Taşıyıcı annelik

Taşıyıcı Anne olmak istiyorum
27 yaşındayım izmirde yaşıyorum. Bekarım maddi sıkıntılardan dolayı yapmak istiyorum bunu.Aynı zamanda çiftlere yardımcı olmak mutlu eder beni

Arkadaslar lütfen bole seylere itibar etmeyin ortalık cok güvensiz duygularınıza kapılıp kötü niyetlı kişilerin kendilerine ve yönlendirmesine asla güvenmeyin

Merhaba arkadaşlar. Ben taşıyıcı annelik yapacak birisini arıyorum. Bana yardımcı olacak birileri var mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben taşıyıcı annelik yapacak birisini arıyorum. Bana yardımcı olacak birileri var mı?
Merhabalar sizdemi taşıyıcı annelik yaptiracaksiniz biriyle görüştünüz mü yaptırma aşamasina geldinizmi lutfen bilgi verirmisiniz

Benim ciddi bir kalp hastalığım olması sebebiyle hamile kalmam riskli. yüzde seksen ölme riskim var. O sebeple taşıyıcı annelik düşünüyoruz. Ama inanın çok fazla bilgim yok. Siz ne durumdasınız?

Ooo parası iyi paraymış..
Taşıyıcılık yapabilirim valla :)
Eğer "taşıyıcı anne" ararsanız burdayım ben şaka yapmıyorum bu paraya ihtiyacım var çünkü:/

Benim ciddi bir kalp hastalığım olması sebebiyle hamile kalmam riskli. yüzde seksen ölme riskim var. O sebeple taşıyıcı annelik düşünüyoruz. Ama inanın çok fazla bilgim yok. Siz ne durumdasınız?
Bende surekli araştırıyorum ama bi cikis yolu bulamiyorum o yuzden bilmiyorum hala

Taşıyıcı annelikle başarılı sonuçlar elde eden oldu mu acaba ?

Merhabalar özelden bilgi alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…