Tatilde bile derdim aklıma geliyor

Ben tek çocuk peşinde koşarken gayet keyifli tatil yapıyorum mesela. Eminim 2 çocukla bu keyif katlanarak artar..
Tabiki *2 den çok daha fazlası olduğuna emin olabilirsin.
Mesela bunun daha tatil aşamasına gelemeden yolculuk kısmı var, girişi yolda eğlenerek yapıyoruz, tatil zaten tadından yenmiyor, dönüş yolu eğlencesi ile çıtayı iyice yükseltiyoruz. Ve de döndükten sonra 1 hafta boyunca çamaşır yıkayıp ütü yaparak tatili taçlandırıyoruz.
Ay yazarken bir bunaltı geldi bana vaz mı geçsem acaba

Bir ben böyle dertlenemiyorum.
Niye acaba ?
Tek kızım var.
İki çocuklu hatta çok çocuklu aileleri görünce hiç bir sey hissetmiyorum.
Valla bende oyleym hic ayy kizimin kardesi olsun diye dusunmuyorm uzulmuyorm dha dogrusu . Gecen bi arkadas 2.ye hamile ay kardrssiz olmuyo yaa olsun abi olsun oglum dedi. Pardon dedm neden kardessiz olmuyor gayette oluyor yani anlayamiyorum benmde var kardesm ok guzzel bisey ama su aman cok uzuluyorm aman karde illa olsn diyenleri anlamiyorum . He ilerde isterm Allah bilir olur olmaz ama olmazsa uzulmem kizima sukur

2.olsa bu defa 3 kardes görünce oturup onun için de dert yaparsınız allah başka dert vermesin ne diyim

Iyiyim canim.Konu acman iyi oldu canim bak.:))6.aya girdim cok sukur.Simdilik bir sorun yok canim.Masallah iyi gidiyor..Sana da rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile bir evlat nasip etsin canim.:))Kizina da saglik versin insallah.
Allahımm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımmm benimmmbenim kızım yok ki Maşallah dünyalar tatlısı bi oğlum var malum mu oldu ne kız?çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Aynı durumdayız. Hatta ben 2.kaldım ama düştü artık bir doktora gideyim dedim. Biraz kilo sorunum var doğumdan sonra hiç veremedim onun için endokrine bir gittim kan testlerivyapıldı ki haşhimato olduğumu öğrendim poliklinik de tsh 1.7 cıkarken endokrinoloji de 0.4 çıktı birde.. Bunlar da engel. Dr zayıflıyım diye bir iğne verdi ama çok pahalı ve yan etkisi çok diye alamadım. Şimdi tiroit ilacı başlayıp hormonları düzenliycez bakalım belki olur bebek de...

Ayyy ben kiz diye hatirladim:)))Canim dedigin gibi belkide Allah soyletti.Allah gonlunden geceni hayirlisi ile versin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…