- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Nicknameli
-
Öncesinde zaten gitmişsiniz, dönüp dolaşıp tekrar eşinizin ailesine gitmenin manası yok ki.
Çifte standart yapıyor eşiniz.
Başınıza bunların geleceğini önceden ön görebilseydiniz kayınvalidenize oradan dönüşte şunu derdiniz
'' Şimdiden bayramlaşalım nasıl olsa geldik gördük sizi, biraz da anneme uğrayıp kalacağız, oradan da tatile gidip kafa dinleyeceğiz. Verin elinizi öpeyim anne hadi iyi bayramlar '' deyip çıkar giderdiniz.
Çünkü hak ettikleri davranış bu maalesef.
Cnm maddi olarak sıkıntı varsa eşin o yüzden tatili geçiştiriyor olabilir. Çifte standart a gelince haklısın eşin pasif kalmış ama sen bu konuya el koyup ilk gittiğiniz de ekonomik olarak zor ör olur Tatilede gidicez deseydin keşkeValla o kadar doldum ki o tatile illaki gidilecek :))) belki de annemleri ikna edebilirsem onlarla gidetim.ve eşime sen gelmezsin diye demedim dicem.gerci annemler kabul etmez esinle git derker o zamanda cocugumlç birlikte giderim
Cnm maddi olarak sıkıntı varsa eşin o yüzden tatili geçiştiriyor olabilir. Çifte standart a gelince haklısın eşin pasif kalmış ama sen bu konuya el koyup ilk gittiğiniz de ekonomik olarak zor ör olur Tatilede gidicez deseydin keşke
Sakin gitmeyin kv ye. Tatilinize bu kadar karışmamalılar. Gitmissiniz zaten. Yuz vermeyin. Bayramda gidersiniz. Tatile gidemezseniz bile onlara gtmeyinMerhabalar hanımlar,daha öncede yazmistim eşimin ailesi bizi sürekli yanlarında istiyor tayin konusunda anlaşamıyoruz diye, neyse konuya geleyim; uzun süredir hiç tatile çıkmadık sürekli bı mazeret buldu eşim bende zaten bu seneye kadar hiç bu kadar tatile gitmeyi istememiştim oylece kaldı gitti.bu yıl hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum ve tatili kaç aydır sayikliyorum.ikimizde izne ayrıldık önce ailesine gittik biraz kaldık ve evimize geldik.birazda benim aileme gidecektik ve ordanda tatile geçecektik taaa ki onunkiler yine devreye girene kadar arayıp ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyorlarmis bende bayrama anca geliriz demedin mi dedim nasıl diyeyim alınırlar diyor.daha benimkilere gitmedik o ne olacak dedim iyi kalk hadi gidelim bir iki gün kalır yine bizimkilere geçeriz deyince tepem attı.kendi ailende bir haftadan fazla kal benimkilwre bir iki gün yeter oldu canim diye söyledikten sonra tatil işi ne olacak ya dedim.bu sene de olmayiversin ne olacak diyor.kac yıldır gitmedik hem sen yer ayarladim sayılır falan demedin mi dedim yok ayarlamadim gidip gitmeyeceğimiz belli olmaz diye diyor senin niyetim baştan belliymis zaten deyip odadan ayrıldım ve saatlerdir konuşmuyorum.ailesinin her işime böyle çomak sokmasından çok sıkıldım ya söylesem de yuzsuzce devam ediyorlar yine yapıyorlar yapacaklarini.tekrar gitmeyeceğim kendisi istiyorsa yalnız gitsin bende aileme gideceğim ama sinirlerim çok bozuldu ya tatil işi yine yattı ve her zamanki gibi biz yine kavgaliyiz onlar yüzünden.
Ben insanlardaki aileyi de cozemedim. Kendi oz anama gidiyorum da aksama dogru kadin beni kiskisliyor hadi evine git kocan merak eder diye
Yerden goge kadar haklisiniz. Ben sizin yerinizde olsam arkadaslarimla veya ailemle tatil plani yaparim su asamada. Yaptirin rezervasyonunuzu gerekiyorsa yalniz gidin,kendisi de alingan anasiyla el ele otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?