- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Kızlar eşimle konuştum öyle 10 gün yatmalık bir tatil düşünmüyormuş... Sürekli gezmek istiyor yani...O konuda kararı verdik...
Ancak şimdi başka bir sorun çıktı evcillerimizi emanet edecek kimse bulamadık herkesin bir işi var...
Araba kiralamak çok pahalıya patlıyor bize... şu durumda 200 tl gibi bir paraya gezebiliyoruz:)isterseniz motorla gitmeyip araba kiralayın onları da yanınızda götürürsünüz
ya da parayla bakan merkezler varsa oraya bırakın
Eşim istemez böyle uzun vadeli araba, ablası var ama...
Gerçi böyle konuşuyoruz da henüz kuşlarımızı kime emanet edeceğimizi bilemedik.. Ortaya bir laf attık ama kimse ben bakarım demedi belki de gidemeyiz:)
Uşlar 7 tane cnm pek kimse istemiyo:) kafes 1 metre zaten...hıımm durum karışık yani
otobüs en iyisi
komşuya versen o bile bakar kuşlara ya
Uşlar 7 tane cnm pek kimse istemiyo:) kafes 1 metre zaten...
Ya yaninizda eşiniz var sevdiğiniz adam var bunlar çok güzel seyler taki tokaya ne gerek var iki uc toka taki alsan yeter. Yahu bn anlamıyorum sizi acaba gitmesem mi demek rest cekmk çok sacma? Gencsiniz ve cikip gidin bir hafta kocaniz gidelim diyorsa. Kıymetini bilin yaşadığınız güzel anlarin.İyi geceler herkese...
Evleneli 2.5 ay oldu. Evlenmeden 1-2 ay öncesinden beri tatile nereye gidelim ne yapalım muhabbetleri dönüyor. Ben yüzme bilmeyen, denizden korkan biriyim doğal olarak gitmek istediğim mekan Kaz Dağları gibi bir yer. Öyle kızgın kumlardan serin sulara atlayayım durumum yokEşimin ise güneşlenmeye, yüzmeye, kumsala ihtiyacı varmış. D vitamini alması gerekmiş Ben de o zaman nasıl bir yer istiyorsan bul, ayarla, buraya gidelim de sorun yok gideriz diyerek kenara çekildim. Sonuçta istediğim tarz bir yere gidemeyince neresi olduğu fark etmez bana. Evlenir evlenmez gitmemiz pek mümkün olmadı, benim okul işleri, ramazan falan derken bugünlere geldik.
Şimdi de eylül 1' e kadar bari 10 gün- 1 hafta bir yere gidelim diyor ama para sıkıntımız var.2-3 binlik bir tatil düşünüyoruz. Düşündüğü rota Çanakkale tarafları, motosikletimizle geze geze bulduğumuz yerlerde konaklaya konaklaya bir tatil. Avşa, Gelibolu, Assos gibi gezerekten, yorulunca konaklayaraktan devam etmeyi düşünüyor. Bana da bak bul nereleri gezebiliriz nerelerde kalabiliriz gibi bir görev verdi. Bir de tabi yanımıza fazla eşya alamıyoruz. 3-5 yazlık bir şey kalanını bulunduğumuz yerlerden alacakmışız. Hiç benim açımdan düşünüyor, çok bakımlı olmamama rağmen tokalar, makyaj malzemeleri, kıyafetler, iç çamaşırları illa ki ufak bir bavul tutar bir haftalık tatil için.
Sizce ben incik cincik böyle bir şeyle mi uğraşayım, bulabilirsem temiz, dinlenmelik bir mekan mı bulayım (buraya gidelim dersem gideriz çünkü sorun çıkarmaz) ya da toptan ipleri koparıp bu ne be gitmiyorum mu diyeyim? İçimde bir gerginlik var yani kalacak mekanlar düşündüğümüz fiyat olmayabilir, mekanlar gereksiz olabilir ne bileyim sanki dinlenmekten çok yorulacakmışız ve sorunlarla uğraşacakmışız gibi geliyor. Ben sadece şöyle nezih, sakin bir yerde oturup kitap okuyabileceğim bir tatil hayal etmiştimKarar vermek için 2-3 günüm var.
petshoplar emaneten bakıyolar hayvanlara..günlüğü muhabbet kuşları için 5 lira ben öyle yapıyorum.Kızlar eşimle konuştum öyle 10 gün yatmalık bir tatil düşünmüyormuş... Sürekli gezmek istiyor yani...O konuda kararı verdik...
Ancak şimdi başka bir sorun çıktı evcillerimizi emanet edecek kimse bulamadık herkesin bir işi var...
Ben de keçi gibi dağlarda tepineyim, yürüyeyim, olmadı hamakta kitap okuyayım isterim, tatil anlayışım bu kadar
Ben de plan yapayım, elime haritayı alıp bakayım, oturum kalem kalem bir şeyler yazayım hiç sevmem, uğraşılır mı ki bilemedim...
arabayla olsa uçarak giderim ama motosiklet... sırt çantasına 10 günlük tatil için 10 tane donum anca sığar herhaldeo konuyu şimdilik ön plana almadım mecbur kalınca az eşya alırım tabi ki...
yat turunda bana fenalık basar herhalde, deniz tutar... Şöyle denize yakın bir otel bari ayarlayayım dedim ama bu saatten sonra bulunur mu ki bilemedim...
Petshopa emanet edeceğime doğaya salarım:) petshoptan eş bile almıyorum ben resmen hastalık yuvası...petshoplar emaneten bakıyolar hayvanlara..günlüğü muhabbet kuşları için 5 lira ben öyle yapıyorum.
Olimpos sana ve esine uygun bir yer(biraz uzak ama) daglarin ortasinda bahce icinde tek katli ahsap odalar ve biraz ilerisi cam gibi bir deniz tatli ve tuzlu birlesiyor bir yerde
Ben gitmistim tam kafa dinlemelik ve deniz gunesin tadini cikarmalik bir yer
Hem fiyatlari uygun oluyor butcenizin altinda bir tatil yapabilirsiniz
Olimpos sana ve esine uygun bir yer(biraz uzak ama) daglarin ortasinda bahce icinde tek katli ahsap odalar ve biraz ilerisi cam gibi bir deniz tatli ve tuzlu birlesiyor bir yerde
Ben gitmistim tam kafa dinlemelik ve deniz gunesin tadini cikarmalik bir yer
Hem fiyatlari uygun oluyor butcenizin altinda bir tatil yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?