taşıyıcı anne arıyorum..

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
bekarım ve bu yüzden kendi bebeğimi dünyaya getiremem..ama taşıyıcı anneyle bebek sahibi olabilirim..işlemler,transfer,sağlık kontrolleri kıbrıs'ta yapılacak ..ücret ve diğer şartlar kontratla belirlenecek..zorda kalmasam düşünmezdim,ama başka çarem yok..bebek sahibi olmak benim de hakkım..

kk'dan mı taşıyıcı anne arıyosunuz, birazdan size gelecek yorumlara hazırlıklı olun..!

evlenin ozaman

taşıyıcı anneye kim verecek sperm?

erkek misin sen

çocuk doğduktan sonra bekar olmaya devam mı edeceksiniz? O çocuk nasıl büyüyecek, başkasının yanında mı? bir de kullanıcı adı bana tanıdık geliyor nedense aklımda kalmış ama nerden hatırlayamadım ?

Son düzenleme:
Doğum konusunda bir engeliniz mi var, biraz daha konuyu açarsanız belki yardımcı olabiliriz. Sonuçta evlenmeden çocuk sahibi olmak mümkün, taşıyıcı annelik tercihi neden ?

Bir sürü masum bebecik öksüz-yetim kalıyor...Evlat edinseniz olmuyor mu....

bekarim bu yüzden bebegi dünyaya getiremem diyorsun eee tasiyici anneyle nasil olcak bu is ?

demiceklermi bu bebek nerden cikti kimin diye :44:

yok kimseyi dinlemem diyorsan git kendin kibrisa

Doğum konusunda bir engeliniz mi var, biraz daha konuyu açarsanız belki yardımcı olabiliriz. Sonuçta evlenmeden çocuk sahibi olmak mümkün, taşıyıcı annelik tercihi neden ?

evlenmeden çocuk sahibi olmaya inançlarım müsaade etmez..hem de anında kendimi parça pinçik bulurum..ama doğurmadığım çocuğu bir şekilde açıklayabilirim..evlatlık,gönüllü anne o da olmadı buldum :)))

tasıyıcı anne.. anneden alınan yumurta hucresiyle babadan alınan spermin dollenmesi ve diger kadının rahmine yerlestirilmesi..siz tasıyıcı anne arıycagınıza gidip bir bebegi evlatlık edinin daha mantıklı hemde bir cocugu kurtarmıs olursunuz

taşıyıcı anne arıyorsun .. bebeğin olmuyor mu ?
bekar olanlar genelde yurt dışında sperm bankasına gidiyor o şekilde hamile kalıyor .. yani taşıyıcı annelik olayı biraz farklı ...
kadında problem olursa taşıyıcı anne oluyor ... buda bizim ülkemizde yasak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…