- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.731
- 133
- 35
Öyle de demiş. Geyim demiş yine de kabul etmemişlergayler ne yapsın
Kiminle ve ne şartlarda gittiğinize bağlı olarak değişiyor bu. Biz aile tatillerinde apart kapatırdık eskiden. Baya 8-10 odası olan bi yeri kapatır 25-30 kişi birlikte tatil yapardık. Hayatımda en çok eğlendiğim tatillerdir bunlar. Yemek konusunu da yakındaki ev yemekçiyle anlaşarak çözerdik. Her akşam 3-4 çeşit tabldot gelirdi. İsteyen onu yer isteyen ailece yemeğe giderdi.Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
Bu sene ben de yazlığa gittim ama yazlık otel içinde, bide 4 kadındık, geçti gitti.
Tatilin sonuna doğru kocam dahil olunca otele geçtim, yemin ederim mayo durulayıp asmak bile zulüm geliyor tatilde.
Bir de apart, pansiyon vs astarı yüzünden pahalı gelmiyor mu ya? Dışarıda yemekler falan inanılmaz uçtu bu sene.
İlla aşırı deluxe 38747374 yıldız şart değil ama eskiden ev baklavası gereksiz övülüyordu, şimdi de bu övülüyor gibi geliyor artık bana.
Bence konu sahibinin çözümü de ucuza yapmaya çalışmak yerine tatil bütçesi için çalışmak.
Ben varım.Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
Bu sene ben de yazlığa gittim ama yazlık otel içinde, bide 4 kadındık, geçti gitti.
Tatilin sonuna doğru kocam dahil olunca otele geçtim, yemin ederim mayo durulayıp asmak bile zulüm geliyor tatilde.
Bir de apart, pansiyon vs astarı yüzünden pahalı gelmiyor mu ya? Dışarıda yemekler falan inanılmaz uçtu bu sene.
İlla aşırı deluxe 38747374 yıldız şart değil ama eskiden ev baklavası gereksiz övülüyordu, şimdi de bu övülüyor gibi geliyor artık bana.
Bence konu sahibinin çözümü de ucuza yapmaya çalışmak yerine tatil bütçesi için çalışmak.
Halk arasında kısaca "sap" deniyor bu gruba.eşli gidiliyor. Mesela tek erkek 2 3 4 5 erkek gidemiyor. almıyor oteller.
Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
O nasıl bir anlayış param yetmedi pansiyona verdim demek . Asıl pansiyon konaklamaları hem daha kaliteli hem daha sakin ayrıca daha pahalı oluyor hersey dahil otellere nazaran . Bir kaç sene öncesine kadar hep lüks otelleri seçerdim, oysaki sadece kafa yorgununlugu kapıyor . Bir sürü insan kalabalık gürültü vs kafa dinlemekten se daha çok kafa şişiriyor ...Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
Ben de otel adını özelden rica edecektimÖzelden yazayım da ifşa olmayayım
apartı bilemiyorum da pansiyon tatili sizin yaşama alışkanlıklarınızla ne kadar rahat bir insan olduğunuzla ilgili. ben iki yıl üstüste lüks otel tatili yaptım sonra maddi durumum zorlamadığı halde sıkılıp pansiyona geri döndüm. çocuğumuz yok öncelikle. eşim de ben de tatilde pek odada vakit geçirmeyiz o yüzden temiz işlevsel ve minimal bir oda yetiyor. havuz merakımız yok o yüzden aramıyoruz. ama pansiyonu mutlaka, iyi denizi ve sakin kumsalı olan yerlerden seçeriz ki halk plajı rezaleti olmasın. çocuk olmayınca yemek işi de eziyet olmuyor, öğlenleri bir gözleme, akşamları basit yemekler yetiyor bize. birkaç yıl önce arkadaşlarla ev tuttuk, orada da eğlendik. çok titiz değiliz, haftada bir gün süpürge vileda vakit almıyor, yemeği zaten ya dışarıda ya da salata makarnayla geçiştirdik. otelin bana sunabileceği, fark yaratacak bir lüks yok yani. tersine kalabalığı, yemeklerin o fabrikasyon hali, o beton beton binaları bana sıkıntı veriyor.Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
havuzu çok sık kullandığımdan dolayı saçım mahvoluyordu benim de. Zaten oldukça hassas. Havuzdayken bone de takıyorum ama yine bir şekilde kötü oluyor. Saçın daha az yipranmasi için önerebileceginiz bir şey var mı havuz sonrasında veya rutin olarak kullanabileceğim bir şeyBen genelde denizciyim zaten, havuz çok aramam. Ama tatilde akşamüstü içkimi alıp havuza girmeyi seviyorum. Kafamı sokmam zaten havuz suyuna, saçları mahvediyor.
Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben. Suya girmeden sudan çıkınca vs. Ama benim saçlarım çok kuru, yağlar iyi geliyor. Başka saçta ne olur bilmem. Havuz suyuna sokmuyorum hiç, deniz de çok aşırı zarar vermiyor bence çıkıp durulayınca.havuzu çok sık kullandığımdan dolayı saçım mahvoluyordu benim de. Zaten oldukça hassas. Havuzdayken bone de takıyorum ama yine bir şekilde kötü oluyor. Saçın daha az yipranmasi için önerebileceginiz bir şey var mı havuz sonrasında veya rutin olarak kullanabileceğim bir şey
Suya girmeden önce saç kremi sürün. Ben denize girmeden önce yapıyorum. Daha az yıpranıyor.havuzu çok sık kullandığımdan dolayı saçım mahvoluyordu benim de. Zaten oldukça hassas. Havuzdayken bone de takıyorum ama yine bir şekilde kötü oluyor. Saçın daha az yipranmasi için önerebileceginiz bir şey var mı havuz sonrasında veya rutin olarak kullanabileceğim bir şey
Saçım normalde de yağlı ve problemli olduğu için hindistan cevizi iyi mi olur bilemedim. Bir bakayım. Bu Teşekkür ederimHindistan cevizi yağı sürüyorum ben. Suya girmeden sudan çıkınca vs. Ama benim saçlarım çok kuru, yağlar iyi geliyor. Başka saçta ne olur bilmem. Havuz suyuna sokmuyorum hiç, deniz de çok aşırı zarar vermiyor bence çıkıp durulayınca.
Sadece tatil için değil de normalde de spor amaçlı düzenli yüzmeye çalışıyordum. Dolayısıyla havuzu kullanmak gerekiyordu, saçlar da yıpranıyor gibi. Saç kremini daha önce havuz öncesi surmemistim. Böyle deneyeyim bi, işe yarar umarım. Teşekkür ederim.Suya girmeden önce saç kremi sürün. Ben denize girmeden önce yapıyorum. Daha az yıpranıyor.
Turlardan otel rezervasyonu yaparken sigorta paketi alırsanız tatil gününe kadar iptal hakkınız oluyor, o çok avantajlı.aslında ödemenin tamamı rezervasyon sırasında yapılmayacaksa, tatil zamanı geldiğinde yapılacaksa yani, ne bileyim otelde öde ya da kapora verip kalanı tatil zamanı ödeme gibi imkanlar kovaladıktan, bulabildikten sonra çok sorun değil diye düşünüyorum tarihleri. niye çünkü olur da rezervasyon tarihlerinde hariçten bir durum çıkarsa kaybedilen para çok olmaz. hariçten çıkabilecek durumlar da en fazla sağlık ya da ölüm falan olur. bence çok iyi yapmışsınız. geciktikçe hem fiyatlar yükseliyor hem de yer bulma imkanı azalıyor. 1 haftalık fiyatınız çok iyi. ben de seneye, tatilimin bütçesini çok önceden hazırlayıp kenara koymayı ve bahar bile gelmeden erken rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. iş yerime de izin tarihlerimi de çok erkenden bildirip onları haberdar edeceğim.
Karadenizin sağı solu belli olmaz. Eylülde sisli puslu yağmurlu tamamlayabilirsiniz tüm tatilinizi. En garanti temmuz ağustos ama o bile süprize açık.Ben eylülde gitmeyi düşünüyorum. Ama karadeniz turumu yapsam yoksa deniz tatili mi karar veremedim. Şuan akdeniz şehrinde yaşıyorum günübirlik gidip girebiliyoruz. Sanki Karadeniz turu ağır basıyor hiç gitmedim çünkü. eylülde çok yağışlı olur mu sizce kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?