Tatile dahil edilmeyen eşim..

valla yansın ailenizin sizin için ödediği miktar annenizin tepkisi garip. SÖYLEMEDİN DİMİ? NE YANİ SENİ DAHİL ETMEDİK SÖYLEMEDİK BİLE BİZ AİLECEK GİDİYORUZ SENLE BEN AİLE DEĞİLİZ ZATEN . anneniz eşinize kaynanalık yapmış . sakın gitmeyin aileniz küsmez hem küsseler bile haklısınız önemli olan yol arkadaşınız hem eşinzin gözünde emin olun değeriniz artacaktır.

Önce oteli arayıp durumu kesinleştirin son dakika odalara bir yatak atabiliyorlar

Eşiniz bunu hiç duymasın. Fena kırılır. Benim fikrimde sizde gitmeyin.
Misal akşam bizim yaşadığımız olay. Çarşıdan eve dönerken eşim annenlere uğrayalım bize davet demiş. Ki ben biz kalalım anladım. Direk kapıyı açtıklarında biz iftara geldik dedim. Eşimde saat erken diye, saat 5ti, pek gelmek istemedi ama geldi.
Sonra öğrendik ki evli olan diğer ablam annemlere iftara gelecekmiş. Eşime dedim. Eşimde bizi çağırmak yok mu dedi. Evdeki bekar ablamda çağıracaktık size de dedi. Bir zaman sonra eşim hadi kalk gidiyoruz dedi. Ben sizi çağırmıştım kızınız yanlış anlamış dedi. Annemler ablam ne kadar ısrar etsede kalmadı. Bana istersen sen kal dedi ama kalmadım. İyiki de kalmamışım. Eşim istenmediğini düşünmüş çünkü. Onları çağırmışlar, saat 5 olmuş sözde bizide arayacaklarmış dedi. Bende öyle olmamıştır falan dedim ama kırıldığını anladığım için pek üstelemedim. Sonra annemler akşam geç vakit geldiler bize. Meğer o ablamlarda çocuklarını almak için geliyorlarmış. Yeğenim eve gitmek istemiyormuş. Gelin alın demişler. olayı anlattılar.
Velhasıl ortada hiç kasıt yok ama yanlış anlaşılma bile ortalığı fena karıştıracaktı.
Eşim onlara annemler eşime darılmış oldu kısa süreli. Neyseki herşey ortaya çıktı.

Esini bayram gunu yalniz birakip ailenle tatile gidemeyecegine gore YER YOKMUS GITMIYORUZ CANIMM der gecersin.

Evli bir insan kadın ya da erkek fark etmez Eşsiz tatile gitmesi yanlıştır ki anneniz kocaman kadın bunu onun en önce düşünmesi lazımdı. Eşinizin ailesi oğullarıyla tatil Plan'ı yapsaydı ve sizi dahil etmeselerdi ne düşünür ve ne hissedersiniz? Bunu düşünün ve ona göre hareket edin.

Sen de gitmeyeceksin tabi ki, bu kadar basit. Ve ben olsam anneme de sitem ederdim, beni eşimden ayri dusunmemeliler, cok ayip

gitmek zorunda değilsin eşim gelmek istese ve dahil edilmese bende gitmezdim. Kimse kusura bakmasın sen yanlız bir insan değilsin.

Sende gitmezsin ortalık bulunur.

yer yokmuş biz başka bi yere bakalım onlar gitmek istiyor gitsinler de geç çok üzerinde durma ailende ne tuhaf.

ben olsam hemen iptal eder, esimede biz birlikte tatil yapalim derim ve onunla planlarim tatilimi....

Konu sahibi konuyu açmış kaçmış.
Ailen eşini de ikna et o da gelsin dediğine göre daha önce eşini bırakıp gitmişsin gibi geldi bana.

çok basit gitmeyeceksiniz.e eşini ikna et demişler sonra yer kalmayınca hoop geleceğini düşünmedik
ayıp etmişler.sizde kocanızı alın başbaşa tatile gidin

Ben olsam asla gitmem.Eşimede derimki sadece 6 kişilik yer kalmış,o yüzden bende gitmiyorum senin olmadığın tatilde benm ne işim var derim.Hayır yani yok gelmem demiş olsa tabii ki mesele değil ama,gelirim diyen adama aa tatlım yer yokmuş ben gidiyorum sen otur denmez.Eşiniz size böyle bişey yapsa nasıl üzülürdünüz bi düşünün.

ne yapacaksın gitmeyeceksin eşinle baş başa başka otele gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…