda çocuk ... evlilikle olunca çocuk evlilik dışı olunca yine çocuk yani .. yok zina bebeği oluyormuş yok bilmem ne .. bu kadar acımasız olmayı ben anlamıyorum ..
bu arada size değil genell bir yorum bu ..olayı kişiselleştirmeyelim sen ben olmasın ..

Son düzenleme:
Benim konuya müdahale vaktim gelmişte geçmiş bile, her kapattığım konuda söylediğim gibi konu tepeden tırnağa incelenecek ve kurallara uymayan her yorum için gerekli işlem yapılacaktır. Konu dışılarda dahil olmak üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…