Tatil Konusundan Çok Kötü Kavga Edeceğim

avşa ya direkt gitmeyi düşündünüzmü .. ordaki pansiyonlar çok uygun .. üstelik denizotobüsüyle direkt gidiliyor ve motora gerekte yok .. siz motorla planladığınız yolculukta duraklardan biri olarak avşayı düşünmüşsünüz zaten ama bence direkt gidin ben çocukken gitmiştim ama bizim aile dostlarımız her sene mutlaka avşaya giderler .. hem çok ucuz hemde denizi çok güzel yaklaşık 1000 liraya 10 gün krallar gibi tatillerini yapıyorlar ..

Kızlar eşimle konuştum öyle 10 gün yatmalık bir tatil düşünmüyormuş... Sürekli gezmek istiyor yani...O konuda kararı verdik...
Ancak şimdi başka bir sorun çıktı evcillerimizi emanet edecek kimse bulamadık herkesin bir işi var...

Gezmeli tatil çok yoruyor balayı tatilini uzun yaptık beş gün otel kalanı da ordan oraya ve döndüğümüde haşatımız çıkmıştı

isterseniz motorla gitmeyip araba kiralayın onları da yanınızda götürürsünüz
ya da parayla bakan merkezler varsa oraya bırakın

Kaz daglari dediginiz yer,balikesir.gecenlerde biz de oradaydikk.hem senin hemde esinin istedigi biryer.sakin nezih bir dag havasi.esin icinde deniz ve kummm..bozma cnm ..mutlulugunu...mutlu olmak cok zor..tadini cikar esinle.

isterseniz motorla gitmeyip araba kiralayın onları da yanınızda götürürsünüz
ya da parayla bakan merkezler varsa oraya bırakın
Araba kiralamak çok pahalıya patlıyor bize... şu durumda 200 tl gibi bir paraya gezebiliyoruz:)
Görümcemin biri müsaitmiş alacak bıdklarımızı onu da hallettik şükür

Canım fikir için geç kalmış olabilirim ama eşine bir de benim tavsiyemden bahset istersen.Bak canım biz daha yeni Ayvalık' a gittik.Benim ve yanımda ki 10 15 kişinin beklentisini hiç karşılamadı.Cunda Adası bile.Tek güzel yanı yat turuydu.Yat turu da seven insan için nerede olursa olsun zevkli oluyor zaten.O yüzden Ayvalık ertelenebilir.Geçen sene Marmaris' e gittik.Her şey dahil(Bence buradan sonrası eşinin macera isteğini tatmin eder.).Orada bir gün yat turu ayarladık.Bir gün de safari turu.Safari turu mükemmel(Su savaşı mı istersin plaj mı istersin hepsi vardı.Eşine eğlenceli gelir diye düşünüyorum.Biz dönüşte Marmaris'in caddelerinde jeep te şarkı söyleyerek dolaştık.İnternetten bak istersen fikrin olur.)Akşamları da neredeyse sabaha kadar gezdik.Gündüzleri otelin havuz kenarında uyuyup dinlendik.Eşin animasyonlarıyla eğlenir.(Yarışmalar vs.)Eşin havuz istememiş ama deniz de yakındı.Bir gece de beach party e katıldık.Tamamen açık arabayla Marmaris'in içinde gezdiriyorlar.Bir gece gece kulübü eğlencelerine katıldık.Bir iki gece barların olduğu kısımları gezdik.Gece pazarı gibi yerleri gezdik.Tekrar gelirsek diye farklı otel keşfine çıktık(Memnun kalsak da severiz farklı mekanlar denemeyi) ve öyle plan yaptık ki her gece de otelin animasyonlarını kaçırmadık.Otobüste uyuduk giderken ve dönerken.Buna rağmen çok zevkli ama yorucu bir tatil olmuştu.Seni konunda ki yorumlarından azcık tanıdıysam eşinin planı senin için zehir olacak ve gidişte değil ama dönüşte bir gerginlik yaşayabileceğinizi düşünüyorum ki haklısın.

Eşim istemez böyle uzun vadeli araba, ablası var ama...
Gerçi böyle konuşuyoruz da henüz kuşlarımızı kime emanet edeceğimizi bilemedik.. Ortaya bir laf attık ama kimse ben bakarım demedi belki de gidemeyiz:)

hıımm durum karışık yani
otobüs en iyisi
komşuya versen o bile bakar kuşlara ya

Ya yaninizda eşiniz var sevdiğiniz adam var bunlar çok güzel seyler taki tokaya ne gerek var iki uc toka taki alsan yeter. Yahu bn anlamıyorum sizi acaba gitmesem mi demek rest cekmk çok sacma? Gencsiniz ve cikip gidin bir hafta kocaniz gidelim diyorsa. Kıymetini bilin yaşadığınız güzel anlarin.

petshoplar emaneten bakıyolar hayvanlara..günlüğü muhabbet kuşları için 5 lira ben öyle yapıyorum.

bulunur cnm hiç merak etme. kardeşim yeni gitti geldi. bir sürü alternatif var vallahi. yakınında birkaç tur şirketi gezersen denize sıfır iyi bir oteli bütçene göre bulabilirsin cnm. kardeşim öyle yaptı(yalnız bilindik firmalara bakki gittiğinde süprizlerle karşılaşma

Olimpos sana ve esine uygun bir yer(biraz uzak ama) daglarin ortasinda bahce icinde tek katli ahsap odalar ve biraz ilerisi cam gibi bir deniz tatli ve tuzlu birlesiyor bir yerde
Ben gitmistim tam kafa dinlemelik ve deniz gunesin tadini cikarmalik bir yer
Hem fiyatlari uygun oluyor butcenizin altinda bir tatil yapabilirsiniz

Bana uygun böyle yerler. Burayı bilmiyordum teşekkür ederim

Eşim ve ailesi yıllar önce gittiklerinde baya keş varmış. Keş derken alkol değil direk uyuşturucu. Babası apar topar toplayıp başka yere götürmüş. O ahşap odalar pek de masum değil anlayacağınız.

herşey dahil tatillerden o kadar sıkıldım ki ben artık .Şöyle motosikletimiz olsa da dağ tepe gezebilsek diyeceğim ama artık çok geç .Çoluk çocuğa karıştık . Biraz çılgın olun bırakın toka moka .Kocanızla tadını çıkarın .Kime süsleneceksiniz toka olmasa ne olur .Gezin misler gibi salaş salaş .Tatil budur .Ne öyle assolistler gibi bir bavul ayakkabı götürmek .Çok gülünç geliyor bana . Yine de siz bilirsiniz .

en başta çanakkale taraflarını düşündüğünüzü söylemiştiniz,,
bence kesınlıkle güneyliye gidin,hem çanakkaleye cok yakın gidip gelıbolda sehıtlıklerı gezebırsınız,hemde emın olun o denız yüzme bilmeyen insanı bile içine çeker akvaryum gibi:)
şahsen türkiyede ayvalık sarımsaklı üstüne denız tanımam derdım ama güneyli beni benden aldı..
tekırdag tarafına yolu düşenlere şiddetle tavsiye edilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…