- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Evet kızıma her baktığımda şükür ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bende kendimi o şekil teselli ediyorum ya hiç olmasaydı diyorumHİç olmasaydı ne yapacaktın bacım bunada şükür de olur bence acele etme ilki olduysa ikincide olur bence hazır tatildesin kafanı boşalt stresten de olmuyor
Neden olmadığını araştırdınız mı? Dra göründünüz mü? Gerekli zeminleri oluşturdunuz mu? Hayal gücünüzle, sadece bakarak ve takıntı haline getirerek bebek sahibi olamazsınız. Hakkınızda hayırlısını dilerim.Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Gerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalımNeden olmadığını araştırdınız mı? Dra göründünüz mü? Gerekli zeminleri oluşturdunuz mu? Hayal gücünüzle, sadece bakarak ve takıntı haline getirerek bebek sahibi olamazsınız. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Buna şükür...Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?