- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
biz buraya tatil uğruna gelmedik zaten... bu çok çok ufak bir kesit sadece
Tatile dilediginiz yere gidin gerginligi üzerinizden atin ve biraz ozlem girsin araya bence iki tarafa cok iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz buraya tatil uğruna gelmedik zaten... bu çok çok ufak bir kesit sadece
Evet bu Konuda haklısın, yani böyle bir sonuç olmamalı idi ama gerçekten ben sevgimi de onla vakit geçirmeyi ne kadar istediğimi de çok belli ettim, zaten egosu yüksek bir insan, bu iyi gelmedi ona..Fizik kanunu işte..o koşar adım dışarılara kaçarken sen hep bakakaldın ya hiç duraksamadı,sırtından itiliyomuş gibi devam etti yoluna..şimdi sen arkadan bakmayı bırakınca "bi noluyoz" oldu, dönüp bi bakmak istedi etrafa..bence
Gerçekten herşey kafada bitiyorxpreiaZ bunu kendi hayatımda da o kadar deneyimledim ki..üstelik ilişkilerde dönülmeyecek nokta,köşe vs yok yeterki taraflar yapıcı olsun, sorunları aşmak istesin..kilit nokta burda senin kendine yönelmendi, bazen sevginin cılkını çıkartıp boğuyoruz galiba adamları onlar da ego,şımarıklık ve ne oldum culuk alıp başını gidiyor galiba..sevgide de ölçü şart
Eşinin bu kafasını Allah daim etsin
Strateji her zaman şart:) karşıdakinin rolünü de çalmamak lazım. Allah gönlüne göre versin. İnşallah herşey dozunda,ayarında olurEvet bu Konuda haklısın, yani böyle bir sonuç olmamalı idi ama gerçekten ben sevgimi de onla vakit geçirmeyi ne kadar istediğimi de çok belli ettim, zaten egosu yüksek bir insan, bu iyi gelmedi ona..
Yok yok artık tatil yeri konusunda tam özgürlük var, istediğin yere gidebilirsin dedi, zaten gidecektim de tabi ister istemez bir huzursuzluk olacaktı böyle tatsız gitseydim, şimdi içim rahat rahat gidicemÇok sevindim senin adına. Eşin yapıcı konuşmuş gayet. Bence seni seviyor kaybetmek istemiyor. Yoksa en kolayı değil mi ayrılmak.
Sen çık tatiline onun istediği yere. Biraz özleyin birbirinizi. Birbirinize karşı hep böyle ılımlı olursunuz inşallah mutlu olursunuz :))
Ben de ciddi ciddi düşünüyorum bunu ikidirHerif burayi okudu mu nedir
Bana bak kiz, bilgisayarini acik birakip dusa falan mi gittin?![]()
Aslında ben olsam çeker giderim egeye akdenize falan ama burada aleyhine delil olarak kullanılabilir falan demişler. Bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü? Alt tarafı tatile gidiyorsun. Ne diyebilir neyi ispatlayabilir? Tanıdığın hukukçu varsa bir danis derik amaaa ne yap ne et git o tatile.Ya ne biçim doluyum hem de... Artık ne yapsa batıyor bana... Olmuyor işte yaa... Bitirdi içimdeki bişeyi... Güvenim kalmadı inancım da kalmadı... Ne yapıyorum hala bu adamla diyorum.. Ya şu sınavı kazansa 2 ay kursa gidecek, hemen olsa sınav da kazansa gitse diye dua ediyordum kaç gündür.. Ama sınava kadar bile dayanacağımı sanmıyorum artık...
Kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi![]()
Ayy yeni okudumm. Cok mutlu oldummmKızlar bugün bütün gün eşimle ne konuştuk telde ne mesajlaştık, iş çıkışı eve geldim direk duşa girdim çıktığımda eşim de gelmişti eve , parfüm almış hediye(dün de çiçek almıştı ve ondan önce 10 ay önce doğum günümde aldığı hediye vardı öyle sık hediye alan biri değil, özel günlerde zoraki alırdı) verdi gel konuşalım dedi.. Ne yaptın tatil meselesini dedi. Tekrar bu konuyu açacaksan hiç konuşmayalım daha iyi, sen gelseydin nereye gideceğimiz hakkında fikrin olabilirdi ama gelmeyeceğin tatilin planına niye karışıyorsun dedim. Ve cevap yine şok etti
Ben dün gece düşündüm ve haklısın sana güveniyorum, arkadaşını kaç senedir tanıyorum ona da güveniyorum istediğin yere gidebilirsin ayrıca sana söz sınav olsun bittiği gün izne ayrılacağım nereye istersen birlikte gidelim, ben şu hayatta seninle uzun yol yolculuğu yapmak kadar keyif aldığım birşey olmuyor, senle tatil yapmak da şu kadar yoğun çalışmanın ardından tek istediğim şey. Sınav olayı benim için gerçekten önemli, sen zamanında canını dişine takmışsın çalışmış ve şimdi rahata ermişsin ama benim için öyle olmadı, keşke senin gibi önceden düşünseydim çalışsaydım ama aklım şimdi başıma geliyor. Sınav bitene kadar bana anlayış göster, istediğin gibi gez eğlen haklısın benle evde oturup kalmana gerek yok ama sana katılmadığım için beni suçlama dedi...
Üstüne oturduk 2 saat muhabbet etti benle
Işinin ayrıntılarını ilk defa olarak anlattı, ufak tefek neler yaşadı gün içerisinde bunlardan bahsetti, benim işle alakalı bir sıkıntılı durumum olmuştu onu sordu çözüm önerileri falan verdi. Ben anlatırdım ama monolog şekilde olurdu o dinler gibi yapar kendi işine bakardı. Yine de tabi bende bir durgunluk vardı, hala dargın mısın dedi. Dedim dargınlık değil de çok konuştuk bunları ama konuşmak çözüm olmadı, biraz ayrı kalmak iyi gelecek bize. Biraz özleyip resetleyelim kötü duygularımızı..
Ya kızlar yine ümitlendim
Sınava kadar üstüne gitmeyeyim diye karar verdim. Zaten insallah kazanırsa 2-3 ay kursa girecek oldukça uzak bir şehirde. O ayrılık daha bir iyi olacak, ikimizde daha net bakabileceğiz duygularımıza.
Işte 3 senedir bu adama nasıl dayandım diyorum ama kk ya yazınca daha net anlıyorum, ben restleşmeden ciddileşip konuşmuyor.. Ya insallah iletişimimiz böyle devam eder, iki gün sonra kopmayız yine..![]()
Kızlar bugün bütün gün eşimle ne konuştuk telde ne mesajlaştık, iş çıkışı eve geldim direk duşa girdim çıktığımda eşim de gelmişti eve , parfüm almış hediye(dün de çiçek almıştı ve ondan önce 10 ay önce doğum günümde aldığı hediye vardı öyle sık hediye alan biri değil, özel günlerde zoraki alırdı) verdi gel konuşalım dedi.. Ne yaptın tatil meselesini dedi. Tekrar bu konuyu açacaksan hiç konuşmayalım daha iyi, sen gelseydin nereye gideceğimiz hakkında fikrin olabilirdi ama gelmeyeceğin tatilin planına niye karışıyorsun dedim. Ve cevap yine şok etti
Ben dün gece düşündüm ve haklısın sana güveniyorum, arkadaşını kaç senedir tanıyorum ona da güveniyorum istediğin yere gidebilirsin ayrıca sana söz sınav olsun bittiği gün izne ayrılacağım nereye istersen birlikte gidelim, ben şu hayatta seninle uzun yol yolculuğu yapmak kadar keyif aldığım birşey olmuyor, senle tatil yapmak da şu kadar yoğun çalışmanın ardından tek istediğim şey. Sınav olayı benim için gerçekten önemli, sen zamanında canını dişine takmışsın çalışmış ve şimdi rahata ermişsin ama benim için öyle olmadı, keşke senin gibi önceden düşünseydim çalışsaydım ama aklım şimdi başıma geliyor. Sınav bitene kadar bana anlayış göster, istediğin gibi gez eğlen haklısın benle evde oturup kalmana gerek yok ama sana katılmadığım için beni suçlama dedi...
Işinin ayrıntılarını ilk defa olarak anlattı, ufak tefek neler yaşadı gün içerisinde bunlardan bahsetti, benim işle alakalı bir sıkıntılı durumum olmuştu onu sordu çözüm önerileri falan verdi. Ben anlatırdım ama monolog şekilde olurdu o dinler gibi yapar kendi işine bakardı. Yine de tabi bende bir durgunluk vardı, hala dargın mısın dedi. Dedim dargınlık değil de çok konuştuk bunları ama konuşmak çözüm olmadı, biraz ayrı kalmak iyi gelecek bize. Biraz özleyip resetleyelim kötü duygularımızı..
Sınava kadar üstüne gitmeyeyim diye karar verdim. Zaten insallah kazanırsa 2-3 ay kursa girecek oldukça uzak bir şehirde. O ayrılık daha bir iyi olacak, ikimizde daha net bakabileceğiz duygularımıza.
Işte 3 senedir bu adama nasıl dayandım diyorum ama kk ya yazınca daha net anlıyorum, ben restleşmeden ciddileşip konuşmuyor.. Ya insallah iletişimimiz böyle devam eder, iki gün sonra kopmayız yine..![]()
bence özet şurada gizli:Kızlar bugün bütün gün eşimle ne konuştuk telde ne mesajlaştık, iş çıkışı eve geldim direk duşa girdim çıktığımda eşim de gelmişti eve , parfüm almış hediye(dün de çiçek almıştı ve ondan önce 10 ay önce doğum günümde aldığı hediye vardı öyle sık hediye alan biri değil, özel günlerde zoraki alırdı) verdi gel konuşalım dedi.. Ne yaptın tatil meselesini dedi. Tekrar bu konuyu açacaksan hiç konuşmayalım daha iyi, sen gelseydin nereye gideceğimiz hakkında fikrin olabilirdi ama gelmeyeceğin tatilin planına niye karışıyorsun dedim. Ve cevap yine şok etti