Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğiniz şeyler o paraya olmaz bence, gezegeze tatil yapmayi düşünüyosanız zaten yollarda harcanırBen de aslında böyle tembel hayvan gibi yattığım yerden kalkmayayım istiyorum ama benim adam kıpır kıpır olunca orta yolu bulmak durumunda kalıyoruz.
orta yolu bulmasak herhalde kapadokyada balonla gezip selimiyede dalış yapacaktık. Galata kulesinden tırsan ve denizden korkan bana diyor bunları...
Nereler olabilir ki 2-3 bine baktım da anca yarım pansiyon konaklama ve denize olabildiğince uzak mekanlar vardı
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Nereye gittiğini bile bilmeden çar çur olacak gibi ama günah benden gitti artık:)Dediğiniz şeyler o paraya olmaz bence, gezegeze tatil yapmayi düşünüyosanız zaten yollarda harcanırbol aktiviteli iyi bir otele giderseniz o katılır bütün aktivitelere benim kociş gibi sende benim gibi yatar yuvarlanırsın
![]()
Sen mesela desen şu otele gitsek diye hayır mı der :/ en son abimlerin gittiği otelde herşey vardı atlar bile vardı gidin öyle bi otelde bütün enerjisini atsın şimdi macera yaşamak herşeyi yapmak için biçok otel mevcutBen de aynen böyle düşünüyorum. Nereye gittiğini bile bilmeden çar çur olacak gibi ama günah benden gitti artık:)
Yok demez gideriz yine oraya ama ha bana çok cazip gelen karşı koyamadığım bir şey olmadığı için çok karışmadım. Ne bileym bana motor turu teklifiyle geleceğini:)Sen mesela desen şu otele gitsek diye hayır mı der :/ en son abimlerin gittiği otelde herşey vardı atlar bile vardı gidin öyle bi otelde bütün enerjisini atsın şimdi macera yaşamak herşeyi yapmak için biçok otel mevcut![]()
feribotla gökçeadaya gitseniz orada motorla gezseniz adada milli eğitimin kampı gibi ucuz bir yerde vardı yine feribotla çanakkaleye falan geçip gezersiniz ama onda yol motorla olmaz hiç bi yeriniz tutmaz yaniYok demez gideriz yine oraya ama ha bana çok cazip gelen karşı koyamadığım bir şey olmadığı için çok karışmadım. Ne bileym bana motor turu teklifiyle geleceğini:)
Ama bu teklif gelene kadar Küba'ya, Selimiye'ye, ailesinin yazlığına gitme teklifi de oldu. Hiç birinde ciddi adım atmamıştı
Yarın otellere de bakayım da ne var ne yok netleştirelim artık bir şeyleri...
Almancilar gibi yazmisim bu ne yaMotosikletler ugrasana kadar günlük bir villa kiralayin kaz daglari mi istiyorsun git altinoluk ayvalik güre hem kaz daği hem ege denizi..şimdiden soğudu sular eylülde nasip yüzeresin bilemem bende eeylül sekizde gidecek inşaallah..
Almancilar gibi yazmisim bu ne ya![]()
Ya arkadasim daha 2 aylik evlisiniz . Ama simdiden eskimissiniz. Bir tatil yeri icin bile kavga cikiyorsa vah size vahhhlar size....bide balayi tadinda olucak oylemiiii...
İyi geceler herkese...
Evleneli 2.5 ay oldu. Evlenmeden 1-2 ay öncesinden beri tatile nereye gidelim ne yapalım muhabbetleri dönüyor. Ben yüzme bilmeyen, denizden korkan biriyim doğal olarak gitmek istediğim mekan Kaz Dağları gibi bir yer. Öyle kızgın kumlardan serin sulara atlayayım durumum yokEşimin ise güneşlenmeye, yüzmeye, kumsala ihtiyacı varmış. D vitamini alması gerekmiş
Ben de o zaman nasıl bir yer istiyorsan bul, ayarla, buraya gidelim de sorun yok gideriz diyerek kenara çekildim. Sonuçta istediğim tarz bir yere gidemeyince neresi olduğu fark etmez bana. Evlenir evlenmez gitmemiz pek mümkün olmadı, benim okul işleri, ramazan falan derken bugünlere geldik.
Şimdi de eylül 1' e kadar bari 10 gün- 1 hafta bir yere gidelim diyor ama para sıkıntımız var.2-3 binlik bir tatil düşünüyoruz. Düşündüğü rota Çanakkale tarafları, motosikletimizle geze geze bulduğumuz yerlerde konaklaya konaklaya bir tatil. Avşa, Gelibolu, Assos gibi gezerekten, yorulunca konaklayaraktan devam etmeyi düşünüyor. Bana da bak bul nereleri gezebiliriz nerelerde kalabiliriz gibi bir görev verdi. Bir de tabi yanımıza fazla eşya alamıyoruz. 3-5 yazlık bir şey kalanını bulunduğumuz yerlerden alacakmışız. Hiç benim açımdan düşünüyor, çok bakımlı olmamama rağmen tokalar, makyaj malzemeleri, kıyafetler, iç çamaşırları illa ki ufak bir bavul tutar bir haftalık tatil için.
Sizce ben incik cincik böyle bir şeyle mi uğraşayım, bulabilirsem temiz, dinlenmelik bir mekan mı bulayım (buraya gidelim dersem gideriz çünkü sorun çıkarmaz) ya da toptan ipleri koparıp bu ne be gitmiyorum mu diyeyim? İçimde bir gerginlik var yani kalacak mekanlar düşündüğümüz fiyat olmayabilir, mekanlar gereksiz olabilir ne bileyim sanki dinlenmekten çok yorulacakmışız ve sorunlarla uğraşacakmışız gibi geliyor. Ben sadece şöyle nezih, sakin bir yerde oturup kitap okuyabileceğim bir tatil hayal etmiştimKarar vermek için 2-3 günüm var.