Tatil Öncesi İki Haftada Benimle Beraber En Az 4 Kilo Vermek...

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün giremedim pek hafta sonu olduğundan yoğun geçti.Yürüyüş yapamadım ama tüm öğleden sonra ayaktaydım .

Akşam yemeğim:
Izgara 2 tavuk pirzola
Izgara 3 köfte
Çoban salata

Iyi geceler kizlar, şoka girdim 2 gundur aksatmama ragmen az once tartildim gun icinde gayet sekerli ve hamurlu beslenmeme ragmen 58kilo 400 gram ciktim yarin da biraz rahat takilip pazartesi karataya geri donuyorum belli ki ise yariyor, basladigimda da yediklerimi burada paylasacagim burda sizinle

600gr gitmiş sanırım tebrik ederim canım.Menülerini bekliyorum.Kilon fazla değil beraber verelim.

Bu arada ben geceleri yatmadan pul biberli yoğurt kürü yiyip öyle yatıyorum.Tekrar iyi geceler

Kahvaltım
Taze soğanlı omlet
Yoğurtlu teflonda közlenmiş kırmızı yeşil biber
Domates salatalık peynir zeytin
İyi pazarlar

öğlen sütlü kahve,küçük salkım üzüm ve 10 badem yedim
kendimi pek iyi hissetmediğim için leslie 3 mile yaptım sadece
su 1,5 lt oldu

akşam
bamya yemeği,mercimek köftesi,yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber salatası ve söğüş salata

Akşam yemeğim
5 ızgara köfte
Roka salatası
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber

Günaydın arkadaşlar.Güzel ve tartıda bol eksili bir hafta diliyorum:))

bir haftadır chia yiyorum gram vermemişim , şeker tatlı çukulata ağzıma koyamam zaten midem bulanır ,

sabah tartıldım ağlayacaktım nerdeyse , 169boy 64,300 kilo

bir haftadır chia yiyorum gram vermemişim , şeker tatlı çukulata ağzıma koyamam zaten midem bulanır ,

sabah tartıldım ağlayacaktım nerdeyse , 169boy 64,300 kilo
Canım hız kilo vermenin tek yolu protein ve sebze ile beslenmek.Günde en az yarım saat yürüyüş yapmak.Bir gün bu şekilde beslenirsen ertesi gün tartıda değişiklik görmemen mümkün değil.

Birazdan tarılıp kilo bildirimi yaparım arkadaşlar.

[QUOTE="MissFrezya, post: 52196921, member: 671468"Canım hız kilo vermenin tek yolu protein ve sebze ile beslenmek.Günde en az yarım saat yürüyüş yapmak.Bir gün bu şekilde beslenirsen ertesi gün tartıda değişiklik görmemen mümkün değil.[/QUOTE]
bende gram oynama yok canım bazı durumlar engel oluyor mesele ben regliyim bu dönemlerde hep artı gösteririm kabızlık ya da uykusuzlukta kilo verimine engeldir bu gibi durumlar düzene girerse birden düşersin

bende gram oynama yok canım bazı durumlar engel oluyor mesele ben regliyim bu dönemlerde hep artı gösteririm kabızlık ya da uykusuzlukta kilo verimine engeldir bu gibi durumlar düzene girerse birden düşersin[/QUOTE]

Aynen canım ben başlamak için hemen regli ertesini seçtim reglim bitti öyle başladım diyete.Kabız olmamak içinde her öğünümde yoğurtlu sebze yiyorum bana çok iyi geliyor.Kronik kabızlığı olanlar trioid problemleri olanlar tartıda çok değişmiyor.Ama bence yağ yakmaya devam ediyorlar çünkü protein yağ yakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…