Arkadaşını da yanına alıp çift erkek gitsinPeki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuzİş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş
Çift tek beş üç erkek yasakmış bu yılArkadaşını da yanına alıp çift erkek gitsin
İçinizi dökün. Tatil masraflarınızı eşinizin ailesi ödesin istiyorsunuz demiii :))Şahsen bende karşıyım borçlanıp tatile gidip gelince zorlanacaksam hiç gitmim
Çok güzel yazmışsın cnm bizde arada günü bilir gidiyoruz öyle bunada şükür ikisi bir arada olmuyor haklısınız bir şeylerde kusmak gerekiyor mutlakabakın sizi rahatlatmak için söylüyorum, herkes de tatil tatil gezmiyor emin olun. eşimle çalışıyoruz, şükür iyi de bir gelirimiz var, cocuklar rahat etsin, pandemi döneminde parka gitme, bir bisiklete binme ihtiyaçlarını gidersinler diye evimizi satıp, yeni ev aldık. onların uzun süreli mutluluğu için kısa süreli bazı istekleri erteleyecegiz.
geçen sene pandemi ve yeni bebek sebebiyle bu sene taksit sebebiyle evdeyiz. hem o hem diğeri olmuyor. bir şekilde yatırım yapınca diğer yerden kısmak gerekiyor, günü birlik kısa gezintilerle idare edeceğiz, borç azalınca diğeri de olur. özür dilerim ama harıl harıl çalışsak da bundan ötesi olmuyor, sizin de olmayabilir, esinizi darlamayin yapacak bir şey yok. elimizde olmayana değil de olana bakmamız lazım.
İyi güzel diyorsunuz da öğretmen evi, polis evi vs. tatil beldelerindekiler zaten ocak ayında rezervasyonları dolduruyorlar yaz için. Haziran bitmiş, ancak kasıma yer bulunur şu zamanda.Yani tatil algınıza bağlı bir durum birazcık.
Şöyle ki bir otele gidip kalacak durumumuz bizim de yok şu an.
Ancak bir kaç gün kimseyle görüşmeden kafanızı dinlemek belki iyi gelir.
Atıyorum bulunduğunuz yerde doğada bir yere gidin, birlikte bir gün geçirmek bile iyi gelebilir.
Öğretmenevi/polis evi vs gibi yerlerde uygun konaklama imkanı oluyor. En azından 2 gün olabilir.
İyi güzel diyorsunuz da öğretmen evi, polis evi vs. tatil beldelerindekiler zaten ocak ayında rezervasyonları dolduruyorlar yaz için. Haziran bitmiş, ancak kasıma yer bulunur şu zamanda.
İlla ki her şey dahil 5 yıldızlıya gitmek zorunda değilsiniz ki... Amaç bunalmışlığı gidermekse apart gibi bir yer ayarlayıp bir kaç gün kafa dağıtabilirsiniz.Kızlar merhabalar evliyim bir evladım var çok şükür Diyeceğim şu ki borçlardan dolayı hiç tatile gidemedik eşimin maaşı iyi çok şükür ama yetmiyor bir sürü kredi var.. Eşim izinlerini bile kullanmıyor sadece yazları memlekete gidiyorum ben oğlumla tatil niyetine memlekete tatil sayılırsa evet güzel geçiyor yeşillik ama ben eşimle ve çocuğumla tatil yapmak istiyorum eşimde sabret sıkıntımız bitsin götürücem bende istiyorum ama bi an önce kurtulalım diyor sadece gezdiğimiz yerler İstanbul işte ve belli yerler arada sırada yemeğe çıkarız o kadar kızlar o kadar bunaldım ki kv de samimi değil ailemde burda değil zaten yalnızım eşimin ailesi uzak davranıyor bana aramaz sormaz çağırmazlar (ama beni isterken nasıl istemişti anlatamam o kadar istiyordu) . Çok sıkıldım kızlar sizdede var mı bu durum tatil konusunda abartıyor muyum?
Borçlarınız hafifledikten sonra gidebilmekten başka şansınız yok gibi duruyor yine konunun sonunda da olsa kayınvalidenizle bağlantı kurmuşsunuzKızlar merhabalar evliyim bir evladım var çok şükür Diyeceğim şu ki borçlardan dolayı hiç tatile gidemedik eşimin maaşı iyi çok şükür ama yetmiyor bir sürü kredi var.. Eşim izinlerini bile kullanmıyor sadece yazları memlekete gidiyorum ben oğlumla tatil niyetine memlekete tatil sayılırsa evet güzel geçiyor yeşillik ama ben eşimle ve çocuğumla tatil yapmak istiyorum eşimde sabret sıkıntımız bitsin götürücem bende istiyorum ama bi an önce kurtulalım diyor sadece gezdiğimiz yerler İstanbul işte ve belli yerler arada sırada yemeğe çıkarız o kadar kızlar o kadar bunaldım ki kv de samimi değil ailemde burda değil zaten yalnızım eşimin ailesi uzak davranıyor bana aramaz sormaz çağırmazlar (ama beni isterken nasıl istemişti anlatamam o kadar istiyordu) . Çok sıkıldım kızlar sizdede var mı bu durum tatil konusunda abartıyor muyum?
Böyle çok kadın vardır bence.Bence kendinizle alakalı bu kadar bilgiler vermeyin. 5 yıla yakın evlilik, aileyle ayni apartmanda oturmak istememe, giresun, çocuk, kızın tek tatilinin giresun olmasi falan gerçekten böyle birini tanıyorum ben. O kişi olmasanız bile belki bi tanıyan cikar bence bazı bilgilerinizi silseniz iyi olur
Borçlarınız hafifledikten sonra gidebilmekten başka şansınız yok gibi duruyor yine konunun sonunda da olsa kayınvalidenizle bağlantı kurmuşsunuz
Aynen bizdeBiz bunu her yaptığımızda daha çok para harcıyoruz nedense
ay ne yapıyorlar yahu merak ettimGençler mesele değil de dayılar geliyor bazenonların hiç duru durağı, ayarı yok resmen
Donla girmiyorlar dimi
Bu modellerin otel yerine pansiyonlarda, sezonluk evlerde konaklayanlarını plajlarda görmelisiniz, denizde ayı güreşi yapıp kumsalda gözlerine kestirdiklerini göz hapsine alıyorlar, plaja girerken şöyle bir bakmanız gelişmemiş kabile üyelerini fark etmeniz için yeterli oluyor, hemen kabak gibi belli ediyorlar kendileriniHaha yok otelde onu yapamıyorlar da içip içip millete salça olduklarını çok gördüm. Özellikle turistlere.
Anlatılmaz yaşanıray ne yapıyorlar yahu merak ettim
son tatillerimde de hiç yalnız dayı görmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?