Tatilde bile derdim aklıma geliyor

bir komşumuz var kadınin sebepsiz düşükleri olmuş yıllarca...3 tup bebek demesi yapilmış... 3. Tup bbek tutmuş o da 6 aylikken karinda sebepsiz ölmüş. Kadın 1 hafta karinda ölü bebeğini aldırmam diye direnmis en son sakinlestirici vurup bayiltmislar ve hastaneye götürebilmisler...
Devletin verdigi 3 tüp bebek hakki bittiği için sonrasında evini falan satip baska denemeler yapılmış olmamış...
Şu an kadın patik falan örüp satmaya çalışılıyor yemiyor içmiyor para biriktireyim de tüp bebek deneyeyim bir kere daha diye her Allah'n günü ağlıyor...
O kadın geldi akıma bi anda..

Belki aynı şey degil ama.bende şu an tatilde.olmayi istiyorum ama istiyorum. Stres yapmasam gidermiyim ki?
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah size ikinci evladinizi.

Hemen hamile kalıp doğurduğunuz bir evladınız var ama siz “tatilde” havuza giren kardeşleri görüp sadece iki senedir hamile kalamadığınız için hüzünleniyorsunuz.
Ne kadar acıklı bir hikaye...

İnşallah gönlünüze göre olur.

Allah tüm isteyen isteyenlerin kucağını hayırlı bir evlatla doldursun.
Sizi anlıyorum benim de 2. Çocuğum 9 ay sonra oldu. İlk hamilelik hemen olmuştu. Çok strese girmiştik ben gittim kaç kere tahliller usg ler. Bir sorun yok diyince eşimi de yollamıştım Dr.a. Bir sorun yok demişlerdi. Sonra amaan olmazsa vardır bir hikmeti dedik bıraktık yumurtlama zamanım olmayan bir zamanda üstelik hamile kaldım.
Sizin de 2 yıl olmuş Dr a gitmediyseniz gidin bir de etkisi oldu mı bilmiyorum ben hamile kaldığım ay keçiboynuzunu demleyip suyunu hem eşime içirmiştim hem de kendim içmiştim. Denemekte fayda var :)

Bizi görseydiniz, kardeş fikrinden vazgeçerdiniz
Ayrıca, inşallah isteyen herkese Allahım tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin ama, çok şükür evladınız var.
Bundan sonrası hayırlısı diyerek yaşayın hayatınızı.

Allah olmayana versin diye dua etmelisiniz. Yıllarca çocuk için tedavi görenler var. Elbette isteyebilirsiniz ikinci çocuğu fakat sizinki ayrı bir durum,tatilde başkalarına özeniyorsunuz. Halinize şükredin. Olmazsa da evlatlık alın.

O kardes kardese oyun 10 dakika suruyor , 10 dakika sonra oglan bagrinmaya basliyo annnneee tamam yeter artik hep ben mi bakicam buna diye

Konu sahibi sukredin saglikli evladiniz var , bu kadar durmayin bu konu ustunde

Tedavi sürecine girdiniz mi ikinci çocuk için..

Gerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
Bende de pco var. İlk cocuguma da iki yillik evliyken tedavi ile gebe kaldim. Dogumdan kisa bir sure sonra korunmayi biraktik. Kizim 2 yasinda ama kalmadim hâla. Suan kg vermeye calisiyorum ama kendim icin en basta. Cok kilolu hamile kaldim ve hamileyken dahada almistim cok zorlandim. Kg en basta bize zarar. Kg vermeye odaklanin tedavi olun insallah allah nasip eder

Evet kızıma her baktığımda şükür ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bende kendimi o şekil teselli ediyorum ya hiç olmasaydı diyorum
Kiz kardesim de her negativ testen sonra haftalarca kendine gelemiyordu aglamaktan sonra birakti test yapmayi kafaya takmayi ve oldu cocugu esimde sperm azligi vardi ilacla halloldu doktora gorunun ve kendinizi yipratmayi birakin Allah nasip ederse olur

Allah başka dert vermesin cidden,
Kız kac yasında?
Bukadar yana yakıla istedğinize göre okula falan gidiyor herhalde.
Valla ben de 4 sene sonra hamile kaldım.
2.yi esim söylerken ağzına tıkıyorm lafi
Allah olanlara ömür versin,2.takıntısını hic anlayamayacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…