Valizimi yapayım da nereme koyayım bilmiyorumBen de yüzme bilmem deniz fobim var ama bu sene taktım kollukları çocuk gibi tekne turuyla koy koy gezdik eşimle. İskeleden bile atladım hayatımda ilk defa.
Yoksa kaç senedir tatilden tam olarak zevk alamıyordum. Demem o ki deniz olayını bu kadar kafana takma. Eşin yüzmek istiyorsa yüzsün sen de kolluk tak ona ayak uydur. Sen doğa yürüyüşü istiyorsan o da sana ayak uydursun.
Balıkesir ören çok güzel bir yer. Assos'u ben pek beğenmedim açıkcası.
O tarafa gitmişken Hasanboğuldu şelalesine gitmelisiniz.
Kıyafet olayına gelince erkekler gibi az eşya ile gidemez kadınlar. Bir dolu incik cincik şeyi var. Sen kendi valizini yap eşine bakma.
Valls bu evlilik yurumez. Zevkleriniz cok farkli .bu nasil bir cicim ayi.. esinin sana hic saygisi yok . Yazik guzelim sana. Allah kocayla ilgili dert vermesin . Isin cok zorrt
Aman dikkat tatil meselesi icin bile kavga cikiyorsa ortada ciddi bir sorun vardir. Sen be evliligin altinda ezilirsinn.Ah canım yaaa... çok şekersin napalım eskisek de ben halimden memnunum varsın böyle kavga çıksın daha ciddi meselelerden çıkacağına...
3 aya kadar bekliyorum .omrunuz 3 ay.ozele msj attim adresi.Yürümezse sana bir kilo kına yollarım adresini ver :)
Mıy mıy mıy mıy.(Banımı bekliyorum.)3 aya kadar bekliyorum .omrunuz 3 ay.ozele msj attim adresi.
Yahu merak ediyorum sen bu kin ve nefretle nasıl yaşıyorsun? konunda eleştiri yapan herkesin konusuna saldırmakla nereni rahatlatıyorsun acaba:) bu kadar tırt bir konuda bile kendinden geçip krizlere giriyorsan ciddi meselelerde hastanelere düşüyorsundur...3 aya kadar bekliyorum .omrunuz 3 ay.ozele msj attim adresi.
Ya senin konu sahibiyle ne sorunun var ya ben burdan sinir oldum.Canim ya .esin eve dondumu. Hamilesin diye evi terk etmisti. Bu konuya aciklik getirdiniz mi .esin neden eve gelmemisti. Cocuk yuzunden mi yoksa baska birisimi vardi.
Yataş mi bellonami?ücret nedir?do you wanna shower?3 aya kadar bekliyorum .omrunuz 3 ay.ozele msj attim adresi.
Zoraki evlilik yapmissin guzelim .istenmeyen kisisin. Ne den bu kadar baska uyelere saldirdigini anladim .psikolojin cok bozuk . Kotu bir evlilik .cok haklisin bu kadar kirici olmakla. Iyi bak kendine
İyi geceler herkese...
Evleneli 2.5 ay oldu. Evlenmeden 1-2 ay öncesinden beri tatile nereye gidelim ne yapalım muhabbetleri dönüyor. Ben yüzme bilmeyen, denizden korkan biriyim doğal olarak gitmek istediğim mekan Kaz Dağları gibi bir yer. Öyle kızgın kumlardan serin sulara atlayayım durumum yokEşimin ise güneşlenmeye, yüzmeye, kumsala ihtiyacı varmış. D vitamini alması gerekmiş Ben de o zaman nasıl bir yer istiyorsan bul, ayarla, buraya gidelim de sorun yok gideriz diyerek kenara çekildim. Sonuçta istediğim tarz bir yere gidemeyince neresi olduğu fark etmez bana. Evlenir evlenmez gitmemiz pek mümkün olmadı, benim okul işleri, ramazan falan derken bugünlere geldik.
Şimdi de eylül 1' e kadar bari 10 gün- 1 hafta bir yere gidelim diyor ama para sıkıntımız var.2-3 binlik bir tatil düşünüyoruz. Düşündüğü rota Çanakkale tarafları, motosikletimizle geze geze bulduğumuz yerlerde konaklaya konaklaya bir tatil. Avşa, Gelibolu, Assos gibi gezerekten, yorulunca konaklayaraktan devam etmeyi düşünüyor. Bana da bak bul nereleri gezebiliriz nerelerde kalabiliriz gibi bir görev verdi. Bir de tabi yanımıza fazla eşya alamıyoruz. 3-5 yazlık bir şey kalanını bulunduğumuz yerlerden alacakmışız. Hiç benim açımdan düşünüyor, çok bakımlı olmamama rağmen tokalar, makyaj malzemeleri, kıyafetler, iç çamaşırları illa ki ufak bir bavul tutar bir haftalık tatil için.
Sizce ben incik cincik böyle bir şeyle mi uğraşayım, bulabilirsem temiz, dinlenmelik bir mekan mı bulayım (buraya gidelim dersem gideriz çünkü sorun çıkarmaz) ya da toptan ipleri koparıp bu ne be gitmiyorum mu diyeyim? İçimde bir gerginlik var yani kalacak mekanlar düşündüğümüz fiyat olmayabilir, mekanlar gereksiz olabilir ne bileyim sanki dinlenmekten çok yorulacakmışız ve sorunlarla uğraşacakmışız gibi geliyor. Ben sadece şöyle nezih, sakin bir yerde oturup kitap okuyabileceğim bir tatil hayal etmiştimKarar vermek için 2-3 günüm var.
Onun konusuna olumsuz yorum yazdı diye.neden sana istenmeyen kisisin diyorki, nereden biliyor? evlenirken yaninda miydi?
İçini nasıl soğutacağını şaşırdı ondan:)neden sana istenmeyen kisisin diyorki, nereden biliyor? evlenirken yaninda miydi?
Onun konusuna olumsuz yorum yazdı diye.
Benim konumu da bulacak ciye çok korkuyorum çok...ey allahim ya.. zaten hayatlarimiz yeterince yorucu, birde burda insanlar birbirine tas atiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?