600gr gitmiş sanırım tebrik ederim canım.Menülerini bekliyorum.Kilon fazla değil beraber verelim.Iyi geceler kizlar, şoka girdim 2 gundur aksatmama ragmen az once tartildim gun icinde gayet sekerli ve hamurlu beslenmeme ragmen 58kilo 400 gram ciktimyarin da biraz rahat takilip pazartesi karataya geri donuyorum belli ki ise yariyor, basladigimda da yediklerimi burada paylasacagim burda sizinle
öğlen sütlü kahve,küçük salkım üzüm ve 10 badem yedim
kendimi pek iyi hissetmediğim için leslie 3 mile yaptım sadece
su 1,5 lt oldu
Afiyet olsun canımakşam
bamya yemeği,mercimek köftesi,yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber salatası ve söğüş salata
Canım hız kilo vermenin tek yolu protein ve sebze ile beslenmek.Günde en az yarım saat yürüyüş yapmak.Bir gün bu şekilde beslenirsen ertesi gün tartıda değişiklik görmemen mümkün değil.bir haftadır chia yiyorum gram vermemişim , şeker tatlı çukulata ağzıma koyamam zaten midem bulanır ,
sabah tartıldım ağlayacaktım nerdeyse , 169boy 64,300 kilo
bende gram oynama yok canım bazı durumlar engel oluyor mesele ben regliyim bu dönemlerde hep artı gösteririm kabızlık ya da uykusuzlukta kilo verimine engeldir bu gibi durumlar düzene girerse birden düşersin[/QUOTE][QUOTE="MissFrezya, post: 52196921, member: 671468"Canım hız kilo vermenin tek yolu protein ve sebze ile beslenmek.Günde en az yarım saat yürüyüş yapmak.Bir gün bu şekilde beslenirsen ertesi gün tartıda değişiklik görmemen mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?