tatil mevzusu:'(

acayip ediyordu zaten şunu fark ettim esimde benim kendime güvenim gelince esim biraz tuhaf oldu ehliyet alicam ben dedim ciddi ciddi geçtim karsina olmaz dedi sen bilirsin ben zamanı gelince almasını biliti. Dedim...kendime bakiyrm buralar hayırdır dedi yoo ben normalin dedim hayır kendinle çok ilgileniyorsn benimle ilgilenmiyorsun dedi..artık aliyrm kitabımı kahvemi keyfimi yapıyorum tabiri caizse saçımı süpürge etmiyrk çünkü o saçımı tutup kopartıyor...sadece olması gerektiği kadar ilgiliyim artık eşimle

Çok yazık ki o yavrucak anne şevkatinden mahrum büyümek zorunda.annelik zor zanaat ve herkesin harcı değil.anneannem hep derdiki annesi olanın babası vardır.daha dört yaşında ana kuzusu o anacığının dizinin dibinde olması gerekirken,sadece evine alarak babalık yaptığını sanan bi baba var işte.

Ne yaparsan yap hora geçmicek arkadaşım iyi yada kötü.çocukdaki hasarı senin onarman mümkün değil.eşini iyi bi pedagogla görüşmeye ikna et belki uzman bi dr dan duyarsa dank eder kafasına.allah kolaylık versin.

En iyisini yapiyosun fazla bi taraflarini kaldirmaya gelmiyor bu erkeklerin : )

artık sık sık allahım ben ne yaptım su yaşadıklatima bak diyorum..haketmedigim azari hareketi gördüm lafları duydum...hayatım birden bire tepe taklak oldu ben bekarkrn böyle değildim çok hayat doluydum ama suan nesemden eser yok esim sadece birazcık istediğim gibi davransa ben onu başımın ustunde taşırım ama davranışları beni ondan da evliliktende herşeyden soguttu

velayet babada olsaydı eğer suç tamamen sende olurdu. kimse kimsenın çocuğuna bakmak zorunda degıl. çocugun kendı babaannesı, halası... bakmıyorken konu sahıbı hiç zorunda degıl.
kımse tatile 4 yasındakı bır çocukla gıtmez ıstemez, hele ki kendı çocugu degılse...
çocuktan dolayı doğru düzgün hiçbir şey yapamayacak, nereye gıdersenız gıdın götürmek zorunda kalacak ve uyku saatı geldıgınde gerı dönmek zorunda olacaksınız.
insan kendı çocuguna bıle kızıyor, sabır sınırları zorlanıyor, , çocuga kızdıgın zaman eşinle sürekli kavga ediyor ve edeceksınız.
elbette evlenmeden önce eşinin çocugu oldugunu biliyordun, ama emınım annenın bu kadar umursamaz oldugu aklına bıle gelmezdı. belkı de bılseydın evlenmezdın bıle...
işin çok zor, çocuk yuzunden sürekli eşinle kavga etmek zorunda olacaksın,
kimse kusura bakmasın ama, yorum yaparken kendı yerınıze koyup yapın bence.
kımsenın başının uzerınde halkası yok, insanız! bu kadın da baskasının evladına bakmak ıcın evlenmedı.

çocuga uzuldum mu? fazlasıyla hemde! yazık ailesinden kımse ıstemıyor cocugu
tatıle götürmek istemesıne ragmen babası bıle! burada olan konu sahıbı ve çocuga oluyor.

Kendinden daha fazla ödün vererek ne eşinin gözüne girebileceksin nede o küçük yavrunun derdine merhem olabileceksin. Bu kadar yardımcı olmaya çalıştığın halde takdir eden mi var.yapmasan daha kötü nasıl davranabilir ki eşin?Herşey yolunda olur anne çocuğuna düşkün,evladını güzel yetiştiren bi anne olur.baba maddi manevi ilgilidir o zaman sen sadece ablalık yaparsın,rahat ettirmeye çalışırsın.lakin ortam böyleyken tek çözüm iyi bi doktor ne yap et ikna et kocanı.

Siz bastan bu cocukla annesinden fazla ilgilenmekle hata ettiniz bence.once ona annesinden daha iyi anne oldugunuzu dusundugunuz icin hosunuza gitti ama sonra bakici gibi hissettiniz kendinizi.kendinizden fazla odun verince esinizde size kiymet vermedikce artik cocugu istemez duruma geldiniz.suan eskisi kadar sabirli ilgili olmadiginiz icinde esiniz degistinizi dusunuyo.onun gozunde cocugu istemeyen kotu uvey anne imaji ciziyosunuz.kotu uvey anne degilsiniz ama artik bu cocugu istemiyosunuz bencede.haklisiniz ama istememekte.cunku gereginden fazlasini yaptiginjz halde kiymet bilmeyen bi esinz var.bu tatile bas basa gitmek konusunda israrci olun bence ama hir gur cikararak degil onun gibi guzelce konusarak.eski konunuzda oyle yapmisti yanlis hatirlamiyosam.bunun disinda cocugu iki gun alarak cok iyi etmissiniz ama cocuga karsi yanlis anlasilmamak icin sabirli olmak gerek.

Üvey ebeveyn olmak kadar zor şey azdır bence. Çocuklu biriyle evlenenin işi çok zor. Üvey annelerin, üvey babaların hainliklerini, kötü kalplerini, vicdansizliklarini anlatan sayısız hikaye var da acaba neden üvey evlatlarindan ve onların öz ana-babalarindan zulüm görenlerin seslerini, hikayelerini duyan, duymak isteyen kimse yok?

allah razı olsun anladığımız için beni..iananin babası bile sadece vicdanını rahatlatıyor...bunları yaşayacağını bilseydim asla evlenmezdim..ben çocuğu kabil etmiyor degilm sadce kocamla başbaşa olmak istiyrm imkanlar varken...ben en ufak birşey solesem hemen kötü oliyorm..ve buaralar farkettim gorumcemde hafif bi kıskançlık var esimle her ne kadar bana kötü davransa sorun yasasaktasanirim lafını dinliyor dün gorumcem bendeydi ve laf arasında iyice karı köylü oldu senin koçan sana yemek geçirmeleri dalan biz bişey solesek bizi kaale almıyor seni gayet dinliyor dedi..tatil mevzusuni onada soledim götürmek zorundasın dedi..bende sen niye hemen cocik dogurmadin evlendiginde dedim bana tepkisi evliligimin tadını çıkarmak için dedi...acayip gerdi beni dün hiç sesimi çıkarıp kalbini kirmadin...kayinpederim beni çok sever onu bile kıskanıyor ...

ben suan bile rahat ettirmeye calisiyrm normal zamanlarda gelsin babasıyla vakit gecirsin ben sağladık bu ortamı zaten...ama ben azıcık kocam banada alan ayırdım istiyrm...tatile çocukla gitsek aksam dışarı cikamayacagiz çocuğun uyku saatinde döneceğiz çocuğa göre kalkacağız..ve ben eminm esim çocuğun tüm sorumluluğunu yine bana bırakıp kendi tatilin tadını çıkaracak..bakın geçtiğimiz bayram minik hep bizimleydi..ben azıcık yeni evli oldugumn bilincine varmak istiyrm.kocamla başbaşa olmak istiyrm...

evlılıgın tadını çıkarmak öyle ucubeler içindir zaten. kendı yerıme koyup yorum yaptım sadece ben. ben olsaydım bende evlılıgımı yaşamak isterdim. kim baskasının cocuguna dadılık yapmak ıster kı?
işin çok zor
çocuk bu kadar küçük olmasaydı neyse. allah yardımcın olsun

zaten artık eşimle en ufak tartışmak dahi istemiyorm..daha çık kendi kendime zaman geçirmeye calisiyrm...güzel güzel konuşup anlaticam düşüncemi ısrar ederse hiç sorumluluk almam dicem

adımız üvey olduğunu için hep göze batiyrz çünkü..evlenmiş boşanmış çocuklu bi adama evlilik yapmak kadar aptalca bişey yok...

amin tsk ederim..

adımız üvey olduğunu için hep göze batiyrz çünkü..evlenmiş boşanmış çocuklu bi adama evlilik yapmak kadar aptalca bişey yok...

Çok dolduğunuz için bu cümleyi kurduğunuzu düşünmek istiyorum B banahuzurgerek . Birliktelikler yürümüyorsa bitmesi kadar doğal bir şey yok bu hayatta.

Eşinizin daha önceki evliliğini de çocuğunu da biliyordunuz. Kandırılmadınız. Velayet annede ancak hatırladığım kadarıyla annesi daha ziyade çocuğun sizinle kalması taraftarı idi.

Bence öncelikle belirlenmesi gereken velayet. Çocuğu seviyorsunuz , hatta tuvalet eğitimi için çabalarınızın annesi yüzünden boşa çıktığını anlatmıştınız. Bu yavrucak 2 gün annede 3 gün babada bölük pörçük git gel lerden kurtarılmalı önce.Eşinizle netleştirmeniz gereken durum bu.

Tatil kısmına gelince , eşiniz belli ki aklı çocuğunda kalacağı için beraber gitmek istiyor. Çocuklar için kreş ve dadı abla hizmeti bulunan bir tesise giderseniz kendinize bir miktar daha fazla zaman ayırabilirsiniz bence.

sen çok iyi niyetlisin baya baya eşinde kullnıyor senin bu iyi niyetini ama olan sana oluyor sen haftanın 4 günü bakmak zorunda deilse anneyse o bakmak zorunda tatile bende olsam götürmezdm asla çünkü kendi çocumu bile anneme bırakmak isterimki çocuk sorumlulugu çok zor basına bir iş gelse adın üvey anne zaten bnmde ikinci evliliğim allahtan böle bi durum yok basımda

açtığınız tüm konuları okudum.farkındasınız ki objektif bir şekilde okuyorum.dikkatimi çeken cümleleriniz oldu her konuda tekrarladığınız.öncelikle evlenmeden önce bi çocuğun olduğunu ve ona bakıcağınızı biliyodunuz her zaman olmasa bile.kaldı ki bunu yapabilceğinizi başarabilceğinizi düşündüğünüz için evlendiniz.yada en başında evlenmeden eşinizle bu konuları konuşup anlaşarak.ee baktınız konuştuğunuz gbi değil durum mobilyalarınız lekeli eşyalarım kırık yeni gelin evi gbi değil demişsiniz.çocuklu bir ev olucağını biliyordunuz zaten.ben cocuğu çok seviyorum derdim eşim bni üvey gbi görüyor demişsinz bağırınca.eşinizin borcundan bahsetmişsinz sıkıntılı günler yaşıyor demişsinz ee bide eve geliyor içi kuruntuyla dolu bir eş kafası hep geçmişte evdede huzursuz böylece tartışıyorsunuz.yaşınız 21 imiş hayal ettiğiniz gbi bir evliliğe kavuşamayınca sizde hayal kırıklığı yaşadınız bunuda eşinize yansıtıyorsunuz.belkide daha evliliğe ve anneliğe hazır değildiniz.hep napıyım bna yardım edin demişsiniz.neden çalışmıyorsunuz.eşinizede borclarımız bitip rahat edene kadar bende yardımcı olayım sana ,hem kafam rahatlar tüm gün evde yalnız oturup kendimi dolduruşa getirmem de en azından bi kaç ay böyle denemeyi teklif et hem sende kafa dağıtmış olursun hem çocuğu kreşe veya bakıcıya emanet etmiş olursunuz senin evde oturman size daha cok zarar verir.yuvanız huzurlu olur inşallah

inanin hiç hayal ettiğim gibi olmadı evliliğim..ben çocuğun da çocuklu ev olacagininda farkındaydım..ama bunu bilmek kendimden vazgeçip kocama köle çocuğa anne olmak degil...ben esim uğruna bi çok şeyden vazgeçip evlendim..ben eşime eş hayat arkadaşı olmak için evlendim cocugada en başından beri dedim o senin evladinsa benimde evladım artık yarın öbür gün bende dogurunca asla kendine dislamasin beni üvey görmesin dedim hatta hep resim cekiniyrz çocukla yarın bigun annesi onlar seninle ilgilenmiyor bilmem ne yapmıyor dediğinde görsün hemde ani olarak kalır..çok zor yaşadıklarım çocuk niye değişti bilmiyrm ama babasını görünce sevgi yumağı oluyor benide istemiyt sen git babam seni sevmicek falan diyor..he diyebilirsiniz o daha çocuk evet o daha çocuk ama annesine bırakırken gitmek istemeyen çocuk bana az da olsa tavırlı sanki evde en küçük para görse ben bunu anneme vericem diyor benim elbiselerimden alıp anneme goturcem diyor...ilk aldığım gün hep böyle sonra değişip seni cok seviyorum diyor...ben çocuğun aklını bulansin istemiyorm ve çocuk annesine benzer diye korkutrm eger annesine benzersr büyüdüğünde benim evliliğim biter bu kadar net konusuyrm...çalışma mevzuwuna gelince esim bana bi kaç pc programı var onları öğren yanıma alırım dedi öğrendim sayılır geçen gün gel test et beni dedim evde pcde açtık baktı ogrenmisjm önceden ogrenmiyordum her kavgamizda ogrenmiyorsun bile diyordu..neyse ee hadi.artık bende çalışabilirim dedim bana dediği olmaz ya boşver sen evde otur sende calisirsan biri arar seni iş için veya biri bişey der ben çileden çıkarım falan dedi yan çizdi yani tabiri caizse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…