Merhaba! Turkitede taşıyıcı Annelik yasal degil diye biliyorum. Bir aile yakınımız cok arastırdı ve yasal olan ulkeleri buldu. Gürcistana gitti. Ucaga binme korkunuz yoksa sizin için bilgileri ogrenirim :)
Fiyati 30 bin 50 euro arasi degisiyor
MRB kızlar doğuştan rahmi olmayan ve taşıyıcı annelik annelik yöntemiyle anne olan var mı aranızda hangi merkeze gittiniz ve maliyeti ne kadar öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. özellikle mrkh sendromlu arkadaşlar yurt içi veya yurtdışı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler...
hazancım arapca bı kapak fotografı koydum dıgerlerı cozutuk biraz yanılmayınbeklıyrm
Hazan merhaba ben de tasiyici anne arastiriyorum sen buldun mu? Benim de dogustan rahmim yok. Hangi hastane ya da hangi ulke dusunuyosun?
bu arada ben hala özel msj gönderemediğim için foruma yazıyorum arkadaşlar kusura bakmayın :)
deri grefti siz ?Vajinal agenezi ameliyatini nasil oldun? Bagirsak yontemiyle mi yoksa deri grefti mi?
anneyi onlar mı bulacak ?kıbrıs doğuş tüp bebek 29000 euro teklif verdi gürcistanda care ıvf 29000 dolar teklif verdi başka bi site buldum şimdi gürcistanda. Ona mesaj attım dün gece bakalım cevap ne zaman gelicek
ben de deri grefti. ha bide gürcistanda care dedimya meğer o da kıbrısa bağlıymış. aldığım bir duyum daha kıbrıstaki merkezler hepsi birbirine bağlı olarak çalışıyolarmış..deri grefti siz ?
anneyi onlar mı bulacak ?
hazan aydın maili yazdım oraya ondan aratırsanız bulursunuz
hayır taşıyıcı anneyi onlar buluyor sperm ve yumurta ailee ait taşıyan farlı kişibnde yazmak istedim ilgimi çekti.nasıl oluyo bu taşıyıcı annelik.spermide onlar mı buluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?