- 29 Ağustos 2014
- 4.993
- 17.251
- 408
- 33
- Konu Sahibi Nicknameli
-
Adam bütün iznini ailesiyle geçiremedigi için memleketten evlenmek lazımmış diyor ve pişmanlığını belirtiyor ben ne yapsam boş zaten.kendimi kötü hissediyorum su an ama ona da bu lafını yedirmek istiyorum.annesiyle mümkünse bir süre muhatap olmasam iyi olacak yoksa aklıma gelen her şeyi söylerim ipleri koparirim.ben iyi niyet,adalet diye düşünüp dururken tepeme çıkıyorlar
Adam bütün iznini ailesiyle geçiremedigi için memleketten evlenmek lazımmış diyor ve pişmanlığını belirtiyor ben ne yapsam boş zaten.kendimi kötü hissediyorum su an ama ona da bu lafını yedirmek istiyorum.annesiyle mümkünse bir süre muhatap olmasam iyi olacak yoksa aklıma gelen her şeyi söylerim ipleri koparirim.ben iyi niyet,adalet diye düşünüp dururken tepeme çıkıyorlar
Ayy ben sinir oldum :) lütfen yapmayım istediğini.
Tatil sizin hakkınız. Gelirse gelsin gelmezse kendi bilir. Sinir boğuyor beni ya ne düşüncesiz aileler var istiyorlar ki küselim el ayak çekelim herkes rahata ersin ayyy boğaldum yazarken.
Aynen yap bencede biraz had bilsin bu ne böyle.Yarın sabah gidicem inşallah ne hali varsa görsün,memleketten evlen benden bu kadar diyecem ki kapımda yalvardigi günleri de bı güzel yüzüne vuracam.nisanliyken ufak bir tartışma yaşamıştık önemsizdi kafaya bile takma gereği duymadım ama aradığında da acmadim gıcıklık olsun diye.aglaya ağlaya kendine gelememiştir ben onu birakacam sandı.o günleri hatırlama vakti geldi
Bayram 10 gün sonra. Bu 10 gün içinde hem kendi ailenize hem de tatile gideceksiniz. Ama ailesi arayana kadar siz annelere ne zaman gidiyoruz oradan tatil için ne zaman yola çıkıyoruz, eksiklerimiz neler vb gibi konuşmalar yapmadınız mı?Merhabalar hanımlar,daha öncede yazmistim eşimin ailesi bizi sürekli yanlarında istiyor tayin konusunda anlaşamıyoruz diye, neyse konuya geleyim; uzun süredir hiç tatile çıkmadık sürekli bı mazeret buldu eşim bende zaten bu seneye kadar hiç bu kadar tatile gitmeyi istememiştim oylece kaldı gitti.bu yıl hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum ve tatili kaç aydır sayikliyorum.ikimizde izne ayrıldık önce ailesine gittik biraz kaldık ve evimize geldik.birazda benim aileme gidecektik ve ordanda tatile geçecektik taaa ki onunkiler yine devreye girene kadar arayıp ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyorlarmis bende bayrama anca geliriz demedin mi dedim nasıl diyeyim alınırlar diyor.daha benimkilere gitmedik o ne olacak dedim iyi kalk hadi gidelim bir iki gün kalır yine bizimkilere geçeriz deyince tepem attı.kendi ailende bir haftadan fazla kal benimkilwre bir iki gün yeter oldu canim diye söyledikten sonra tatil işi ne olacak ya dedim.bu sene de olmayiversin ne olacak diyor.kac yıldır gitmedik hem sen yer ayarladim sayılır falan demedin mi dedim yok ayarlamadim gidip gitmeyeceğimiz belli olmaz diye diyor senin niyetim baştan belliymis zaten deyip odadan ayrıldım ve saatlerdir konuşmuyorum.ailesinin her işime böyle çomak sokmasından çok sıkıldım ya söylesem de yuzsuzce devam ediyorlar yine yapıyorlar yapacaklarini.tekrar gitmeyeceğim kendisi istiyorsa yalnız gitsin bende aileme gideceğim ama sinirlerim çok bozuldu ya tatil işi yine yattı ve her zamanki gibi biz yine kavgaliyiz onlar yüzünden.
Son cümle hariç kesinlikle katılıyorum. Kayın aileme hiç gitmezdim. Ben benimkine giderim o da kendininkine gitsin. Azıcık tatilimi sevmediğim insanlara heba edemem!Al kredi kartını, aç Bi tatil sitesi, otel seç, kocana gelecek misin diye sor.
Gelmezse kendi bilir.
Oradan da ailene geçersin, bayramın sonuna doğru da kayın aileye geç.
Son cümle hariç kesinlikle katılıyorum. Kayın aileme hiç gitmezdim. Ben benimkine giderim o da kendininkine gitsin. Azıcık tatilimi sevmediğim insanlara heba edemem!
Sakin gitme tekrar kv ye
Bu kadar da olmaz
Zaten gitmissiniz
Sakin geri adim atma
Biz senle planimizi yapmistik ama senin ailen yine araya girdi
Lutfen artik ayri bir hayatimiz oldugunu kabul et.
Simdi onceden konustugumuz gibi annemlere gidip ordan tatile gecicez..de!!!!!!!
Sakin geri adim atma
Alinan alinsin
Oglundan ayrilamayan evlendirmesin bir zahmet
Valla yuz vermeYarın sabah gidicem inşallah ne hali varsa görsün,memleketten evlen benden bu kadar diyecem ki kapımda yalvardigi günleri de bı güzel yüzüne vuracam.nisanliyken ufak bir tartışma yaşamıştık önemsizdi kafaya bile takma gereği duymadım ama aradığında da acmadim gıcıklık olsun diye.aglaya ağlaya kendine gelememiştir ben onu birakacam sandı.o günleri hatırlama vakti geldi
Valla yuz verme
anasinin.dibinden ayrilamiyorsa evlenmeyecekti
Tabi evlenince degistirim bize uyar
Diye dusunuyor boyleleri.
Simdi tamam dersen gerisi hep gelecek
Ona gore davran
Benden demesi
Hiç bu kadar kararlı olmamıştim ona karşı,yarın gidicem zaten ne hali varsa görsün,burnu surtsun biraz.ararsa da tlfnu açmayacam,kafa dinleyecem biraz.bakalim artık gün ola harman ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?