- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Yok canim kimse bana bole siddet vs uygulamadi. Hakaret edeni de hic hatirlamiyorum.evlenmeden önceki ilişkilerinizde (olduysa eğer) bu karakterdemiydi.böyle çirkinliklere maruz kaldınızmı hayatınızın herhangi bir döneminde farklı bir kişiyle ?
Ilkd degil zaten ve konusmaya bi sekilde konusuyorsun ayni evdesin. Ustune de zaman gecince normal moda donuyosun. Ama oyle ustune bastin kii... yatakta coooook sogudum bu hallerinden oturu asiri sogumm. Asla istemiyorim. Hc keyif de almiyorum zaten tamamen bitti o hisAdam olan adam karşısındaki ağır tahrik yapsa bile el kaldırmaz arkadaşım seninki koca değil adam değil. Barbarca hemde üften püften sebeplerden o el kalktıktan sonra nasıl normale dönebiliyorsunuz daha da ilerisi aynı yatağa nasıl girebiliyosunuz. Kendinize değer verin ve bunu reva görmeyin. Bir el bir kere kalkarsa malesef son olmuyor o devamı geliyor
Ayynen basliktaki gibi. Mutsuzum..
Yine biz demistik ee sen bisey yapmadin diiyceksinuz biliyorum ama, evliligimm. Evet uzun sure yazmadim evet bisey yoktu ama anlasilmamaktan ya da cok farkli olusumuzdan cooookkk yoruldum. Dun ise baslycagmi soyledim. En son biyerw onay verdim yine telefonda maasi falan sordu gurultudeydim zaten cok konusamadik eve geldik gayet iyiyiz hosuz espriler vs..tekrar sordu soyledim. Yol parasi icindemi dedi evet dedim telefonda fa sormustu. Net bu mu falan dedi. Cok artniyet aramamakla beraber ben de artbisekilde tavir seegilemeden ya niye midemi bulandiriyosun dedim takilarak. Bi hayirli olsun desene insallah iyi olur desene deeim. Ne dedim sana sanki gerizekalimisin sen ne bu hallerin bu tripplerin!!! Ilk defa konusuyoruz telde 10 sn konustuk ben ilk defa biseyler aoruyorum ne tribe girdin diye bagirmaya basladi. Ya ne tribi ben ne dedim asil. Maasi az ima ediyosun diye midemi bulandirma dedim nevar dedim. O gerizekali lafini duyunca ip koptu zaten bende butun modum dustu. Dondum odaya gittim arkamdan geldi napmaya calisiyosun falan diyo. Yav napicam ne dedim ne bu apirip kopurmelerin biktim dedim. Girmis burnumun dibine(abartisiz burnu burnunma bana bagirarak konusuyo) ittim geri gitsin diye ama omzundan ittim. Resmen burnumda herzaman ayni seyi yapiyo sanki sokak serserisi kavga ediyo. Ittim diye vurdu bana niye itiyomusum elime koluma dikkat edecekmisim. Yapistirdin duvara girdin burnuma uzaklas dibmden diye ittim diye bagirdim yine vurdu. Ben hep triplere giriyomusum salak salak hallere giriyomusum keyifli keyifli konusurken hallere griyimusum. Hafi dedim yanlis anladim bole tepki verdim ne dedim sanki ya kufurmu ettim etin mi koptu ne bu hallerin dedim. Soguyorum senden nefret ediyorum dedim. Dedim de dedim iste. Boooole bi apppptal olayyy. Kendini ispatlama cabasiii. Heppp. Ya bu olayda nevar allahaskina?? B3n evet uyuz bi sekilde soledim diyelim. Soledigimde nevar sankii?? Gen3l anlamda mutsuzum. Devami asagiya yaziyorim
Tokat atti. Ona gore bisey dgeil. Ne o susmuyormusum. Arkamdan gelip konuyu uzatan kendiii. Ben sinirle kalkmisim yanindan gecmisim iceri. Arkamdan gelip mevzu goruyor!!Nerene vurdu?nasil vurdu?
Bunu ben de dusunuyorum yaniiiii anlatmaya falistigim hep bu. Yok cevap verdin yok cok ustume geldin yok tahrik ettin!!!!!! Hepppsi bahane. Insanin kisiligi bu!!!!! Kisiligin bu ki sebep neeee olursa olsun vurabiliyosun. Bunu kendinde hak goruyosunAdam olan adam karşısındaki ağır tahrik yapsa bile el kaldırmaz arkadaşım seninki koca değil adam değil. Barbarca hemde üften püften sebeplerden o el kalktıktan sonra nasıl normale dönebiliyorsunuz daha da ilerisi aynı yatağa nasıl girebiliyosunuz. Kendinize değer verin ve bunu reva görmeyin. Bir el bir kere kalkarsa malesef son olmuyor o devamı geliyor
25/30Yaşlar kaç?
Ya maasi sormak da degil ki sirf mevzu. Telefonda birkac kere sadece su maas mi var mi yol parasi ekstra vs dedi normal bi sekilde. Aksam da iki kere sordu. Bunlari irdeliycegine once hayirlisi olsun insallah desene ne gerek var. Bugun gittim ise daha yonu donuyorum. Coook da pismanim isyerine okey dedim diye. Oyle mutsuz oype bitkinim ki bisey yapasim yokKonısahibi kesinlikle çalışmayı istemiyor adama da para tatlı gelmiş zorla çalıştırmak istiyor,konusahibi adamın para meraklısı olmasını içine sindiremediği için adamın direk maaşı sorması zoruna gitmiş o yüzden öyle tripli tripli cevap vermiş. Valla bu karakterde bi adam çalışıyorsun diye evin sorumluluğunu da paylaşmaz her anlamda seni sömürür. Bekar erkekler bu yüzden çalışan kadın istiyor hem evin düzeni olsun sıcak yemek pişsin hem de eve artı bi maaş girsin. Allah çalışan kadının yardımcısı olsun ne diyeyim.
Evet hiiiiz yok. Ama daha once de bahsettigim gibi aileme soylemeyi, o sancili sureci asla goze alamiyorum. Bi ince cizgi var aslnda. Cok cikmazdaymBirbirinize hiç tahammülünüz kalmamış neden birlikte kalmaya devam ediyorsunuz. Bence bir an önce konuşup boşanın. Yazık böyle geçmez hayat.
Neden pişmansınız? Ne güzel iş bulmuşsunuz, ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz. Bu kadar işsiz varken şükredin iş bulduğunuza. Basın tekmeyi de bu adama. Çalışmaz ve boşanmazsanız ilerde çok pişman olursunuz asıl.25 yaş daha gencecik bir yaş, öyle yaşım geçiyor deyip karalar bağlamayın. Herkes seçtiği hayatı yaşar. Ya şiddete susup, bu adamla evliliğe devam edeceksiniz ya da boşanıp ayaklarının üzerinde duran genç bir birey olacaksınız. Seçim sizin..Ya maasi sormak da degil ki sirf mevzu. Telefonda birkac kere sadece su maas mi var mi yol parasi ekstra vs dedi normal bi sekilde. Aksam da iki kere sordu. Bunlari irdeliycegine once hayirlisi olsun insallah desene ne gerek var. Bugun gittim ise daha yonu donuyorum. Coook da pismanim isyerine okey dedim diye. Oyle mutsuz oype bitkinim ki bisey yapasim yok
Tokat atti. Ona gore bisey dgeil. Ne o susmuyormusum. Arkamdan gelip konuyu uzatan kendiii. Ben sinirle kalkmisim yanindan gecmisim iceri. Arkamdan gelip mevzu goruyor!!
Şiddet var elbette mutsuz olacaksın .Arada ne sevgi ne saygı kalmış .Neden boşanmayı düşünmüyorsun .Verdiğin her taviz sana misliyle geri dönecek .Bunu unutma .Ayynen basliktaki gibi. Mutsuzum..
Yine biz demistik ee sen bisey yapmadin diiyceksinuz biliyorum ama, evliligimm. Evet uzun sure yazmadim evet bisey yoktu ama anlasilmamaktan ya da cok farkli olusumuzdan cooookkk yoruldum. Dun ise baslycagmi soyledim. En son biyerw onay verdim yine telefonda maasi falan sordu gurultudeydim zaten cok konusamadik eve geldik gayet iyiyiz hosuz espriler vs..tekrar sordu soyledim. Yol parasi icindemi dedi evet dedim telefonda fa sormustu. Net bu mu falan dedi. Cok artniyet aramamakla beraber ben de artbisekilde tavir seegilemeden ya niye midemi bulandiriyosun dedim takilarak. Bi hayirli olsun desene insallah iyi olur desene deeim. Ne dedim sana sanki gerizekalimisin sen ne bu hallerin bu tripplerin!!! Ilk defa konusuyoruz telde 10 sn konustuk ben ilk defa biseyler aoruyorum ne tribe girdin diye bagirmaya basladi. Ya ne tribi ben ne dedim asil. Maasi az ima ediyosun diye midemi bulandirma dedim nevar dedim. O gerizekali lafini duyunca ip koptu zaten bende butun modum dustu. Dondum odaya gittim arkamdan geldi napmaya calisiyosun falan diyo. Yav napicam ne dedim ne bu apirip kopurmelerin biktim dedim. Girmis burnumun dibine(abartisiz burnu burnunma bana bagirarak konusuyo) ittim geri gitsin diye ama omzundan ittim. Resmen burnumda herzaman ayni seyi yapiyo sanki sokak serserisi kavga ediyo. Ittim diye vurdu bana niye itiyomusum elime koluma dikkat edecekmisim. Yapistirdin duvara girdin burnuma uzaklas dibmden diye ittim diye bagirdim yine vurdu. Ben hep triplere giriyomusum salak salak hallere giriyomusum keyifli keyifli konusurken hallere griyimusum. Hafi dedim yanlis anladim bole tepki verdim ne dedim sanki ya kufurmu ettim etin mi koptu ne bu hallerin dedim. Soguyorum senden nefret ediyorum dedim. Dedim de dedim iste. Boooole bi apppptal olayyy. Kendini ispatlama cabasiii. Heppp. Ya bu olayda nevar allahaskina?? B3n evet uyuz bi sekilde soledim diyelim. Soledigimde nevar sankii?? Gen3l anlamda mutsuzum. Devami asagiya yaziyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?