Tatil Konusundan Çok Kötü Kavga Edeceğim

Bende boooyle yayila yayila hersey dahil otel tercih ederdim ama
Coluk cocuk yok.. Eline ayagina dolanan yok.. Gencsinizde... Tamam yorucu olur
Ama .. Esinde istiyormus ne guzel heryeri geziceksin.. Bi yerde tikilip kalmayacsksin.. Senin kafa da olan biri olarak sartlarim musaitse degerlendirirdim ben :)) iyi tatiller

Valla kolinacım bizim için tatil demek herşey dahil bir otele gitmek en azından hiç bişey düşünmüyosun ne yiceksin ne ediceksin en mantıklısı o hem 2bin 3bin gibi bi paraya süper otellerde kalabilirsiniz 1 hafta rahat bide yüzme işine gelirse havuzda biyu geçmeyen yerlerde takılırsın korkmazsın :KK66: sizin düşündüğünüz gibi çok yorucu geldi bana o_O

Ben de aslında böyle tembel hayvan gibi yattığım yerden kalkmayayım istiyorum ama benim adam kıpır kıpır olunca orta yolu bulmak durumunda kalıyoruz.
orta yolu bulmasak herhalde kapadokyada balonla gezip selimiyede dalış yapacaktık. Galata kulesinden tırsan ve denizden korkan bana diyor bunları...
Nereler olabilir ki 2-3 bine baktım da anca yarım pansiyon konaklama ve denize olabildiğince uzak mekanlar vardı

Secerek evlendim derken anlayamadim sanirim.secerekmi oluyo bu isler bilmiyodum.ben esimle evlenirken acaba bu adam beni tatile gotururmu diye hic aklima gelmemisti.yada esim benm tatil tatil diye basinin etini yiyecegimi garanti edemezdi heralde.simdi goturebiliyo belki evet cok sanslisiniz goturemeyecegi zamanlar olursa nolur acaba.ben seninle bu yuzden evlenmistimmi diceksiniz

Anlayışından belli oluyor, en azından kendisi tatile gidip beni evde bırakacak bir yapıda olmadığını biliyorum ve bunu bildiğim için evlendim.
Götüremezse maddiyat, zaman yüzünden götüremez ona da ne diyebilirim ki zaten yapacak bir şey yok...

Bu sekilde tatil stresten baska birsey degil. Surekli yollarda aman nerede kaliriz aman nerede ne yeriz acaba kac para vs. surekli sorun yani. Macera iyidir ama kisitli tatil imkani olanlar icin degil.
Okuyanda 20 yıllık evlisiniz sanacak. Adam nasıl bir tatil istediğini söylemiş tamam demişsiniz. Ardından da tatil benim isteklerime göre olcaksa bari kalacağımız hotelleri karım seçsin demiştir. Neden yük gibi görüyorsunuz ki?

Bi dahakine de sizin istediğiniz bir yere gidersiniz eşiniz hoteli beğenir.

Tatile gidiyosunuz canım, strese girmeyin, sevinin bence.

Aslen sıkıntılarımı WOLFROG anlatmış.
Bir de motosiklet bozulursa seyreyle gümbürtüyü yani:)

Tabi ki orası öyle ama ben de çok şükür ki beni tatile götürüyor diyemem çünkü ona göre seçerek evlendim:D
Hani öyle biri olsaydı bunu kabullenecek biri ile evli olurdu zaten benimle değil...
Benim hatam aylardır ses çıkarmamak oldu sanırım, şimdi 10 günümüz var ondan sonra benim iş başlıyor ve sonrasında askere gidecek derken bir dahaki yaza kadar bir yere kıpırdayamıyoruz...
canım bazı adamlar nısanlanana kadar ıc yuzunu gostermıyo herseyı yaparız oluyo .. evlenıyo para mı var oluyo . yanı en azından gezıyosunuz bırlıktesınız .. senı sevıyo . evlılıgının tadını cıkar . kendı kendını uzme.

olmadı ağvaya gidersiniz canım ayarlayamazsan

ama çocuk yokken de böyle bi gezi fena olmaz bence
çocuk olunca tatil köyüne gidiliyo zaten mecburen

bi dahakine de biraz para birikirp yurtdışı turuna da çıkabilirsiniz
çok pahalı olmuyo bence
ve 3-4 şehir gezilebiliyo

olmadı ağvaya gidersiniz canım ayarlayamazsan

ama çocuk yokken de böyle bi gezi fena olmaz bence
çocuk olunca tatil köyüne gidiliyo zaten mecburen

bi dahakine de biraz para birikirp yurtdışı turuna da çıkabilirsiniz
çok pahalı olmuyo bence
ve 3-4 şehir gezilebiliyo

yurt dışı turları daha uyguna geliyor gelecek yaza imkan olursa bir yurt dışı düşünüyorum. Pasaportları da kıştan hazırlarız artık...
yarın sabah bir arayıp konuşayım bakalım kendisi ne alemde, neler düşünmüş ona göre dökülürüm ben de:D

Aslen sıkıntılarımı WOLFROG anlatmış.
Bir de motosiklet bozulursa seyreyle gümbürtüyü yani:)

Benim esim de macerayi sever ve bizde de motor vardi da oradan biliyorum :KK48:

Bir kere kac gun o kadar yer gezeceksiniz yaniniza cok fazla kiyafet almalisiniz. Nasil tasiyacaksiniz o kadar esyayi? Kirlendikce yikayip kurumasini mi bekleyeceksiniz?

Ustelik yollarda kimse motorlulara saygi gostermiyor. Bos yollarda eglenceli de kalabalik yollarda cok riskli. Ayrica gunesin altinda amele yanigi olacaksiniz ona gore :rolleyes:

Bence kamp gibi bir yere gidebilirsiniz,hem eşinizin maceracı ruhu tatmin olur hem de yollarda çile çekmezsiniz. :)

Yapın yapın...Bir daha böyle bir tatil yapamazsınız.İleride çoluk çocuk yaş baş derken yapamazsınız,eşinin de içinde kalır.
Adamın maceracı ruhunu köreltme,evlendim özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissetmesin:)
Çok fazla durak belirleme istersen,1-2 konaklama yeterli.Diğer yerleri günübirlik gezersiniz.
Fazla eşya almadan halledilebilir.1-2 tişört alıp gittiğiniz yerde kurutemizlemeye verirsiniz.Plaj havlusu olarak ince peştemal havlulardan alabilirsin.İççamaşırını günlük ped kullanarak yarıya indirebilirsin:)

eğer çanakkale tarafları dışında bi yere gtme ihtimaliniz varsa olimpos gbi hem doğa hem deniz olan bi yerede gidebilirsinz aslında diğer türlü çok yorucu bi tatil olur sanırım.

Benim esim de macerayi sever ve bizde de motor vardi da oradan biliyorum :KK48:

Bir kere kac gun o kadar yer gezeceksiniz yaniniza cok fazla kiyafet almalisiniz. Nasil tasiyacaksiniz o kadar esyayi? Kirlendikce yikayip kurumasini mi bekleyeceksiniz?

Ustelik yollarda kimse motorlulara saygi gostermiyor. Bos yollarda eglenceli de kalabalik yollarda cok riskli. Ayrica gunesin altinda amele yanigi olacaksiniz ona gore :rolleyes:

Sırt çantasıyla gidecekmişiz. Kirlileri kargoyla iş yerine gönderip yeni kıyafet alacakmışız :KK45:
Yollar çok kötü gerçekten sürekli tetikte olmak lazım ve yorgunluğa hiç gelmiyor motor durumları. Önüne bir adam çıkınca reflekslerinin yerinde, sinirlerinin sağlam olması gerekiyor:D
Kask, tekmelik, montla gidiyoruz aslen, durmadıkça sorun yok ama trafikte falan dur kalk- dur kalk bitlenirim diye korkuyorum...Şehirler arasında sorun olur mu bilemedim

Yapın yapın...Bir daha böyle bir tatil yapamazsınız.İleride çoluk çocuk yaş baş derken yapamazsınız,eşinin de içinde kalır.
Adamın maceracı ruhunu köreltme,evlendim özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissetmesin:)
Çok fazla durak belirleme istersen,1-2 konaklama yeterli.Diğer yerleri günübirlik gezersiniz.
Fazla eşya almadan halledilebilir.1-2 tişört alıp gittiğiniz yerde kurutemizlemeye verirsiniz.Plaj havlusu olarak ince peştemal havlulardan alabilirsin.İççamaşırını günlük ped kullanarak yarıya indirebilirsin:)

Çak kız benim kafadansın. Valla bana böyle teklif gelse dünden koşarım :)

Biz çocuk düşünmüyoruz aslen:KK59:
Günlük ped olayı çok mantıklı bu cepte:KK28:
Biz gezecek çok yer var nasıl gezeriz derken bazı yerler gereksizmiş bu durumda içim daha rahat oluyor.
Konumuna göre öğretmenevlerinde kalıp gezebiliriz de... Tabi boş olursa

Valla biz aynen dediğim gibi çocuk ve yaş sebebiyle yapamıyoruz ordan biliyorum :) Yoksa yapasım var yani....

Benimkide bu yıl karadeniz turuna çıkalım diyo bende istiyorum ama bizimkisi otobüsle olacak olursa. Önemli olan sevdiğime sarılıp yatacak yerimiz olsun gerisi hiçte umrumda değil valla.:KK36:

of ya valla ben bu plana çok imrendim açıkçası. Sen her ne kadar memnun kalmasanda bence süper bir fikir. birincisi motorla gideceksiniz çok farklı bir heyecan . ikincisi bir sürü farklı yer gezeceksin ki bu tip bir tatilde zaten denize girmekten çok etrafı gezersiniz. bence süper ama zevk meselesi tabiki

Çok riskli bir tatil. Motorsiklet yorucu olmaz mı? Ben bir saat binmiştim, kulaklarım ve başım çok ağrımıştı. Eşiniz neden normal bir tatili kabul etmiyor? Deniz kenarı güzel bir yere gidin, o civarı gezersiniz eşinizle.

Şimdi utanmasam böyle bir tatil bahşetttiği için şirinlikler yapıvericem:KK37:

Back
X