Tatilde bile huzur yok !!

Nicknameli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
38
132
8
37
Merhabalar hanımlar,daha öncede yazmistim eşimin ailesi bizi sürekli yanlarında istiyor tayin konusunda anlaşamıyoruz diye, neyse konuya geleyim; uzun süredir hiç tatile çıkmadık sürekli bı mazeret buldu eşim bende zaten bu seneye kadar hiç bu kadar tatile gitmeyi istememiştim oylece kaldı gitti.bu yıl hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum ve tatili kaç aydır sayikliyorum.ikimizde izne ayrıldık önce ailesine gittik biraz kaldık ve evimize geldik.birazda benim aileme gidecektik ve ordanda tatile geçecektik taaa ki onunkiler yine devreye girene kadar arayıp ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyorlarmis bende bayrama anca geliriz demedin mi dedim nasıl diyeyim alınırlar diyor.daha benimkilere gitmedik o ne olacak dedim iyi kalk hadi gidelim bir iki gün kalır yine bizimkilere geçeriz deyince tepem attı.kendi ailende bir haftadan fazla kal benimkilwre bir iki gün yeter oldu canim diye söyledikten sonra tatil işi ne olacak ya dedim.bu sene de olmayiversin ne olacak diyor.kac yıldır gitmedik hem sen yer ayarladim sayılır falan demedin mi dedim yok ayarlamadim gidip gitmeyeceğimiz belli olmaz diye diyor senin niyetim baştan belliymis zaten deyip odadan ayrıldım ve saatlerdir konuşmuyorum.ailesinin her işime böyle çomak sokmasından çok sıkıldım ya söylesem de yuzsuzce devam ediyorlar yine yapıyorlar yapacaklarini.tekrar gitmeyeceğim kendisi istiyorsa yalnız gitsin bende aileme gideceğim ama sinirlerim çok bozuldu ya tatil işi yine yattı ve her zamanki gibi biz yine kavgaliyiz onlar yüzünden.

Asla gitmeyin ailesine öyle şey mi olur ya . Şunu anladım ki taviz verdikçe taviz isteniyor

galiba eşinin ailesi kasti yapıyor böyle... gitmeyin cekin restinizi... yüz verdikçe astar istiyor kocalar :)

onlar yüzünden değil eşin yüzünden kavgalısınız onun pasifliği ezikliği yüzünden. onlar istediği kadar çağırsın bizim tatil planımız var bayramda geliriz diebilmesi lazım. zaten onunda tatile gitmeye niyeti yokmus ayarlamamış bile seni geçistirmiş. sende kendi kendine heveslenmişsin. bırak ne hali varsa görsün

Anne babasının kırılmasından endişe eden ama eşinin taştan yapıldığını zanneden erkek tipi... Sürükleyerek götürecek hali yok sizi, gitmeyin. Ne hali varsa görsün. Kendi tatil planınızı kendiniz yapın, gidin bir yerlere. Beyefendi ailesinin gönlü hoş olsun diye sizi ezip geçiyorsa, siz de ezin geçin. Bu dilden anlıyor bu modeller.

Eşinizin ailesi değil eşiniz sorunlu olan. Demek hemen herkesin etkisinde kalıyor. Onlar çağırabilir kendisinin neden ailesiyle bir planı Yok? Çocuk değil ki artık. Şimdi böyleyse ilerde o evden hiç çıkmaz bence. Anlamıyorum gerçekten böyle erkekleri. Geri adım atmayın. Eşiniz net bir şekilde şu zaman gelicez dese onlar da bu kadar ısrar etmeyi zamanla bırakır. Ama görüyorlar ki ne deseler yapıyor. Sürekli bir şey söylerler tabi ki

Yüz bulmuş astarını da istiyor, eşiniz abartmış bence de haklısınız gidin tatilinize

Ya bekarken ailesinin yüzüne bakmayan, bekar bekar o tatil senin bu tatil benim gezen erkekler evlenince anam da anam diyorlar ya ölüyorum.

Kendi başınıza gidin tatile, haketmis çünkü .O da anasının dizinin dibinde otursun. Siz tatilde eğlenirken , o ailesinin evinde otururken belki aklına dank eder.

Haklısınız aslında sorun ailesinden ziyade benim esimde,onlar ister tabi oğulları böyle her dediklerine evet derse.herneyse bir daha konuyu açarsa arabanin anahtarını alayım çünkü kendim gidicem ,sende ailenle doya doya hasret giderirsin dicem.bu kez aşırı derecede sinirlendim ve dediğimi yapıp önce aileme ordanda tatile gecicem.ama ailemden çekindiği için büyük ihtimalle o da gelir.

Eşiniz yan çizmiş,aileye değil eşinize kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…