- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Kızım 5 yaşındaAllah başka dert vermesin cidden,
Kız kac yasında?
Bukadar yana yakıla istedğinize göre okula falan gidiyor herhalde.
Valla ben de 4 sene sonra hamile kaldım.
2.yi esim söylerken ağzına tıkıyorm lafi
Allah olanlara ömür versin,2.takıntısını hic anlayamayacağım sanırım.
Evet konu sahibinin bir evlâdı varmış. Ama ben olayı çocuk açısından düşündüğüm zaman tek çocuklar için çok üzülüyorum. amcam geçen sene vefat etti. Bir kızı vardı. Kız şuan psikolojik olarak çok kötü. Ya anneme de bir şey olursa ben tek başıma ne yaparım diyor.
Anne babam olmadığı için bir sıkıntım olsa hemen ablamı arıyorum. O kadar iyi geliyor ki anlatamam.
Bu arada tek çocuk olmaktan mutlu olanlar da vardır. Çok kardeşi olup da onlardan kötülük görende vardır.
Ilk kızıma evlendikten bir ay snra kaldm ve ikincisine 1 yil surdu kalmam kafama takmadgm ay kaldm desem yeriBenim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Klomen boş ya, gonol f dene bence doktorunun gözetiminde75 kiloydum ancak 65 e düştüm biraz kaçırınca 66-67 oluyorum 60 a düşenedim bir türlü 3 kez klomen 1 kez femara denedim
Yaa benim doktor tüp bebek diyo bundan sonrası için global f ile tedavi nasıl oluyorKlomen boş ya, gonol f dene bence doktorunun gözetiminde
Yumurta geliştirici iğne, klomen işe yaramayınca buna geçiliyor.. Normal ilişki olmazsa aşılama falan yani kademe kademe bu işler..Yaa benim doktor tüp bebek diyo bundan sonrası için global f ile tedavi nasıl oluyor
Canım hıc ummadıgın anda gelıyor yaGerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
3senelik evliyim her sene cocuksuz tatil yapıyoruz. Cocugumuz olmuyor. Allah başka dert vermesin
İki çocukla mutlu mutlu tatil yapan aileler nerde tam olarak?
Şahsen ben gidip de mi rezil olsak gitmeden mi rezil olsak diye düşünüyorum sürekli
Aynen bende anlayamıyorum anlayasım da gelmiyor benim yakın akrabamın on senedir olmuyor benim yaşımda ve bir diğer yakın akrabamın da ikincisi olmuyor onada hep diyoruz bir taneye şükret diye çünkü oda çok takıntı haline getirmiş durumda sanki çocuğu yokmuş gibi davranıyor. Kardeşimin de olmuyor mesela Rabbim olmayanların kucağını doldursun1 çocuğunuz ve mutlu ailenizle tatildesiniz ama siz diğer ailelere bakıp neden bizim de 2. çocuğumuz yok diye dertleniyorsunuz öyle mi?
Neyse bir şey demiyorum...
Allah başka dert vermesin...
Bir evladınız var o kadar mücadele edip olmayan ne yapsın? Kaç yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Ben napayım?Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Benimde 1 oğlum var 3 yaşında doğduğundan beri korunmadım ama olmuyor eşimde de bende de bi sorun yok çok şükürBenim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Canımm burda karşılaştık bak nasılsın hamilelik nasıl gidiyorSitrese girme.Zihnini baska seylerle mesgul et.O zaman oluyor.
Gercekten taknti yapmissin kizma da nedir bu anlamiyorum ya hic olmasa tamamda bu stres acele hemen kotu durumlara kendini sokma aman olwunda olsun ne arkadasim birak sukret cocgna vakti zAmani gelnce kismetse plur tatilini yapp ... ye ic gez dolas ailenle yaa sendeki derdi nimet sayanlar da var diye bi soz varya aklima o geldi sukret arkdasim cocugu olmayan var evlenemeyen var tatile gidemeyen var kocasi tek tatile giden var yapma ....Gerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım
Bence kafaya çok taktığınızdan da olmuyor olabilir. Psikoloji çok etkileniyor böyle şeylerden. Bir arkadaşımdan kız kısırı diye bir tabir duymuştum güya ilk çocuğu kız olanlar çok ara verince ikinci olmazmış gerçi siz çok arada vermemişsiniz 2 yıl az bile ama batıl inanç benceBenim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?