- 19 Eylül 2021
- 45
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Eses069194
Kafamı toplayamıyorum karışık yazarsam uzun olursa kusura bakmayın.Sevgilimle 9 aydır birlikteyiz ondan önce 1 yıl arkadaştık.Çok aşırı iyi anlaşırdık sevgili olduk.Biz 1 aylık sevgiliyken eski sevgilisiyle sıradan konuşmalarını yakaladım çok uzun değildi bi konuyla ilgili konuşmaydı ve çok büyük kavga ettik affettim.Benim de yanlışlarım oldu ama bu kadar büyük değil.Güvenim kırıldı nereye gitse inanmadım kavga ettim ayrıldım engelledim.Hep barışmak için geldi çok sevdi beni yalan söyleyemeyeceğim.Her izin gününde benle plan yapmak isterdi gece görevden çıkar koşa koşa yanıma gelirdi.Hep gülüyorsun mutlu oluyorum seninle derdi.Ben de mutluydum.Gelecek planları yapmaya başladık yaşlarımız o 27 yaşında polis.Ben 30 yaşında muhasebeciyim bu sene sınava girdim polislik için ve sonuç bekliyorum.Dedik ki şu sonuç belli olsun adım atalım ailelere söyleyelim.İkimizde bu fikirdeydik.Ta ki benim ailemle olan problemlerim artana kadar.Bu problemlerden o da bıktı ve yüzüme de söyledi.Derken aramıza soğukluk girdi.Hem başlardaki benim onun konuşmasını yakaladıktan sonraki güvensizliğim yüzünden ayrılmalarım kavga etmelerim hem de ailemin beni yıprtaması sonucu ilişkimize yansıdı.Kaç kere bırak aileni gel dedi çalışırsın evimizi kurarız çocuk drğiliz dedi ama yapamadım maddi sebepler ve bu şekilde kaçarak olmasını istemediğim için.Soğukluk sürerken dedi ki gel tatile gidelim başbaşa bir şey düşünmeden.Tamam dedim.Sonra bi gün yolda bi kız arkadaşı arayıp biz ankaraya gelcez diyince kapatıp bana sordu beraber gidelim mi diye.Kırıldım başbaşa plan yaptı aylarca şimdi o kız ve 2 erkek arkadaşıyla tatile gidelim diyor diye.Çünkü bu kız arkadaşının bana karşı vukuatları oldu.Görüşüyorum ama kızın yaptıklarını unutmuyorum.Ben tamam dedim kırılarak.Otel bakmaya başladılar ve bir gün olay patladı.İstemiyorum onunla gitmek dedim kavga ettik.Gideceğim diye inat etti.Bu arada wp gruplarında şöyle bir mesaj gördüm...sevgilim ve kız aynı odada aynı yatakta kalcakmış.Diğer 2 erkek de diğer çift kişilik yatakta kalcakmış.Delirdim tam anlamıyla.Sevgilim tamam gitmiyorum allah belanı versin seni tatile götürcem onlarla gitmiycrm dedi ama olanları unutamıyorum bana çok soğuk.Sabaha kadar uyuyamıyorum uyurken elim kolum bacağım birden kasılıyo uyanıyorum içim çok kötü.Yorumlarınızı bekliyorum kendisine de okutmayı düşünüyorum.