Merhaba, bu konuda neredeyse bütün merkezlerle görüştük, hatta Kıbrıs'ta ve Gürcistan'da denedik.. Bizi ciddi anlamda sömürdüler. Ancak şuan başka bir merkezle tekrar deniyoruz. Sonuca yakınız, şimdi çok umutluyum. Biriyle tanıştık ve diğerlerinden gerçekten farklı. Diğerleri yani daha önce denediklerimiz işte şimdi isim vermek istemiyorum Kıbrıs tayfası Gürcistan'ı öyle bir Anlattı ki işte sizi karşılayacaklar şöyle ilgilenecekler şunu yapacağız bunu yapacağız kesin olacak sonuç Sıfır. Paramız gitti yılımız gitti her seferinde para ödedik her seferinde otel masrafı ilaç masrafı taxi masrafını bile bizden aldılar. Allah yedirmesin diyorum bu konuda çok yorulduk. Vazgeçmedik ama. Biyerle tekrar deniyoruz şimdi yine gürcistan. Ama bu sefer dediklerini yaşattılar umarım sonuna kadar böyle olur. Gerçekten biz Gürcistan'da karşılandık. Merkezde bir avukat bizi karşıladı. Doktorlar ve merkez gerçekten iyi. Aklımıza gelen soruları cevapladılar. Ödememizi yaparken bile dekontumuz elimize verildi. Yani Güvendik. Süreç yeni başladı bir ay içinde inş olumlu sonuç gelecek inanıyorum. Yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya HAZIRIM benim gibi Arkadaşlara