Tatile dahil edilmeyen eşim..

Yani bence çok ayıp etmiş ailen.Başbaşa tatil planlayın derim.Bu arada umarım eşiniz bu durumdan hiç haberdar olmaz.Çok kırıcı bir hareket.

nasıl bellı etmedınkı kırıldıgını...çok ayıp ailenın yaptıgı çok çırkın...tabıkı gıtmeyeceksın bu ttaıle...yapman gereken bu...otelde 5 kışılık yer varmıs bıze kalmamıs de esın gercegı bılmesın

ben kocişimi bırakıp hayatta gitmeeem . bundan da bahsetmem , aşkım biz başka yere gidelim onlarla gitmeyelim boşver faalan derdim sanırım

yanlıs yapmıslar
kocanıza yer yoksa sanada almayıp
kızım yer yokmus bıze aldık gerı dıyebılırdı
kesınlıkle gıtmemelısın hastayım halım yok falan de
veya esımın ısı var onu yalnız bırakamam de
o bensız bı yere gıtmez ben onu bırakıp gıdemem de
sızınkıler oyle bırsey yapmıskı herseyı dıyebılırsın kırılmaya hakları yok
aılem esıme aynı seyı yapsa tavrım bu olurdu
ve esımede gıtmek ıstemıyorum senle basbasa olmak ıstıyorum derdım bellı etmezdım

otel de sadece kendı aılene gore yer kaldıgını soyleyın. aılenız esınıze kızımızı dahıl ettık ama senı etmedıgımız ıcın kızım sana yalan soyledı demezler herhalde

Eşinize değil önce ailenize söylemeniz gereken cümleler var gibi duruyor. Siz bekar bir kadın değilsiniz. Eşinizi dahil etmemek ne demek. Onun gelmeyeceğini düşünmüşler ve dahil etmemişler.

Koca otelde eşinize yer yok öyle mi ? E o zaman rezervasyonu 5 e düşürebileceklerini söyleyin siz de. Eşiniz gelmeyince sizin kesinkes gideceğiniz sonucuna nereden varmışlar ? Bayramda karı koca ayrı yerlerde mi olacaksınız. ?

Eşine bahane uydurup sacma sapan supriz yapmislar vs gibi seyler diyerek gitmeyi dusunme bence ..

aynısı sana olsa eşin alıp başini ailesiyle tatile cıksa hoş mu bunun kabul edilir bir yani yok
Gitmemelisin

Kesinlikle sen de gitme ve eşine bu durumdan bahsetme.. O ne öyle.. Sana aynısının yapıldığıni dusunsene..

Otelde yer yokmuş, biz baska yere gideriz deyin. cok ayıp.

Ayip etmis ailen
Ama bence esini dahil etmek istemedikleri icin uydurmuslar
Yapilacak sey belli gitmezsin olur biter
Esine de bize yer yokmus askim biz kendimiz baska plan yapalim dersin

böyle bir durumda ailem benim tepkimi çok iyi bilir, "ayemuhendis" kocişi olmadan gelmez derlerdi zaten

dert edinmenize gerek yok, baş başa tatil daha güzel bence

eşiniz olmadan sizin tatile gideceğini aileniz neden düşünüyor işte sorun bu.

Çok saçma. Bi bahane uydurun ve gitmeyin, eşinizle baş başa gidin.
Çok saçma ve ayıp yani yapılan.

düşünün ki eşinizin ailesi aynı şeyi yaptı..
eşiniz gitti tatile ne hissederdiniz..
ona göre karar verin..

Sizden son bir onay almadan rezervasyon yaptırmaları çok ayıp olmuş. Aynı şey eşinizin ailesi tarafından size yapılsa, ne kadar kırılıp, üzülürdünüz bir düşünün. Yerinizde olsam eşimi bırakıp hayatta gitmezdim o tatile.

Aileniz çok ayıp etmiş.
5 kişilik yer bulabilmisler biz birlikte tatil yapalım en iyisi başbaşa daha iyi olur diyin bence eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…