Tatile dahil edilmeyen eşim..

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Merhabalar.. kızlar ailem şehir dışı bayram tatili için bir otele rezervasyon yaptırmış.. bir ay öncesinden annem sende eşini ikna et ida gelsin dedi.. bende bu sabah eşime tatil planından bahsederken kardeşim mesajla otel bilgilerini gönderdi.. eşimde olur gideriz dedi.. bende kardeşime otel masrafları ne kadar tuttu bizim ödemeniz ne kadar derken.. annem aradı.. eşine söylemedin degilmi? Keske söylemeseydin otelde sadece 6 kişilik yer kaldığını onunda onların aldığını (6 kişilik gruba ben dahilim) ve biz onun gelebileceğine ihtimal vermediğimiz için onu dahil etmedik dedi.. açıkçası bozuldum ama belli etmedim.. simdi eşime ne diyeceğimi şaşırmış durumayım? Ne yapmalıyım ki ortalık karışmasın..

Sizde alın eşinizi başbaşa tatile gidin ayrıca bu olaydan eşinize bahsetmeyin iptal oldu falan deyin Annenizin yaptığı ayıp başka otelmi yokmuş madem ortaya fikir atıyor sonra damatlar kayınvalideyi sevmior sevmez tabi...Birde umarım eşinizin dahil edilmediği bir tatil organizasyonuna siz de gitmeyeceksiniz...Asla annemlerle tatile gitmem eşim ben ve çocuklarım kıştan rezervasyon yaptırırız..Annemle babam bazen dayımlarla falan çıkarlar tatile...

Kardeşim haber verdi şimdi, otelde 5 kişilik yer varmış, biz gidemeyeceğiz başka otele bakalım ikimiz için diyebilirsiniz.
En baştan eşinizin haberi olmasaydı annemler sürpriz yapmış der tek başınıza giderdiniz ama şu durumda gitmeniz çok ayıp olur eşinize karşı.

eşinize, annenlerin yer ayırttığı otelde 6 kişilik yer kaldığını
dolayısıyla sizin bu tatil planına dahil olamayacağınızı söyleyin
ve şunu da ekleyin başka otelde yer bakın demek istemedim onların planlarını bozmak istemedim
böylece eşiniz ailenize karşı cephede almamış olur

çok ayıp!!
keşke size bir sorsalardı
ben olsam kesinlikle gitmez, eşime de belli etmez başka tatil ayarlardım
hatta aileme tavır bile yapardım..

Ya aileniz organize edip onu dahil edecek ve bu konu eşinize yansıtılmayacak ya da gitmeyeceksiniz siz de. Ama eşinize söylemeyin. ayrıca 6 kişi ortalam 3 odadır. Birini çift kişilik yatakla size versinler, diğer odalarda 3er kişi kalsınlar. Elde oda varsa dağılım yapılır.

O zaman eşinizi çağırmasalarmış baştan

Hem sor deyip hem de cevabını beklemeden kafalarına göre nasılsa gelmez demişler

Olmaz tabii ki siz de gitmeyin; sizin iç ilişkilerinizi bilemem ama ben eşime de söyler; bir daha da kolay kolay o grupla bir araya gelmez; eşimi de onlarla muhatap etmezdim.

bence ''bir daha düşündümde yalnız tatile çıkmak bizim için daha iyi bir fırsat,aileme bizim katılmayacağımızı söyledim,başbaşa daha rahat'' dersiniz, hemde olası kayınvalideli görümceli eltili tatillerin önünede şimdiden set çekersiniz

Empati yap biraz canim ayni sey esinin basina gelirse sen ne yapmasini isterdin. Bence kesinlikle gitme. Hatta esin tatil icin niyetlenkisken sizde basbasa cikin bir tatile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…