• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil meselesi değil dedi

Bi de aile izin vermiyormuş çıkmasına. Ama buna rağmen çok zaman geçirilmiş ve tatile çıkılabiliyor. Anlamadım ben.
Ailem polislik için kursa gittiğim için o dönem karışmıyordu bu sebeple çok zaman geçirdik.Polis parkur eğitimi bitince görüşememeye başladık.Her dışarı çıkmam olay oldu.Tatile de normalde gidemezdim ama annem ameliyatlı olduğu için ben baktım evden çıkmadan ve sen çok bunaldın tatile gidebilirsin dediler.Konu sahte değil

Kafamı toplayamıyorum karışık yazarsam uzun olursa kusura bakmayın.Sevgilimle 9 aydır birlikteyiz ondan önce 1 yıl arkadaştık.Çok aşırı iyi anlaşırdık sevgili olduk.Biz 1 aylık sevgiliyken eski sevgilisiyle sıradan konuşmalarını yakaladım çok uzun değildi bi konuyla ilgili konuşmaydı ve çok büyük kavga ettik affettim.Benim de yanlışlarım oldu ama bu kadar büyük değil.Güvenim kırıldı nereye gitse inanmadım kavga ettim ayrıldım engelledim.Hep barışmak için geldi çok sevdi beni yalan söyleyemeyeceğim.Her izin gününde benle plan yapmak isterdi gece görevden çıkar koşa koşa yanıma gelirdi.Hep gülüyorsun mutlu oluyorum seninle derdi.Ben de mutluydum.Gelecek planları yapmaya başladık yaşlarımız o 27 yaşında polis.Ben 30 yaşında muhasebeciyim bu sene sınava girdim polislik için ve sonuç bekliyorum.Dedik ki şu sonuç belli olsun adım atalım ailelere söyleyelim.İkimizde bu fikirdeydik.Ta ki benim ailemle olan problemlerim artana kadar.Bu problemlerden o da bıktı ve yüzüme de söyledi.Derken aramıza soğukluk girdi.Hem başlardaki benim onun konuşmasını yakaladıktan sonraki güvensizliğim yüzünden ayrılmalarım kavga etmelerim hem de ailemin beni yıprtaması sonucu ilişkimize yansıdı.Kaç kere bırak aileni gel dedi çalışırsın evimizi kurarız çocuk drğiliz dedi ama yapamadım maddi sebepler ve bu şekilde kaçarak olmasını istemediğim için.Soğukluk sürerken dedi ki gel tatile gidelim başbaşa bir şey düşünmeden.Tamam dedim.Sonra bi gün yolda bi kız arkadaşı arayıp biz ankaraya gelcez diyince kapatıp bana sordu beraber gidelim mi diye.Kırıldım başbaşa plan yaptı aylarca şimdi o kız ve 2 erkek arkadaşıyla tatile gidelim diyor diye.Çünkü bu kız arkadaşının bana karşı vukuatları oldu.Görüşüyorum ama kızın yaptıklarını unutmuyorum.Ben tamam dedim kırılarak.Otel bakmaya başladılar ve bir gün olay patladı.İstemiyorum onunla gitmek dedim kavga ettik.Gideceğim diye inat etti.Bu arada wp gruplarında şöyle bir mesaj gördüm...sevgilim ve kız aynı odada aynı yatakta kalcakmış.Diğer 2 erkek de diğer çift kişilik yatakta kalcakmış.Delirdim tam anlamıyla.Sevgilim tamam gitmiyorum allah belanı versin seni tatile götürcem onlarla gitmiycrm dedi ama olanları unutamıyorum bana çok soğuk.Sabaha kadar uyuyamıyorum uyurken elim kolum bacağım birden kasılıyo uyanıyorum içim çok kötü.Yorumlarınızı bekliyorum kendisine de okutmayı düşünüyorum.
Sevgililik bu değil ya böyle olmamalı. Sevgilim bana Allah belanı versin gitmicem seni tatile götürücem dese bu laftan sonra ne gerek var derim. Sizde neden en başta arkadaşlarıyla tatile evet diyorsunuz ki. Sizdede hata var. Güven olmayan bir ilişkide ikinizde harcanıyorsunuz.

Ailem polislik için kursa gittiğim için o dönem karışmıyordu bu sebeple çok zaman geçirdik.Polis parkur eğitimi bitince görüşememeye başladık.Her dışarı çıkmam olay oldu.Tatile de normalde gidemezdim ama annem ameliyatlı olduğu için ben baktım evden çıkmadan ve sen çok bunaldın tatile gidebilirsin dediler.Konu sahte değil
Konu sahte demedim zaten sizin algınız konusunda çelişkiler olduğunu düşündük. Hem çalıştınız, hem polisliğe hazırlandınız, hem annenize baktınız hem de sevgilinizle çok sık görüştünüz. Bu kısım çelişkili işte. Bize 24 saat olan gün size 48 saat sanırım.

Ve siz sizi bu kadar destekleyen bir aileyi sevgilinize kötü anlatınız, kaçmayı falan düşündünüz öyle mi? Ergenlikten çıkmayı mı deneseniz acaba? 30 yaş değil sanki 19 yaş davranışları bunlar.

Sevgililik bu değil ya böyle olmamalı. Sevgilim bana Allah belanı versin gitmicem seni tatile götürücem dese bu laftan sonra ne gerek var derim. Sizde neden en başta arkadaşlarıyla tatile evet diyorsunuz ki. Sizdede hata var. Güven olmayan bir ilişkide ikinizde harcanıyorsunuz.
Ben o anın üzüntüsüyle tamam dedim zaten 10 dk içinde tamam dememle kız tatil planı yapıp otel ayarladı.Ben de bana allah belanı versin onlarla gitmiyvem seni tatile götürcem dediğinde ne anlamı var ki dedim.O da napmamı istiyosun çıldırcam bıktım diye bağırdı.

Konu sahte demedim zaten sizin algınız konusunda çelişkiler olduğunu düşündük. Hem çalıştınız, hem polisliğe hazırlandınız, hem annenize baktınız hem de sevgilinizle çok sık görüştünüz. Bu kısım çelişkili işte. Bize 24 saat olan gün size 48 saat sanırım.

Ve siz sizi bu kadar destekleyen bir aileyi sevgilinize kötü anlatınız, kaçmayı falan düşündünüz öyle mi? Ergenlikten çıkmayı mı deneseniz acaba? 30 yaş değil sanki 19 yaş davranışları bunlar.
Bakın ben muhasebeciyim ama polisliğe hazırlanmak için işten çıktım sınava hazırlandım 9 ay.Ve o arada çok zaman geçirdik.ben sınava girdim annem ameliyatını oldu anneme baktım o arada ailem çok yıprattı beni.tatile gidelim planı yaptık.Bu arada kaçmayı isteyen ben değildim 30 yaşındayım ne kaçması dedim ona ben.siz konuyu çok yanlış anladınız

Bakın ben muhasebeciyim ama polisliğe hazırlanmak için işten çıktım sınava hazırlandım 9 ay.Ve o arada çok zaman geçirdik.ben sınava girdim annem ameliyatını oldu anneme baktım o arada ailem çok yıprattı beni.tatile gidelim planı yaptık.Bu arada kaçmayı isteyen ben değildim 30 yaşındayım ne kaçması dedim ona ben.siz konuyu çok yanlış anladınız
Neyini yanlış anladım?

Aileniz polislik konusunda destek olmuş, işten çıkmışsınız muhtemelen ihtiyaçlarınızı karşılamış bu süreçte. Annenize baktınız diye yoruldun tatile git demişler. Siz bu aileyi sırf annenize bakarken azıcık yıprandınız diye beş para etmez üç gündür tanıdığınız bir adamın ağzına sakız etmişsiniz. Yanlış anladığım nokta neresi?

Bakın ben muhasebeciyim ama polisliğe hazırlanmak için işten çıktım sınava hazırlandım 9 ay.Ve o arada çok zaman geçirdik.ben sınava girdim annem ameliyatını oldu anneme baktım o arada ailem çok yıprattı beni.tatile gidelim planı yaptık.Bu arada kaçmayı isteyen ben değildim 30 yaşındayım ne kaçması dedim ona ben.
Sevgiliniz komple altından olup elmaslarla süslense yine değmez 🤣 leş tip, leş arkadaşlıklar. Yol yakınken vazgeçin. Hadi tüm problemleri geçtim ne demek biriyle aynı yatakta yatmak 🙄 NewYork’ta mı yaşanıyor olaylar?
Esprisi bile hoş değil.Mesela bi wp grubunda bir arkadaşım sen de ahmetle aynı yatakta yatarsın dese espri bile olsa sen yat ben balkonda yatarım der gülerim.ama kimsenin tepki vermemesi olay espri değildi diye düşündür bana

Az bulmus yipranmanizi birde ben yipratayim bu kizi demiş..
Baska bir kadinla basbasa ayni odada sevgilisi dururken kalmak nedir Allah askina ? Adama gulerler..
Ha bu adamin laflarina bakip, ailene falan rest cekmeyesin sakın..
Pisman olursun..

Neyini yanlış anladım?

Aileniz polislik konusunda destek olmuş, işten çıkmışsınız muhtemelen ihtiyaçlarınızı karşılamış bu süreçte. Annenize baktınız diye yoruldun tatile git demişler. Siz bu aileyi sırf annenize bakarken azıcık yıprandınız diye beş para etmez üç gündür tanıdığınız bir adamın ağzına sakız etmişsiniz. Yanlış anladığım nokta neresi?
Ailem para vermedi ben çalıştığım dönem maaşımdan kalanlarla idare ettim.1 kuruş destek almadım.Ailem kuzenimle evlendirmek için çok bunalttı beni çok yıprandım.Bir de annem ameliyat olup bütün sinirini benden çıkardı.Hatta olay üstüme yürümeye kadar geldi

Az bulmus yipranmanizi birde ben yipratayim bu kizi demiş..
Baska bir kadinla basbasa ayni odada sevgilisi dururken kalmak nedir Allah askina ? Adama gulerler..
Ha bu adamin laflarina bakip, ailene falan rest cekmeyesin sakın..
Pisman olursun..
Tam da dediğiniz gibi bu olaylar yüzünden bir de 30 yaşındayım rest çekmedim.Büyük konuşmayayım çekmem de.

Ailem para vermedi ben çalıştığım dönem maaşımdan kalanlarla idare ettim.1 kuruş destek almadım.Ailem kuzenimle evlendirmek için çok bunalttı beni çok yıprandım.Bir de annem ameliyat olup bütün sinirini benden çıkardı.Hatta olay üstüme yürümeye kadar geldi
Asgari ücretten kenara kendinizi en az bir yıl idare edecek ve akademiye hazırlanma masraflarını karşılayabilecek kadar birikim yapabildiyseniz en azından çalıştığınız dönemde sizden eve destek istememişler, kendinize çalışmışsınız.

Kuzenle evlenme olayı kötüymüş. Ancak bunu çözmek için kaçmanızı önerecek tiynette bir adam var yine karşınızda. Kendi sorumluluk almaya yanaşmamış hiç. Delikanlı bir adam olsa çıkar ailenizin karşısına “ben kızınızı seviyorum evlenmek istiyorum” derdi size kaç diyeceğine.

Adam her yönden falsolu, beş para etmez karaktersizin teki. Üzgünüm.

Valla dünyanın en beter ailesi de olsa böyle kaypak adama güvenip de sakın rest falan çekmeyin. Üzülürsünüz. Kısacık zamanda çok lackalasmis yüz göz olunmuş. Adamda desen ciddiyet yok. Bitmesi en hayırlısı

Sevgiliniz nereden tutulsa elde kalıyor.

Size aileni bırak gel diyeceğine, onlarla tanışıp ben kızınızla evlenmek istiyorum demektir adamlık.

Siz de ailevi problemlerinizi çok fazla yansıtarak, tatil için ilk başta tamam deyip sonra itiraz ederek hatalı davranmıssinız.

Aynı odada kalarak tatil yapma kısmıda fazla bence. Sevgiliniz de size böyle bir konuda sorun çıkarırmış ama kendisine gelince herşey değişir tabi.

Bu ilişkiden bir cacık olmaz, mesajları kendisine okutmak yerine hayatınızda çıkarın, olmuyor mu öyle?

Sevgiliniz nereden tutulsa elde kalıyor.

Size aileni bırak gel diyeceğine, onlarla tanışıp ben kızınızla evlenmek istiyorum demektir adamlık.

Siz de ailevi problemlerinizi çok fazla yansıtarak, tatil için ilk başta tamam deyip sonra itiraz ederek hatalı davranmıssinız.

Aynı odada kalarak tatil yapma kısmıda fazla bence. Sevgiliniz de size böyle bir konuda sorun çıkarırmış ama kendisine gelince herşey değişir tabi.

Bu ilişkiden bir cacık olmaz, mesajları kendisine okutmak yerine hayatınızda çıkarın, olmuyor mu öyle?
Ama özünde iyi biri 🤷🏻‍♀️

Baska bir kadinla ayni yatakta tatil yapmayi planlayan adamdan sevgilim diye bahsetmeyin ya...

Ailenizle isler yolunda gitmedigi icin denize düsüp yilana sarilmissiniz. Yapmayin.

Asgari ücretten kenara kendinizi en az bir yıl idare edecek ve akademiye hazırlanma masraflarını karşılayabilecek kadar birikim yapabildiyseniz en azından çalıştığınız dönemde sizden eve destek istememişler, kendinize çalışmışsınız.

Kuzenle evlenme olayı kötüymüş. Ancak bunu çözmek için kaçmanızı önerecek tiynette bir adam var yine karşınızda. Kendi sorumluluk almaya yanaşmamış hiç. Delikanlı bir adam olsa çıkar ailenizin karşısına “ben kızınızı seviyorum evlenmek istiyorum” derdi size kaç diyeceğine.

Adam her yönden falsolu, beş para etmez karaktersizin teki. Üzgünüm.
Aileme de destek oldum para da biriktirdim sadece kendime çalışmadım.Keşke dediğiniz gibi olsaydı..

Benim bu ilişkide gördüğüm farklı insanlar olduğunuz. Yani siz daha muhafazakar, çocuk ise daha rahat gibi. Bence sorun burdan çıkıyor.

Çünkü kötü konuşma hariç diğerlerini biz de yaptık zamanında, kimse de bununla ilgili kötü düşünmedi.

Seninle tatile çıkmak istemiş, sonra arkadaşları da gelmiş. Yani ne olacak, arkadaşları olduğunda da siz başbaşa zaman geçirebilirdiniz. Bir gece beraber takılırdınız, bir gece arkadaşları ile güler oynardınız. Ne var bunda. Yok istemiyorsanız, ben ilk tatilimiz başbaşa olsun isterim, başka zaman tabiki arkadaşlarınla tatile gideriz dersin, olur biter.

Eski kız arkadaşları ile bir konuda konuşmuş, e kavgasız gürültüsüz ayrıldıysak, ne sorun var konuşmada. Ergen miyiz yani, kanka yapmıyoruz sonuçta.

Aynı yatakta yatmak da bana çok garip gelmiyor, ama bunu diğerlerine kıyasla bir nebze anlayabiliyorum. Ama ben de yattım, diğer kız arkadaşlarım da yattı. Kimse de “oha bir erkekle aynı yatakta yatıyorum, hemen sevişmem lazım” demedi. Ama bizim yaşamımız böyle. Eşim de bilir, zamanında erkek arkadaşlarım da bilirdi. Zaten onlar da bizim gibi insanlar olduğu için hiç sorun yaşanmadı.

Back
X