Tatilde bile derdim aklıma geliyor

Evet konu sahibinin bir evlâdı varmış. Ama ben olayı çocuk açısından düşündüğüm zaman tek çocuklar için çok üzülüyorum. amcam geçen sene vefat etti. Bir kızı vardı. Kız şuan psikolojik olarak çok kötü. Ya anneme de bir şey olursa ben tek başıma ne yaparım diyor.
Anne babam olmadığı için bir sıkıntım olsa hemen ablamı arıyorum. O kadar iyi geliyor ki anlatamam.

Bu arada tek çocuk olmaktan mutlu olanlar da vardır. Çok kardeşi olup da onlardan kötülük görende vardır.

Kızım 5 yaşında

Kızımın tek kalmasını istemiyorum birde kızımın bebekliğinden pek bi şey anlamadım tecrübesizdim endişeliydim bakamıcam büyütemicem sandım şimdi bi yavrum daha olursa rahatça büyütmek istiyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Siz çocuk yapmaya evlenmişsiniz resmen. Bir evladınız varmış ne güzel durup durup dertsiz başınıza dert istiyorsunuz. Ne güzel tatile gitmişsiniz kızınız yanınızda kocanız yanınızda siz dertlenmeye yer arıyorsunuz. Tek çocuğum, tek çocuk olmanın da artıları var. Eğer çocuğunuzu kendi kendine yetebilen bireyler olarak yetiştirirseniz tek başıma naparım psikolojisine girmezler. Allan uzak etsin birbirini öldüren kardeşler görüyoruz. Kardeş her zaman hayırlı olmayabiliyor. Umarım ikinci çocuğunuz olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil.

Ilk kızıma evlendikten bir ay snra kaldm ve ikincisine 1 yil surdu kalmam kafama takmadgm ay kaldm desem yeri

Gerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
Canım hıc ummadıgın anda gelıyor ya sımdı tatılının tadıjıncıkar hem sımde hamıle kalsan bıle emın ol asla anlasamazlar bızde cok var ornek merak etmr bız pespese 4 kız kardesız evlemene kadr bırbırmızı yedık kıyafet olsn makyaj olsum cok konuda sac basa az gırmedık tabı evlendıkte kardeslık bagını ozaöan anladık bırbırmzden ayrı kalımca sende tatılını yap hıc kafana takma korunmada tedavını ol kıst ıcın. Snra bakarsım beklemedıgn anda bıtane daha yolda allah ısteyen herkese nasıp etsın

İki çocukla mutlu mutlu tatil yapan aileler nerde tam olarak?
Şahsen ben gidip de mi rezil olsak gitmeden mi rezil olsak diye düşünüyorum sürekli

İki çocukla mutlu mutlu tatil yapan aileler nerde tam olarak?
Şahsen ben gidip de mi rezil olsak gitmeden mi rezil olsak diye düşünüyorum sürekli

Ben tek çocuk peşinde koşarken gayet keyifli tatil yapıyorum mesela. Eminim 2 çocukla bu keyif katlanarak artar..

1 çocuğunuz ve mutlu ailenizle tatildesiniz ama siz diğer ailelere bakıp neden bizim de 2. çocuğumuz yok diye dertleniyorsunuz öyle mi?

Neyse bir şey demiyorum...
Allah başka dert vermesin...
Aynen bende anlayamıyorum anlayasım da gelmiyor benim yakın akrabamın on senedir olmuyor benim yaşımda ve bir diğer yakın akrabamın da ikincisi olmuyor onada hep diyoruz bir taneye şükret diye çünkü oda çok takıntı haline getirmiş durumda sanki çocuğu yokmuş gibi davranıyor. Kardeşimin de olmuyor mesela Rabbim olmayanların kucağını doldursun

Bir evladınız var o kadar mücadele edip olmayan ne yapsın? Kaç yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Ben napayım?

Benimde 1 oğlum var 3 yaşında doğduğundan beri korunmadım ama olmuyor eşimde de bende de bi sorun yok çok şükür

Gerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
Gercekten taknti yapmissin kizma da nedir bu anlamiyorum ya hic olmasa tamamda bu stres acele hemen kotu durumlara kendini sokma aman olwunda olsun ne arkadasim birak sukret cocgna vakti zAmani gelnce kismetse plur tatilini yapp ... ye ic gez dolas ailenle yaa sendeki derdi nimet sayanlar da var diye bi soz varya aklima o geldi sukret arkdasim cocugu olmayan var evlenemeyen var tatile gidemeyen var kocasi tek tatile giden var yapma ....

Bence kafaya çok taktığınızdan da olmuyor olabilir. Psikoloji çok etkileniyor böyle şeylerden. Bir arkadaşımdan kız kısırı diye bir tabir duymuştum güya ilk çocuğu kız olanlar çok ara verince ikinci olmazmış gerçi siz çok arada vermemişsiniz 2 yıl az bile ama batıl inanç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…