Tatilde daha cok yorulmak

Naz değilde güçleri eşlerine yetiyor desek daha doğru olur bence.

Bana yetmeyecek. Ne beni nede cocuklari bu sene bir yere adim attiramaz. Zaten az boş günlerimiz var. Tüm sülalenin sacmaliklarina harcamaya hic niyetim yok. Kendisi ugrasmaya cok merakliysa buyursun yani 🤷‍♀️

Bir cinnet her seyi çözüyor tatlım. Ben artık ne zaman ne kadar istersem o kadar gidiyorum. İçtiğimin suyun bardağını bile kaldırmıyorum. Bazen dokunduruyorlar hiç oralı olmayıp valla tatilde çalışmıyorum ben yoksa yapardım diyorum. Ağırlayamayacaklarsa çağırıp durmasınlar değil mi 🤷‍♀️
Tarzinizi begendim. Supersiniz 😊

E gitmeyin yada az kalın bütün yazı neden orada geçiriyorsunuz ki?
Sadece yaz da degil aslinda. Onlara kalsa butun tatillerimizi burada gecirmeliyiz. Kisin bi nebze engelleyebiliyorum. Ama iste yaz olunca meydan onlara kaliyor

Evlendiğim ilk sene bu hataya düştüm. Küserler,kırılırlar diye iki ay evimden düzenimden uzak eş ailesi ve kendi ailem arasında yaşadım. Ama baktım mümkün değil olmuyor. Kendi düzenime aşırı alışık bir insanım. eşime durumu anlattım sıkıntının onun ailesinden kaynaklanmadığını, kendi ailemde bile bunaldığımı, evimi düzenimi istediğimi.. Sonraki yaz yine gittik ama bir ay, kalan bir ayı da evimiz de geçirdik.. Şimdi bu süre daha da kısaldı..Eşimin ailesi hala her tatilde orda olmamız gerektiğini düşünüyor, erken dönünce laf ediyorlar, ben hiç ses etmem eşim evimiz orda dönücez artık diyor.Zamanla alışırlar diye düşünüyorum, bi yerden başlamak lazım..

Tarzinizi begendim. Supersiniz 😊
Tek çocuk benim ki bir de. Kolay olmadı tabi süreç ama bir kere geldiğim hayatımı kimsenin nazı için harcayamam. Ha bu arada merak etmeyin küsmüyorlar asla ben o kadar sinir bozucu davranıyorum bazen ona rağmen alttan alıp hediyeler falan alıyorlar. Oysa ilk yıllar her seye evet der yine de yaranamazdım.

Evlendiğim ilk sene bu hataya düştüm. Küserler,kırılırlar diye iki ay evimden düzenimden uzak eş ailesi ve kendi ailem arasında yaşadım. Ama baktım mümkün değil olmuyor. Kendi düzenime aşırı alışık bir insanım. eşime durumu anlattım sıkıntının onun ailesinden kaynaklanmadığını, kendi ailemde bile bunaldığımı, evimi düzenimi istediğimi.. Sonraki yaz yine gittik ama bir ay, kalan bir ayı da evimiz de geçirdik.. Şimdi bu süre daha da kısaldı..Eşimin ailesi hala her tatilde orda olmamız gerektiğini düşünüyor, erken dönünce laf ediyorlar, ben hiç ses etmem eşim evimiz orda dönücez artık diyor.Zamanla alışırlar diye düşünüyorum, bi yerden başlamak lazım

Evlendiğim ilk sene bu hataya düştüm. Küserler,kırılırlar diye iki ay evimden düzenimden uzak eş ailesi ve kendi ailem arasında yaşadım. Ama baktım mümkün değil olmuyor. Kendi düzenime aşırı alışık bir insanım. eşime durumu anlattım sıkıntının onun ailesinden kaynaklanmadığını, kendi ailemde bile bunaldığımı, evimi düzenimi istediğimi.. Sonraki yaz yine gittik ama bir ay, kalan bir ayı da evimiz de geçirdik.. Şimdi bu süre daha da kısaldı..Eşimin ailesi hala her tatilde orda olmamız gerektiğini düşünüyor, erken dönünce laf ediyorlar, ben hiç ses etmem eşim evimiz orda dönücez artık diyor.Zamanla alışırlar diye düşünüyorum, bi yerden başlamak lazım..
Insallah biz de o kivama gelebiliriz. Esimin soyleyecegi yok. Ben yavastan soylesem iyi olacak

Merhaba arkadaslar. 2 aylik tatilimiz beni cok yoruyor. Cunku 10 ay boyunca calisip bu 2 ayda dinlenmek, bir seylere zorunlu kalmadan esimle, cocugumla vakit gecirmek istiyorum. Hem benim ailemden hem esimin ailesinden farkli bir sehirde yasiyoruz. Ama daha tatil baslamadan 1 ay onceden ne zaman geliyorsunuz diye kv, gorumce sormaya basliyor. Surekli baski yapiyorlar. Hatta annemlere once gitsek her gun araniyoruz ne zaman geleceksiniz diye. Butun 2 ay 10 gun orada 10 gun burada iki memleket arasinda mekik dokumakla geciyor. Cocugum var. Yaz tatili gelmesin istiyorum artik. Her yil bu stresi cekmekten cok yoruldum. Stresten vucudum kabariyor artik. Gorumcemin cocuklarina kv bakiyor. Cocugum da esimin yegenleriyle surekli bir arada olmak zorunda kaliyor. Hic tablet vermedigim cocugum tablet bagimlisi oldu. Evde gorumcemin cocuklariyla surekli kavga gurultu.
Keske surekli calissak. Evimde duzenimde kalsam
Her sene bu şekilde olmak zorunda değil bi süre kalın ve gidin evinizde oturun yaaa tüm tatil heba oluyor. Açık bi dille kocanızla da konuşun istedikleri baskıyı yapsınlar

Kendinize iş bulmanız lazım, öğretmenseniz özel ders verin. Hem para kazanırsınız hem de bahaneniz olur. Ya da eşinizi çocuklarla gönderin, çok duramazlar zaten

Sadece yaz da degil aslinda. Onlara kalsa butun tatillerimizi burada gecirmeliyiz. Kisin bi nebze engelleyebiliyorum. Ama iste yaz olunca meydan onlara kaliyor

Bütün yaz milletin evinde bunalırsınız tabi.
Bayramdan sonra dönün evinize onlarda gitseniz bile bütün yazı kendileriyle geçirmeyeceğine alışırlar.

Insallah biz de o kivama gelebiliriz. Esimin soyleyecegi yok. Ben yavastan soylesem iyi olacak
Eşinizle bu durumu konuştunuz mu peki.. Benim eşim ailesine köyüne aşırı düşkündür buna rağmen anlayış gösteriyor, zorlandığımı görüyor..Ailesine gerektiği yerde cevabı da veriyor..Eşinizle sakince konuşun bence, yine de olmazsa yapılabilecek tek şey istediğiniz zaman çocuğunuzu alıp evinize dönmek olur..Ben böyle yapardım..

Esimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyor 😔 ikimiz de calismadigimiz icin bu donemi surekli onlarla gecirmemiz gerektigini dusunuyorlar.
Size neden kıyıyor eşiniz?
Önce sizin ailenize gidince kv nizin yaptığı baskı ayrı bi terbiyesizlik zaten.
Nasıl başlarsa öyle gider müdahale etmelisiniz artık. Yeter 10 ay çalışıyorum kafa dinlemek benim de hakkım deyip tepkinizi gösterin eşinize. Elbette ailelerimizle vakit geçirmek istiyoruz, bu güzel bir şey ama dinlenmek, kafa dağıtmak da istiyor insan. 2 ayın tamamı ailelerle geçmez bunu eşinizle çözmelisiniz.

Hepimiz evlendiğimizde içten duygularımızla hareket edip iyi görünme çabası içine giriyoruz. Fakat buna aynı içtenlikle karsılık veren eş ailesi sayılıdır. Alışmaya başladıkların da hep daha fazlasını istiyorlar üzerinizdeki beklenti artıyor.
Aslında toplumda böyle sesini çıkarmayan, verici insanlar hep kullanılır asla takdir edilmez. Bazen şaşırtmak lazım mesela eşim tarafının çok önemli bir düğünleri var mazeretim yok ama içimden gitmek gelmiyor eşimi yalnız göndereceğim. Eminim bekleyecekler beni de çağırıp duruyorlar ama kimin ne düşüneceği umrumda değil. Böylece her istedikleri etkinliğe katılamayabileceğimi öğrenip bu duruma da uyum sağlayacaklar.
Çok konuştum ama eşinize hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor. Ailesi az kaldınız diye küseceklerse sevinin bence bir süre kafanızı dinlersiniz 😍

Merhaba arkadaslar. 2 aylik tatilimiz beni cok yoruyor. Cunku 10 ay boyunca calisip bu 2 ayda dinlenmek, bir seylere zorunlu kalmadan esimle, cocugumla vakit gecirmek istiyorum. Hem benim ailemden hem esimin ailesinden farkli bir sehirde yasiyoruz. Ama daha tatil baslamadan 1 ay onceden ne zaman geliyorsunuz diye kv, gorumce sormaya basliyor. Surekli baski yapiyorlar. Hatta annemlere once gitsek her gun araniyoruz ne zaman geleceksiniz diye. Butun 2 ay 10 gun orada 10 gun burada iki memleket arasinda mekik dokumakla geciyor. Cocugum var. Yaz tatili gelmesin istiyorum artik. Her yil bu stresi cekmekten cok yoruldum. Stresten vucudum kabariyor artik. Gorumcemin cocuklarina kv bakiyor. Cocugum da esimin yegenleriyle surekli bir arada olmak zorunda kaliyor. Hic tablet vermedigim cocugum tablet bagimlisi oldu. Evde gorumcemin cocuklariyla surekli kavga gurultu.
Keske surekli calissak. Evimde duzenimde kalsam
Kursa yazılın evinizin olduğu şehirde. Ama öyle pahalı bir kurs olsun. İngilizce kursu falan.
Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik ne diye sorsalar kesinlikle işten kalan vakitlerimde çeşit çeşit kurslara gitmek derim. Deneyin valla insana herşeyi unutturuyor moral oluyor. Kaynana görümce olaylarından da uzaklaştırıyor. 😁

Telefonlarini bile acmiyorlar bazen esimin. Kapanma donemlerinde hafta ici calisiyorduk.hafta sonlari da yasak var diye gelemedik 2-3 ay. Olsek kalsak haberiniz olmucak diye kustuler.
bir küser iki küser üçüncüye alışacaklar mecbur. ben de öğretmenim, eşimin 30 gün yıllık izin hakkı var, 30 gününü bile geçirmiyoruz, 1 hafta bir yerde 1 hafta diğer yerde, sevine sevine evimize dönüyoruz. sonra tatile gideceksek tatile gidiyoruz. gitmeyeceksek evdeyiz. iki de bayram var, o zaman da gidiyoruz bayramlaşmaya , senede bir kez de onlar gelir, yetiyor bize göre.

2 ay çok zor, evin düzeni sakinliği aranıyor. sizin de yeter deme vaktiniz gelmiş de geçiyor

Back
X