tatil mevzusu:'(

acitasyonu size neden yapayım...ayrıca zaten çocuğun varlığını kabul ediyorum..ben sadece kocam bana özel alan yaratsin istiyrm.

acitasyonu size neden yapayım...ayrıca zaten çocuğun varlığını kabul ediyorum..ben sadece kocam bana özel alan yaratsin istiyrm.

bunu da istemek en doğa hakkın, çocugu kendin doğursan bile bu hakkındı. İşte burdada eşinin sorumluluklarını bilmesi gerekiyor. Yani çocuk olmasa da seninle ilgilenmiyor sanırım. Salmış iyice. İnsallah toparlar. Eşin seni mutlu ettiğinde eminim sende çocugu daha çok benimsersin.

ben yemin eserim çocuğa insan üstü sabırla davraniyrm gerçekten çok seviyorum...ama esim hiç dengeleyemiyr...bi ara kavga ettik eşimle yine bizim minik için..be. gittim yattım çocuk opucrm dedim kocam gitme öpme seni dedi ve ağla ağla oldum çok kırıldim

Polaris ne yav

Ben üzülüyorum bu yavrucağa ana istemez, üvey anne istemez bir tek babası kolluyor galiba
hitap srklim için tartismayacagim çok seviyorm minigimi....babası kolluyor mu ufacık çocuğa tokat atmak kollamakmi o tokat attığı için babasına kızan ben mi kolluytm yoksa...ben istemesek çocuğu alıp evimde günlerce bakmam babası aksam bir saat ya görüyor ya gormuyor zaten yaramazlık yapincada erkenden yatıyor

Ne güzel işte miniğiniz de gelsin hep beraber tatil yapın o zaman, yazık o yavruya da değişiklik olur

Ne güzel işte miniğiniz de gelsin hep beraber tatil yapın o zaman, yazık o yavruya da değişiklik olur
eşime dedim ki bak bi hafta sonu çocuğu alıp gidelim bi yere hem tatil yapmış hem denize sokmus oluruz hem bizde tatile gidince çocuğa haksızlık gibi olmaz inunlada tatil yapmış oluruz bize başbaşa tatil yapmış oluruz dedim bakariz dedi sürekli iş çıkardı...

evet malesef:'( biara ogrettim annesine götürdüm tekrar geri aldım altı bezli..dedim ben alistirmistim niye sende devam etmedin ugrasamadim vs dedi..

Bisey soyliyim mi o cocugun annesiyle iliskisinde ciddi problemler var bildigin annesine gidince regresyon yasamis yazik ya ne bicim anne o oyle

Bisey soyliyim mi o cocugun annesiyle iliskisinde ciddi problemler var bildigin annesine gidince regresyon yasamis yazik ya ne bicim anne o oyle
annesi için kek fazla şey solemem istemiyor bahsi bile midemi bulandırıyor çünkü..sadece şundan emin oldum cocik biraz daha büyüsün doldurup doldurup yollucak ve bizi eşimle birbirimiE koyucak eminim...

Ay sen kimsenin anasina babasina cocuguna bakmak zorunda degilsin ya ki buna ragmen bakiyorsun sabirla seviyosun elestirenlere bakma oh ya esine de bak hele bulmus artniyetsizi uzerine yikiyor. Eski karisina laf geciremeyince senin uzerine yurumus.

Once anasi babasi ilgilensin. Basbasa tatili de koparana kadar vazgecme disli ol azcik yoksa cok ezer bu adam seni daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…