Benim bu ilişkide gördüğüm farklı insanlar olduğunuz. Yani siz daha muhafazakar, çocuk ise daha rahat gibi. Bence sorun burdan çıkıyor.
Çünkü kötü konuşma hariç diğerlerini biz de yaptık zamanında, kimse de bununla ilgili kötü düşünmedi.
Seninle tatile çıkmak istemiş, sonra arkadaşları da gelmiş. Yani ne olacak, arkadaşları olduğunda da siz başbaşa zaman geçirebilirdiniz. Bir gece beraber takılırdınız, bir gece arkadaşları ile güler oynardınız. Ne var bunda. Yok istemiyorsanız, ben ilk tatilimiz başbaşa olsun isterim, başka zaman tabiki arkadaşlarınla tatile gideriz dersin, olur biter.
Eski kız arkadaşları ile bir konuda konuşmuş, e kavgasız gürültüsüz ayrıldıysak, ne sorun var konuşmada. Ergen miyiz yani, kanka yapmıyoruz sonuçta.
Aynı yatakta yatmak da bana çok garip gelmiyor, ama bunu diğerlerine kıyasla bir nebze anlayabiliyorum. Ama ben de yattım, diğer kız arkadaşlarım da yattı. Kimse de “oha bir erkekle aynı yatakta yatıyorum, hemen sevişmem lazım” demedi. Ama bizim yaşamımız böyle. Eşim de bilir, zamanında erkek arkadaşlarım da bilirdi. Zaten onlar da bizim gibi insanlar olduğu için hiç sorun yaşanmadı.