Taşıyıcı annelik

hazan32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2012
55
8
98
MRB kızlar doğuştan rahmi olmayan ve taşıyıcı annelik annelik yöntemiyle anne olan var mı aranızda hangi merkeze gittiniz ve maliyeti ne kadar öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. özellikle mrkh sendromlu arkadaşlar yurt içi veya yurtdışı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler...

Merhaba! Turkitede taşıyıcı Annelik yasal degil diye biliyorum. Bir aile yakınımız cok arastırdı ve yasal olan ulkeleri buldu. Gürcistana gitti. Ucaga binme korkunuz yoksa sizin için bilgileri ogrenirim :)

Merhaba! Turkitede taşıyıcı Annelik yasal degil diye biliyorum. Bir aile yakınımız cok arastırdı ve yasal olan ulkeleri buldu. Gürcistana gitti. Ucaga binme korkunuz yoksa sizin için bilgileri ogrenirim :)

evet brandie türkiyede yasal değil ama uçak korkum falan da yok çok şükür hangi merkezde tedavi oluyor ücreti ne kadar bide taşıyıcı anneyi kendisimi buldu öğreneblirsen çok sevinirim uzun süredir kimse yazmayınca ben umudumu kesmiştimçok teşekkür ederim :)

Hazan merhaba ben de tasiyici anne arastiriyorum sen buldun mu? Benim de dogustan rahmim yok. Hangi hastane ya da hangi ulke dusunuyosun?

Hazan merhaba ben de tasiyici anne arastiriyorum sen buldun mu? Benim de dogustan rahmim yok. Hangi hastane ya da hangi ulke dusunuyosun?

mrb agenezi bende seninle aynı durumdayım kıbrısla görüştüm şuan fiyat ve şartları araştırıyorum sen ne aşamadasın ?

bu arada ben hala özel msj gönderemediğim için foruma yazıyorum arkadaşlar kusura bakmayın :)

bu arada ben hala özel msj gönderemediğim için foruma yazıyorum arkadaşlar kusura bakmayın :)

kıbrısla ben de görüştüm vazgeçtim sonra.. pek güvenilir gelmedi bana. bi de forumlardaki yorumlar falan derken soğudum. ama gürcistan ya da yunanistan daha güvenilir geliyor bana

kıbrıs doğuş tüp bebek 29000 euro teklif verdi gürcistanda care ıvf 29000 dolar teklif verdi başka bi site buldum şimdi gürcistanda. ona mesaj attım dün gece bakalım cevap ne zaman gelicek

kıbrıs doğuş tüp bebek 29000 euro teklif verdi gürcistanda care ıvf 29000 dolar teklif verdi başka bi site buldum şimdi gürcistanda. Ona mesaj attım dün gece bakalım cevap ne zaman gelicek
anneyi onlar mı bulacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…