- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Hemen hamile kalıp doğurduğunuz bir evladınız var ama siz “tatilde” havuza giren kardeşleri görüp sadece iki senedir hamile kalamadığınız için hüzünleniyorsunuz.Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Kızınız kaç yaşında
İki yıldır olmuyor demişsiniz ya kaç yaşında başladınız denemelere
Bunu neden stres yaptınız bilemedim
Oğlum tek çocuk hiç tatilde ay ne güzel iki kardeş havuza giriyor diye başka çocuklara bakmak aklıma gelmedi
Ben genelde iki çocuk peşinde nereye koşacağını şaşıran anneler görüyorum
Tedavi sürecine girdiniz mi ikinci çocuk için..Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Allah (bekarsaniz once hayırlı bir eşle beraber )hayırlı sağlık evlat nasip etsin tez zamanda.elinizdekilerle mutlu olmayı ve yetinmeyi bilin zira ona sahp olamayanlar da var . benim gibi
Pko var ise direkt tedavi görseniz kilo verdikten sonraGerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
evliyim . çok teşekkür ederim hayır duanız için.Allah (bekarsaniz once hayırlı bir eşle beraber )hayırlı sağlık evlat nasip etsin tez zamanda.
75 kiloydum ancak 65 e düştüm biraz kaçırınca 66-67 oluyorum 60 a düşenedim bir türlü 3 kez klomen 1 kez femara denedimPko var ise direkt tedavi görseniz kilo verdikten sonra
Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmanızı diliyorum3senelik evliyim her sene cocuksuz tatil yapıyoruz. Cocugumuz olmuyor. Allah başka dert vermesin
Bende de pco var. İlk cocuguma da iki yillik evliyken tedavi ile gebe kaldim. Dogumdan kisa bir sure sonra korunmayi biraktik. Kizim 2 yasinda ama kalmadim hâla. Suan kg vermeye calisiyorum ama kendim icin en basta. Cok kilolu hamile kaldim ve hamileyken dahada almistim cok zorlandim. Kg en basta bize zarar. Kg vermeye odaklanin tedavi olun insallah allah nasip ederGerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
Kiz kardesim de her negativ testen sonra haftalarca kendine gelemiyordu aglamaktan sonra birakti test yapmayi kafaya takmayi ve oldu cocugu esimde sperm azligi vardi ilacla halloldu doktora gorunun ve kendinizi yipratmayi birakin Allah nasip ederse olurEvet kızıma her baktığımda şükür ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bende kendimi o şekil teselli ediyorum ya hiç olmasaydı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?