Tatil Konusundan Çok Kötü Kavga Edeceğim

Aslen surat yapmıyorum istediğim olmadı diye. Denize de gidebilirdik ayarlayabilseydi. Selimiye'de butik otellere baktık bir ara, hoş salaş yerler gibi geldi beğendim. Neden o plan suya düştü anlamadım...

Konusun yani ben denize tamam diyorum ama motorsikletli gezmek beni pek mutlu etmeyecek seninde
keyfini kaciracagim tekrar oturup baska seçenekler baksak ikimizinde gönlü olsa olmaz mi diyin

Konusun yani ben denize tamam diyorum ama motorsikletli gezmek beni pek mutlu etmeyecek seninde
keyfini kaciracagim tekrar oturup baska seçenekler baksak ikimizinde gönlü olsa olmaz mi diyin

Buna bir şey demez ama bul bir yer gidelim o zaman der kenara çekilir. Adım Hıdır elimden gelen budur misali...
Ben de baktım öyle 2-3 binlik güzel bir şey bulamadım bunun için didik didik etmem lazım siteleri...

Ben Kaz Dağları Erguvanlı Ev'i seçmiştim tatil mekanı olarak :) Manzarası yeter...Tabi hiç gitmedim belki de sıkılırdım bilemiyorum...
Konaklama da gelişigüzel olacak. Mesela gittik Gelibolu'ya gezdik beğendik orada bir yer bulup konaklayacağız, daha gezmek istersek 2 gün kalacağız yoksa ertesi gün yola çıkıp başka bir yere...

anladım canım
yorulmam dersen güzel olabilir aslında
tek gidişte bi sürü yer gezebilirsiniz
keşke arabayla gitseydiniz
motor biraz yorucu olur gibime geliyo ama alışkınsanız siz bilirsiniz
ayrıca konaklamayı da önceden ayarla bence bazen yer olmuyo
biz antalyada ağaç evler diye bi yere gidiyoduk yer bulamamıştık o şekilde
tatil zamanı heryer dolu olabiliyo
ama egede sorun olmaz belki

Kaz dağlarında pek bir şey yok yani doğa yürüyüşü yapmak isterseniz güzel bol oksijenli fakat kalmaya zor.
Ayvalığa gidebilirsiniz. apart otel ya da çadır kampları var oralarda kalabilirsiniz. oradan cunda adasını turlarsınız.
Ya da kaz dağından ayrılmam derseniz altınoluk akçay var. Akçay kalabalık bi yer ucuz pansiyonlar var akşamda çarşısında yürürken canınız fazla sıkılmaz. Akçayda bi sabah kahvaltısını kızılkeçelide yapabilirsiniz doğal ortamda köy kahvaltısı yanında akarsu falan hoş bir ortam fiyatları da uygun. Hasanboğulduya çıkarsınız sonra da buz gibi suya girsin eşiniz bakalım kaç dakika duracak içinde :KK53::KK53:

Kaz dağlarında pek bir şey yok yani doğa yürüyüşü yapmak isterseniz güzel bol oksijenli fakat kalmaya zor.
Ayvalığa gidebilirsiniz. apart otel ya da çadır kampları var oralarda kalabilirsiniz. oradan cunda adasını turlarsınız.
Ya da kaz dağından ayrılmam derseniz altınoluk akçay var. Akçay kalabalık bi yer ucuz pansiyonlar var akşamda çarşısında yürürken canınız fazla sıkılmaz. Akçayda bi sabah kahvaltısınız kızılkeçelide yapabilirsiniz doğal ortamda köy kahvaltısı yanında akarsu falan hoş bir ortam fiyatları da uygun. Hasanboğulduya çıkarsınız sonra da buz gibi suya girsin eşiniz bakalım kaç dakika duracak içinde :KK53::KK53:

ahaha bunları bir kenara not ettim çok teşekkürler:)
Kızlar Çanakkale ve civarında yapılabilecek şeyleri de yazabilirsiniz önce ben bir plan yapmaya çalışayım madem. Baktım olmuyor tatil fırsatlarına bakarım artık.

İstanbul yakın bir semtte oturuyorsanız Ağva da pansiyonlar var dere kenarında ağaçlık içinde (: motorbisikletiniz ile köyleri falan gezersiniz organik kahvaltilar yaparsiniz aksam üzeri de denize gidersiniz hem sakin olur sen kumsaldayken sıcaktan bunalmazsin (: ahh ben de motorbisiklete hevesliyim değişikliği hic sevmem keyfime düşkünümdür ama bir daha mı gelicez dünyaya farklı yasamak gerek bazen (: mekan ismi vs veremedigim için üzgünüm ama televizyonlarda dizilerde bile çıkıyor bahsettiğim agvadaki mekan hatta fatmagulun sucu ne de de cikmisti

Kızlar Çanakkale ve civarında yapılabilecek şeyleri de yazabilirsiniz önce ben bir plan yapmaya çalışayım madem. Baktım olmuyor tatil fırsatlarına bakarım artık.

Rica ederim. Aslında akçay ya da altınoluk civarında konaklarsanız orada yat turları düzenleniyor sabah gidip akşam dönmek üzere asosa falan gidiliyor bu şekilde ya da adalar turu oluyor prens adalarını gösteriyorlar. arada demir atıp yüzülüyor. Bu tür etkinlikler daha verimli olur hem konaklamış olursunuz hem de günlük yat turlarıyla görmek istediğiniz yerleri görürsünüz.

Rica ederim. Aslında akçay ya da altınoluk civarında konaklarsanız orada yat turları düzenleniyor sabah gidip akşam dönmek üzere asosa falan gidiliyor bu şekilde ya da adalar turu oluyor prens adalarını gösteriyorlar. arada demir atıp yüzülüyor. Bu tür etkinlikler daha verimli olur hem konaklamış olursunuz hem de günlük yat turlarıyla görmek istediğiniz yerleri görürsünüz.
Çok teşekkürler:)

Motor tepesi de iyi gibi geldi bakın şimdi...Hem tır tır iyi olur selülitler falan gider:D

çanakkalede truvaya sonra da geliboluya gidersiniz bi gününüzü alır ama orda kalacak yer görmedim ben
ordan başka bi yere geçmeniz gerekir
assosa filan gidin ordan pansiyon ya da otel tutarsınız

akçay küçük biyer orda kahvaltı yürüyüş yaparsın biter yarım güne
bi de kumsal yok küçük taşlı plaj var orada denize giremezsiniz bence
ayvalık güzel oraya da gidin bence

bıde hıc tatıle goturmeyen ya da adam gezer kadın evde oturanlar var onlar napsın nıye tatsızlık cıkarasın kı anlamadım bı sene senın bı sene onun ya da bı hafta bı hafta anlasın ıstedıgınız yerler ıcın

çanakkalede truvaya sonra da geliboluya gidersiniz bi gününüzü alır ama orda kalacak yer görmedim ben

Bana şöyle bir list

atmış kendisi okunuyor mu bilmiyorum ama gidilecek yerleri yazmış. Ben de düzenleme yapıp kalacak yer bakacakmışım. Yahut buralarda ne yapabiliriz diye plan yapacakmışım...

Eklentiler

• IMG-20140815-WA0002.webp
    IMG-20140815-WA0002.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 58
bıde hıc tatıle goturmeyen ya da adam gezer kadın evde oturanlar var onlar napsın nıye tatsızlık cıkarasın kı anlamadım bı sene senın bı sene onun ya da bı hafta bı hafta anlasın ıstedıgınız yerler ıcın
Tabi ki orası öyle ama ben de çok şükür ki beni tatile götürüyor diyemem çünkü ona göre seçerek evlendim:D
Hani öyle biri olsaydı bunu kabullenecek biri ile evli olurdu zaten benimle değil...
Benim hatam aylardır ses çıkarmamak oldu sanırım, şimdi 10 günümüz var ondan sonra benim iş başlıyor ve sonrasında askere gidecek derken bir dahaki yaza kadar bir yere kıpırdayamıyoruz...

canım 4-5 günlük gidecekseniz heryere gitmeyin
susurluk erdek filan çok gereksiz mesela birşey yok ki oralarda
hiç durmadan motor üstünde gezmiş gibi olursunuz

bence direk balıkesire gelin feribotla
ayvalıkta konaklayın bence bi gün orada sarımsaklı plajı filan baya güzeldi eşinin hoşuna gider
cunda adası filan da var biraz tadını çıkararak gezin bence
ayvalıktan başlayıp burhaniye akçaya uğrayın
burhaniyedeki plajda çok hoş orada da konaklayabilirsiniz
altınolukta bi bakıp devam edersiniz taşlı zaten denize girmek için hoş değil
hasanboğulduya piknik yapmayacaksanız hiç uğramayın
sonra geliboluya gidersiniz
yol üstünde truva var ama orda pek bişey yok hemen biter
en son assosta konaklayıp dönün
anca zaten
çoğu yerde birbirine benziyo yani hepsine gitmeye gerek yok bence

canım çoğu kişi gibi bende aynı fikirdeyim motorla tatil burnundan gelicek ayrıca yollar kalabalık Allah korusun kazalar var.ama hem kafa dinlemek hem denize girmek hemde makul bi tatil yapmak isterseniz avşaya gelmeden marmara adası var doğayla iç içe çok fazla turistik olmayan bir ada.üstelik hergün avşaya,erdeğe ve Tekirdağada gemi seferleri var.

Valla kolinacım bizim için tatil demek herşey dahil bir otele gitmek en azından hiç bişey düşünmüyosun ne yiceksin ne ediceksin en mantıklısı o hem 2bin 3bin gibi bi paraya süper otellerde kalabilirsiniz 1 hafta rahat bide yüzme işine gelirse havuzda biyu geçmeyen yerlerde takılırsın korkmazsın :KK66: sizin düşündüğünüz gibi çok yorucu geldi bana o_O

canım çoğu kişi gibi bende aynı fikirdeyim motorla tatil burnundan gelicek ayrıca yollar kalabalık Allah korusun kazalar var.ama hem kafa dinlemek hem denize girmek hemde makul bi tatil yapmak isterseniz avşaya gelmeden marmara adası var doğayla iç içe çok fazla turistik olmayan bir ada.üstelik hergün avşaya,erdeğe ve Tekirdağada gemi seferleri var.

Şimdi baktım çok sakin görünüyor... Bir konuşayım burayı bakalım...

canım 4-5 günlük gidecekseniz heryere gitmeyin
susurluk erdek filan çok gereksiz mesela birşey yok ki oralarda
hiç durmadan motor üstünde gezmiş gibi olursunuz

bence direk balıkesire gelin feribotla
ayvalıkta konaklayın bence bi gün orada sarımsaklı plajı filan baya güzeldi eşinin hoşuna gider
cunda adası filan da var biraz tadını çıkararak gezin bence
ayvalıktan başlayıp burhaniye akçaya uğrayın
burhaniyedeki plajda çok hoş orada da konaklayabilirsiniz
altınolukta bi bakıp devam edersiniz taşlı zaten denize girmek için hoş değil
hasanboğulduya piknik yapmayacaksanız hiç uğramayın
sonra geliboluya gidersiniz
yol üstünde truva var ama orda pek bişey yok hemen biter
en son assosta konaklayıp dönün
anca zaten
çoğu yerde birbirine benziyo yani hepsine gitmeye gerek yok bence
ooh plan da yapıldı valla süper:D
Yani 20sinde yola çıksak en geç 30!u dönmeliyiz diye düşünüyoruz. En fazla 10 gün sürecek, çok beğendiğimiz yerlerde de 1-2 gün kalırız ya da baktık çok yorulduk dinleniriz dedik...
Anlattıkların çok güzel oldu içim rahatladı belirsizlikten kurtuldum, teşekkür ederim:KK68:

Tabi ki orası öyle ama ben de çok şükür ki beni tatile götürüyor diyemem çünkü ona göre seçerek evlendim:D
Hani öyle biri olsaydı bunu kabullenecek biri ile evli olurdu zaten benimle değil...
Benim hatam aylardır ses çıkarmamak oldu sanırım, şimdi 10 günümüz var ondan sonra benim iş başlıyor ve sonrasında askere gidecek derken bir dahaki yaza kadar bir yere kıpırdayamıyoruz...
Secerek evlendim derken anlayamadim sanirim.secerekmi oluyo bu isler bilmiyodum.ben esimle evlenirken acaba bu adam beni tatile gotururmu diye hic aklima gelmemisti.yada esim benm tatil tatil diye basinin etini yiyecegimi garanti edemezdi heralde.simdi goturebiliyo belki evet cok sanslisiniz goturemeyecegi zamanlar olursa nolur acaba.ben seninle bu yuzden evlenmistimmi diceksiniz

Bu sekilde tatil stresten baska birsey degil. Surekli yollarda aman nerede kaliriz aman nerede ne yeriz acaba kac para vs. surekli sorun yani. Macera iyidir ama kisitli tatil imkani olanlar icin degil.

İyi de tatil bir tek onun değil ki benim de tatilim, benim zaten pahalı yerlerde gözüm yok. Butik otel tarzı ama böyle atraksiyonsuz bir tatil düşündüm. Madem çok istiyor böyle bir tatil nereleri gezeriz, nerelerde kalırız planı da kendi yapsa ya? Ben şu an memlekete geldim 4-5 günlüğüne, salı dönüyorum. O zamana kadar araştıracakmışım, bakacakmışım. Sonra gezerken de kötü bir şey olursa bana patlayacak eminim...

Okuyanda 20 yıllık evlisiniz sanacak. Adam nasıl bir tatil istediğini söylemiş tamam demişsiniz. Ardından da tatil benim isteklerime göre olcaksa bari kalacağımız hotelleri karım seçsin demiştir. Neden yük gibi görüyorsunuz ki?

Bi dahakine de sizin istediğiniz bir yere gidersiniz eşiniz hoteli beğenir.

Tatile gidiyosunuz canım, strese girmeyin, sevinin bence.

Back
X