Tatil Konusundan Çok Kötü Kavga Edeceğim

Valizimi yapayım da nereme koyayım bilmiyorum motosiklet sonuçta bi sırt çantası alabilirim maksimum bir de pizzacı bagajı gibi bir yeri var artık oralara sığışıvericez:)

Valls bu evlilik yurumez. Zevkleriniz cok farkli .bu nasil bir cicim ayi.. esinin sana hic saygisi yok . Yazik guzelim sana. Allah kocayla ilgili dert vermesin . Isin cok zorrt

Motor üstünde dahada yorucu olmaz mi? tatil demek, dinlenmek, kendine gelmek demek.. tabikide yeni yerler görüp kesfetmek de demektir, kisiye göre degisir..

deniz kenari, butik bir yer secsen? hem sen kafani dinlemis, kitaplarini Okumus olursun, Hemde esin denizin, kumun tadini cikarir.. otobüsle fln en Uygun yere gitseniz, ufak bir kacamak gibi baksaniz olaya?

yardimci olabildim mi acaba

A
Ah canım yaaa... çok şekersin napalım eskisek de ben halimden memnunum varsın böyle kavga çıksın daha ciddi meselelerden çıkacağına...
Aman dikkat tatil meselesi icin bile kavga cikiyorsa ortada ciddi bir sorun vardir. Sen be evliligin altinda ezilirsinn.

Canim ya .esin eve dondumu. Hamilesin diye evi terk etmisti. Bu konuya aciklik getirdiniz mi .esin neden eve gelmemisti. Cocuk yuzunden mi yoksa baska birisimi vardi.

3 aya kadar bekliyorum .omrunuz 3 ay.ozele msj attim adresi.
Yahu merak ediyorum sen bu kin ve nefretle nasıl yaşıyorsun? konunda eleştiri yapan herkesin konusuna saldırmakla nereni rahatlatıyorsun acaba:) bu kadar tırt bir konuda bile kendinden geçip krizlere giriyorsan ciddi meselelerde hastanelere düşüyorsundur...

Canim ya .esin eve dondumu. Hamilesin diye evi terk etmisti. Bu konuya aciklik getirdiniz mi .esin neden eve gelmemisti. Cocuk yuzunden mi yoksa baska birisimi vardi.
Ya senin konu sahibiyle ne sorunun var ya ben burdan sinir oldum.

Zoraki evlilik yapmissin guzelim .istenmeyen kisisin. Ne den bu kadar baska uyelere saldirdigini anladim .psikolojin cok bozuk . Kotu bir evlilik .cok haklisin bu kadar kirici olmakla. Iyi bak kendine

Zoraki evlilik yapmissin guzelim .istenmeyen kisisin. Ne den bu kadar baska uyelere saldirdigini anladim .psikolojin cok bozuk . Kotu bir evlilik .cok haklisin bu kadar kirici olmakla. Iyi bak kendine

Evliliğim kötü olsa da başkasına saldırmam canım, hayatım koca bulmaktan ibaret değildi sonuçta:)
Hadi az ötede oyna artık gerçekten bayan bir bağyansın çünkü :)

Tatil için gidebileceğin bir yer yazacaktım ama özel mesaj yazamıyorum sana. Eşin denize girer sen de hamakta yatıp kitabını okuyabilirsin. Her şey dahil bütçenizi de geçmez. Bir de balayı indirimleri oluyor. Bana özelden yazarsan otelin adını yazayım sana.

Motor ustunde uzun yolculuk uygun degil bence. Dusunemiyorum, kac saat motor ustunde, 1-2 gun kal, devam. Eziyet olur. Secin yerinizi, binin otobuse, tatlilizi yapin gelin. Ha araba olsaydi ayri. Ama bu sekilde zorlanirsiniz gibime geliyor. Eve geldiginizde sanki tatilden degil de maceradan donmus gibi olursunuz bence. Iyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…