Tatile gidememek...

Halk plajlarına gitmiyorum artık dediğimde beni sosyete olmakla itham etmişlerdi burada geçen yaz

Halk plajı popülasyonu dayılar ve apachiler, bitki örtüsü izmarit ve çekirdek kabuğu. Şimdi bu mesajıma itiraz edenler olacaktır ama ben farklısını görmedim üzgünüm. Kuma yüz üstü uzanıp ortalık kesen tiplerden gına geldi bana. Hele yalnız takılan iki üç genç kadın gördüler mi tiyatro başlıyor.
 
bende 5 yıldızlı otelde tatil yaparım yıllardır ,

ama bu sene fiyatlar uçtugu için daha makul bir apart bakıyoruz , maksat o bavulun fermuarı açılsın
 
Senelerdir otele gitme sebebim özel plajının olmasıdır. Özel plajı olmayan otele gitmem. Ne zaman gitsem stres atacağıma sinir sahibi olup döndüm ben. Babamın yazlığı var gariplerim onlar da halk plajına yakın ama gidemezler hiç arabayla koy geziyorlar yada tekne turuna giderler. Halk plajı pişmanlıktır
 
Bence haklısınız, özellikle tatile gittiğiniz yerin en popüler halk plajına gittiğinizde aynen bu sorunları yaşıyorsunuz.
Bunun sosyete olmakla ilgisi yok kiBu sezon bitince yine haber yapılır tatilciler Ege ve Akdeniz'de bilmem kaç bin ton çöp bırakıp gitti diye, 3-5 kadın görüp potansiyel av diye düşünerek plajda yalnız kadınları rahatsız edenlerin yanısıra denizde kulaç atacak yer kalmaması da ekstrası.
 
Mune çocuğunu denize çişe tutan kadın gördüm ben ya. Yani denize çiş yapıldığını hepimiz biliyoruz da bu kadar alenisine de hazır değildim açıkçası
 
Mune çocuğunu denize çişe tutan kadın gördüm ben ya. Yani denize çiş yapıldığını hepimiz biliyoruz da bu kadar alenisine de hazır değildim açıkçası
Maalesef yaşanıyor bunlar, ya yanında eşi varken oğluşunu çırılçıplak soyup bir çocuğun edep yerine bir size bakan hanzolar da oluyor.
Otel tatilini sevmiyorum, salaş yaşamayı seviyorum o yüzden de tatil planlarken de kafamıza göre konseptine göre takılıyoruz ama yalnızca yatmak ve denize girmek için tercih ettiğimiz yerlerin kendine özel plajı olmasına dikkat ediyoruz daha rahat oluyor, gittiğim yerlerin popüler halk plajlarını tercih etmem asla.
 
Nasıl ya? Amaç?
 
En büyük korkum

O yüzden otelde bile ayrı adult havuzu olanları tercih ediyorum. Çocukların girdiği havuza giremiyorum. Umarım koca koca insanlar işemiyordur havuza
Havuzlara özel ilaç atılıyor bildiğim kadarıyla, tuvaletini yapan olursa havuzun rengi değişiyor.
 

Kaz dağlarına bir bakın. Kuzenim 3 kişi 4500e buldu. Ben de bayıldım otele. Hamilr olmasam giderdim. Denize de servisleri var 2 km. Ormanın içinde otel. Bir oralara bakın size yakınsa
 

Biz tatil dışında günübirlik de çok denize gidiyoruz. Hemen hemen her hafta sonu. Maksimum 1 saat mesafede 4-5 tane deniz kenarı beldeye ulaşımımız var. Halk plajları evet masrafsız ama rezalet. Ne doğru düzgün yemek var ne rahat edebiliyor insan.

25 lirayla 400 lira arasında değişen fiyatlara beach clublar var. 400 liralığın kapısına bizi yaklaştırmıyorlar zaten girişte arabanın markasına bakıp yer yok diyorlar en sık gittiğimiz hafta içi 30 hafta sonu 45 lira girişi, bir de içki veriyor yanında. Veririm 60-90 liramı rahat rahat denizime girerim, tuvaleti temiz, yemekleri güzel, insanlar doğru düzgün. Zaten taşkınlık yapana anında müdahale ediliyor. Garsonu, güvenliği, can kurtaranı şahin gibi. Geçen hafta gittiğimizde sadece biz vardık sonradan 3-5 aile daha geldi mesela. Koca plaj bomboştu. En azından gerilmeden bikaç saat denize girebiliyoruz böylece.
 
En büyük korkum

O yüzden otelde bile ayrı adult havuzu olanları tercih ediyorum. Çocukların girdiği havuza giremiyorum. Umarım koca koca insanlar işemiyordur havuza

Tiksindirmek gibi olmasın ama
Ben havuzu çok severdim eskiden
Elit yer heralde işemiyorlardır ya da sık sık dezenfekte ediyorlardır diye düşünürdüm hep tatillerde
Sonra şunu düşündüm. Bu su deniz gibi sürekli değişen su değil. Dayıların amcaların kıllı yerlerine de temas ediyor. Belki regl olup suya giren, poposu pis giren kadınlar vs de var. Sonra ben yüzerken o su burnuma ağzıma kulağıma kaçıyor
Sonra havuzu kapattım. Hep deniz hep deniz
 
Ailecek piknik yapa bilirsiniz. Manzalari bir şehre sabah gidip akşam done bilirsiniz. Masraf bile olmaz.
 
Ben genelde denizciyim zaten, havuz çok aramam. Ama tatilde akşamüstü içkimi alıp havuza girmeyi seviyorum. Kafamı sokmam zaten havuz suyuna, saçları mahvediyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…