- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Eşime olan sevgim nedeniyle tek taraflı bir özveriyle yürüyen 3 senelik evliliğim var.. Kendisi bu 3 senede hiçbir isteğinden ödün vermedi, ertelemedi, fedakarlık yapmadı.. Ve bir süredir bu gidişat canıma tak etti.. Ben susup onun hayatında bir çanta vazifesi gördükçe evliliğimiz yolunda gibiydi. Ama artık kendimi kandıramıyorum, herşey yolunda diyemiyorum. "Hani bana ? " demeye başladığım gibi çatışmalar başladı.. Birikmişlikler o kadar fazla ki kabul ediyorum ağzıyla kuş tutsa da yaranamayabilir artık bana.
Sevgimin bitmiş olduğundan şüpheleniyorum, buna emin olsam derhal bitireceğim. Ama emin olamıyorum, seviyor olsam da bu hayatı yaşamak istemiyorum. Biraz ama şöyle 3-5 ay kadar ayrı kalmak istiyorum hislerimi anlamak için, onun o dönemde yapacaklarını izlemek için ama bu da hemen olabilecek birşey değil...
Bilmiyorum işte kafam çok karışık...
Madem böyle ne uzuyor ne kısalıyorsunuz. Ciddi adımlar atın. Anladığım kadarıyla ikinizde ailelerden uzakta ve çalışıyorsunuz. O zaman mesela eşin eşyalı bir ev tutsun ayrı yaşayın. Birbirinizden haber almayın. Hani bu sürede özleyecek misiniz birbirinizi? Boşanmak her zaman en son çare olmalı bence. Çünkü birbirinizi yıpratmışsınız bide ayrı kalmayı deneyin. Tatil konusunda benim içimden geçen birlikte gitmeniz ama yine de karar senin. Çünkü eşin önce gidemem demiş ama sonradan birlikte gidelim demiş. Ben de eşime söylemiştim yeniden deneyelim bir ay sonra da birlikte tatile çıkalım, yine bakarız boşanıp boşanmayacağımıza. Ama kabul etmedi. Boşanmak istiyorum ben dedi. Sonradan gelip vazgeçtim gidelim denemekten zarar gelmez deseydi ben kabul ederdim. Çünkü ne kaybederim ki? Ben de tamam bitsin dedim topladım eşyalarımı memlekete döndüm. Boşanıcam. Ama en azından içim rahat çünkü son ana kadar denedim.
Madem şüphelerin var onları gerçekleştir. Ayrı kalmak mı istiyorsun, kal. Tatil konusunda çok kırıldın ama eşin tekrar seninle gitmek isterse git. Kafanın rahatlaması açısından, daha net kararlar alabilmek adına. Ben elimden geleni yaptım diyebilmek için yap.