hayır taşıyıcı anneyi onlar buluyor sperm ve yumurta ailee ait taşıyan farlı kişi
evet rahim gerekiyor ama onuda bulmak çook zor iştehımm anladım sadece rahim gerekiyor yani.
mailden aratıyorum zaten de aramanızla eşleşen sonuç bulunamadı diyor. belki de dışardan aramaya kapalısınızdır
mrb sizde mi taşıyıcı yaptınız. nerde ne kadar taşıyıcıyı nasıl buldunuz çok mutlu oldum yazdığınız için uzun zamandır bakmıyordum sayfaya pek bilgi veren olmuyor diye yeniden umudum oldunuz teşekkür ederim :)tasiyici annelikte guvenli kisiler cok onemli ilk asama guvenli bir tasiyici anne secimi daha sonraki asama secilen tasiyici annenin doktor onayindan gecmesi doktor onayindan gecen tasiyici anne artik transfer icin gerekli tedavileri alir ve sira transfere gelir transferde embriyo kalitesinin onemi tasiyici annenin rahim kalitesi kadar onemlidir transferden sonraki asama 12 gunu saymakla gecer ve 12 gun sonunda Allah in izniyle mutlu haber alinir ve kalir 9 ay boyunca tedaviyi duzenli uygulamak ve tasiyici anneye emanet edilen yavrunun sahiplerine ulasmasi ve mutlu son yasanir:) cok basit ve bi okadarda zor bir surectir deneyimlerimi herkesle paylasima acigim :)
Kıbrıstaki merkezler hepsi birbirine baglı çalışmıyor bu iş için Kıbrıs düşünen arkadaşlar Halil İbrahim Tekin 'i tavsiye ederim.. ama t.anne buluyorlarmı bilmiyorum.. Doğuş ucuz yaparım der ama sonuç alan 5 kişiden 1i ya var ya yok...ben de deri grefti. ha bide gürcistanda care dedimya meğer o da kıbrısa bağlıymış. aldığım bir duyum daha kıbrıstaki merkezler hepsi birbirine bağlı olarak çalışıyolarmış..
Sperm ve yumurta sorununuz yoksa tamamen sizden sizden alınıyor ama eger bunlardan birine mesela sperm ihtiyacımız var derseniz onuda bulabiliyorlar...bnde yazmak istedim ilgimi çekti.nasıl oluyo bu taşıyıcı annelik.spermide onlar mı buluyo?
tasiyiciannekktc bence klinik çalışanlarından biri ve sanıyorum doguş tüp bebekle çalışıyor.mrb sizde mi taşıyıcı yaptınız. nerde ne kadar taşıyıcıyı nasıl buldunuz çok mutlu oldum yazdığınız için uzun zamandır bakmıyordum sayfaya pek bilgi veren olmuyor diye yeniden umudum oldunuz teşekkür ederim :)
merhaba,
bizde taşıyıcı anneliği gürcistanda murat vural ile denedik. siz siz olun sakın bulaşmayın. bütün umutlarım ve param kendisinin Türkiyede çalıştığı doktoru sayesinde çöpe gitti yanlış tedavi yüzünden. paramızı da geri vermedi. haram zıkkım olsun. sadece umut tacirliği....
Merhaba, bu konuda neredeyse bütün merkezlerle görüştük, hatta Kıbrıs'ta ve Gürcistan'da denedik.. Bizi ciddi anlamda sömürdüler. Ancak şuan başka bir merkezle tekrar deniyoruz. Sonuca yakınız, şimdi çok umutluyum. Biriyle tanıştık ve diğerlerinden gerçekten farklı. Diğerleri yani daha önce denediklerimiz işte şimdi isim vermek istemiyorum Kıbrıs tayfası Gürcistan'ı öyle bir Anlattı ki işte sizi karşılayacaklar şöyle ilgilenecekler şunu yapacağız bunu yapacağız kesin olacak sonuç Sıfır. Paramız gitti yılımız gitti her seferinde para ödedik her seferinde otel masrafı ilaç masrafı taxi masrafını bile bizden aldılar. Allah yedirmesin diyorum bu konuda çok yorulduk. Vazgeçmedik ama. Biyerle tekrar deniyoruz şimdi yine gürcistan. Ama bu sefer dediklerini yaşattılar umarım sonuna kadar böyle olur. Gerçekten biz Gürcistan'da karşılandık. Merkezde bir avukat bizi karşıladı. Doktorlar ve merkez gerçekten iyi. Aklımıza gelen soruları cevapladılar. Ödememizi yaparken bile dekontumuz elimize verildi. Yani Güvendik. Süreç yeni başladı bir ay içinde inş olumlu sonuç gelecek inanıyorum. Yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya HAZIRIM benim gibi ArkadaşlaraMerhabalar bende Gürcistan a gitmeyi düşünüyorum lütfen ama lütfen bu tanıdığınızla görüştürün yada mail adre
Simi verim ordan konuşalım hangi merkezde ve hangi doktorla görüşmüş ve son durumu söyleyin bize lütfen.
Hastanede evden bozma bir klinik, gördüğümde şok olmuştum..size de öyle gelmedi mi. Hastane diyorlar ya dişçi gibi bir yer resmen..30000 euro toplam. 12500 euro yumurta toplama için aldılar geride vermediler.
bu işlem kıbrısta 7000 euro belçikada 5000 euro. düşünün artık insanları nasıl sömürdüklerini. gürcistan gibi berbat bir ülke şartlarında 12500 euro aldılar. gerçekten uzak durun.
görüşmeye gittiğinizde atıp tutuyor biz hallediyoruz herşeyi sizinle geliyoruz sizi orada karşılıyoruz hastaneye götürüyoruz vs vs.
hepsi yalan ne bizle gelen oldu ne ilgilenen herşeyi kendimiz hallettik.
Murat Vural'ı ben de tavsiye etmiyorum kesinlikle..tanıdıklarımızı uyaralım.. Yazık bizlere zaten zor bir hayat Allah bize bunu vermiş insanların da bunu kullanmaları çok acı. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..Merhabalar msjınız için teşekkür ederim son anda Murat Vural hakkında kötü Şeyler duyduk ve gitmedik zaten bu işi yapan herkes artık para Uğruna bizim gibilerin hayalleriyle oynuyor bu Yüzden vazgeçtik bu işe girmekten Allah bizleri böyle yaratmış elbet bi gün ölmezsek çaresini verir tekrar teşekkürler Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?