Tatilde daha cok yorulmak

almila000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.578
3.545
158
Merhaba arkadaslar. 2 aylik tatilimiz beni cok yoruyor. Cunku 10 ay boyunca calisip bu 2 ayda dinlenmek, bir seylere zorunlu kalmadan esimle, cocugumla vakit gecirmek istiyorum. Hem benim ailemden hem esimin ailesinden farkli bir sehirde yasiyoruz. Ama daha tatil baslamadan 1 ay onceden ne zaman geliyorsunuz diye kv, gorumce sormaya basliyor. Surekli baski yapiyorlar. Hatta annemlere once gitsek her gun araniyoruz ne zaman geleceksiniz diye. Butun 2 ay 10 gun orada 10 gun burada iki memleket arasinda mekik dokumakla geciyor. Cocugum var. Yaz tatili gelmesin istiyorum artik. Her yil bu stresi cekmekten cok yoruldum. Stresten vucudum kabariyor artik. Gorumcemin cocuklarina kv bakiyor. Cocugum da esimin yegenleriyle surekli bir arada olmak zorunda kaliyor. Hic tablet vermedigim cocugum tablet bagimlisi oldu. Evde gorumcemin cocuklariyla surekli kavga gurultu.
Keske surekli calissak. Evimde duzenimde kalsam

Neden 2 aylık tüm tatili iki yer arasında geçiriyorsunuz ? Ailelerde birer hafta ya da belirli süre kalıp sonra cekirdek ailece tatil yada cekirdek aile olarak evde geçirmiyorsunuz ?
Esimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyor 😔 ikimiz de calismadigimiz icin bu donemi surekli onlarla gecirmemiz gerektigini dusunuyorlar.

Esimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyor 😔 ikimiz de calismadigimiz icin bu donemi surekli onlarla gecirmemiz gerektigini dusunuyorlar.
Onlara değil size kıyıyor yani. 🙄
Bu kadar stres yaptığınızın farkında değil mi eşiniz?
Çok istiyorsa kendi gitsin kalsın, siz niye peşinden gidiyorsunuz sürekli?

Niye sürekli ailelerin yanındasınız o iki ayda?
Onar gün kalın evinize dönün.
Zorla mı götürüyorlar?
Birkez gittiniz mi tamam, gelmeyeceğiz dediğinizde kim ne yapabilir?
Telefonlarini bile acmiyorlar bazen esimin. Kapanma donemlerinde hafta ici calisiyorduk.hafta sonlari da yasak var diye gelemedik 2-3 ay. Olsek kalsak haberiniz olmucak diye kustuler.

Niye sürekli ailelerin yanındasınız o iki ayda?
Onar gün kalın evinize dönün.
Zorla mı götürüyorlar?
Birkez gittiniz mi tamam, gelmeyeceğiz dediğinizde kim ne yapabilir?
Kuserler. Acitasyon yaparlar. Telefonlari acmazlar. Evimizde huzurumuz yine kalmaz

Telefonlarini bile acmiyorlar bazen esimin. Kapanma donemlerinde hafta ici calisiyorduk.hafta sonlari da yasak var diye gelemedik 2-3 ay. Olsek kalsak haberiniz olmucak diye kustuler.
Eşinizin problemi o.
Siz tatilinizi onların yanında geçirmek zorunda değilsiniz.
Üstte bir yorumda da yazdım, kendi gitsin çok istiyorsa.

Aileler öyle düşünebilir hiç fark etmez hepimizin ailesi yıllık izinlerimizin tamamda onlara gidelim isteyebilir. Ama önemli olan bizlerin ne istediği. Hani tüm yıl çalışıp yorulan bizler bir zahmet biraz dinlenelim ya. Haklısınız.

Ben yerinizde olsam eşime tüm düşüncelerimi, stresimi, üzüntümü ve isteklerimi anlatırım. Eğer hala ailesine kıyamazsa; kendi ailemde bir hafta, onun ailesinde bir hafta kalıp, çocuğumla tatile gidip oradan evime gelirdim. Eşim isterse tatilini ailesi ile bitirebilir.
Size yazık bu durum, tatil olmasın diyecek kadar stresten hasta olacak kadar.. Üzüldüm adınıza..

Merhaba arkadaslar. 2 aylik tatilimiz beni cok yoruyor. Cunku 10 ay boyunca calisip bu 2 ayda dinlenmek, bir seylere zorunlu kalmadan esimle, cocugumla vakit gecirmek istiyorum. Hem benim ailemden hem esimin ailesinden farkli bir sehirde yasiyoruz. Ama daha tatil baslamadan 1 ay onceden ne zaman geliyorsunuz diye kv, gorumce sormaya basliyor. Surekli baski yapiyorlar. Hatta annemlere once gitsek her gun araniyoruz ne zaman geleceksiniz diye. Butun 2 ay 10 gun orada 10 gun burada iki memleket arasinda mekik dokumakla geciyor. Cocugum var. Yaz tatili gelmesin istiyorum artik. Her yil bu stresi cekmekten cok yoruldum. Stresten vucudum kabariyor artik. Gorumcemin cocuklarina kv bakiyor. Cocugum da esimin yegenleriyle surekli bir arada olmak zorunda kaliyor. Hic tablet vermedigim cocugum tablet bagimlisi oldu. Evde gorumcemin cocuklariyla surekli kavga gurultu.
Keske surekli calissak. Evimde duzenimde kalsam
Sorun tatil degil ki. Irade gostermek gerekli

Kuserler. Acitasyon yaparlar. Telefonlari acmazlar. Evimizde huzurumuz yine kalmaz
Bütün çözüm yollarını kapatıyorsunuz ama siz de...

Şu durumda bizlere düşen şey size Yüce Yaradandan bol sabir ve selamet dilemek.

Başka çıkar yol kalmıyor geriye.

Onlara değil size kıyıyor yani. 🙄
Bu kadar stres yaptığınızın farkında değil mi eşiniz?
Çok istiyorsa kendi gitsin kalsın, siz niye peşinden gidiyorsunuz sürekli?

Nazlari eslerine gectigi icin böyle yapiyorlar.
Keske evimde oturabilsem

Sen iki ay huzursuz olmaktansa varsin kendisi gitsin. Biz yüz verdikce oluyor bunlar. Birseye evet diye kücük parmagi uzatiyorsun, bakmissin iki aylik kolun gitmis

Bir cinnet her seyi çözüyor tatlım. Ben artık ne zaman ne kadar istersem o kadar gidiyorum. İçtiğimin suyun bardağını bile kaldırmıyorum. Bazen dokunduruyorlar hiç oralı olmayıp valla tatilde çalışmıyorum ben yoksa yapardım diyorum. Ağırlayamayacaklarsa çağırıp durmasınlar değil mi 🤷‍♀️

Back
X