- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Biz tatil dışında günübirlik de çok denize gidiyoruz. Hemen hemen her hafta sonu. Maksimum 1 saat mesafede 4-5 tane deniz kenarı beldeye ulaşımımız var. Halk plajları evet masrafsız ama rezalet. Ne doğru düzgün yemek var ne rahat edebiliyor insan.
25 lirayla 400 lira arasında değişen fiyatlara beach clublar var. 400 liralığın kapısına bizi yaklaştırmıyorlar zatengirişte arabanın markasına bakıp yer yok diyorlar en sık gittiğimiz hafta içi 30 hafta sonu 45 lira girişi, bir de içki veriyor yanında. Veririm 60-90 liramı rahat rahat denizime girerim, tuvaleti temiz, yemekleri güzel, insanlar doğru düzgün. Zaten taşkınlık yapana anında müdahale ediliyor. Garsonu, güvenliği, can kurtaranı şahin gibi. Geçen hafta gittiğimizde sadece biz vardık sonradan 3-5 aile daha geldi mesela. Koca plaj bomboştu. En azından gerilmeden bikaç saat denize girebiliyoruz böylece.
Haklisin. Ama eşim denize gitti 2 gun once. Denizde karşisindan yuzup geçen bir b*k gordu. Resmen çikip ne kadar kustu iğrendiğinden. Malesef insan olan her yerde pislik de varTiksindirmek gibi olmasın ama
Ben havuzu çok severdim eskiden
Elit yer heralde işemiyorlardır ya da sık sık dezenfekte ediyorlardır diye düşünürdüm hep tatillerde
Sonra şunu düşündüm. Bu su deniz gibi sürekli değişen su değil. Dayıların amcaların kıllı yerlerine de temas ediyor. Belki regl olup suya giren, poposu pis giren kadınlar vs de var. Sonra ben yüzerken o su burnuma ağzıma kulağıma kaçıyor
Sonra havuzu kapattım. Hep deniz hep deniz
Erkan rezervasyon konusuna katılıyorum. Biz bu sene butik otel tercih ettik, araba kiralayıp koy koy gezmek istiyorduk. 1 hafta oda kahvaltı 3400’e Mart ayında aldığımız otel, haziran ayında 9000 olmuştu. Araba ise 1600’e kiraladık, 4400 olmuşaslında tatile gidememek çok da insanı ölüp bitiren bişey değil. ben şunun şurasında 2-3 senedir falan gidebiliyorum. borcum harcım kredim yok ama çok parlak değildi durumlar, kendi paramı denkleştirip anca öyle gidebiliyorum. ha tabii ki insana çok iyi geliyor. ama gitmediniz diye de ölmezsiniz.
bu sene de tatil ayarladım mesela ailemle, 3 kişi. ama otelde falan değil pansiyonda kalacağız. otele gücümüzün yetmesi imkansız. biz normal ev kiralıyoruz öyle 1+1, 2+1 falan kirası günlük işliyor. öyle 4-5 gün geçiriyoruz 2000 civarına denk geliyor kalacak yer masrafı. yeme içme eğlenme derken 5000 falan gözden çıkarıyorum ben. bu bütçeyi de aylar öncesinden hazırlayıp maaşımdan ona göre tasarruf ediyorum. evin ne kadar temiz, düzgün olduğu biraz şans işi tabii o riski alıyorum. yerini, denize uzaklığını falan bayağı araştırıyorum. geçen sene gittiğim yer tertemizdi mesela. ucuz olduğu için denize uzaktı. bu kez denize çok yakın, çok merkezi bir ev tuttum, umarım bu da temiz çıkar.
siz de 4-5 gün olmasa dahi 2 günlük falan bu tarz bişey ayarlayabilirsiniz bence.
erken rezervasyon, daha uygun fiyatlı aylar denk getirebilirsiniz. haziranın fiyatı daima daha uygun oluyor mesela.
turlara da katılabilirsiniz. turlar da birçok yeri gezdiriyor o yönden güzel. ben geçen sene marmaris'teydim 3 gece 4 gün. turla gitsem çok daha fazla yerini gezerdim. arabam olmadığı için doğru düzgün gezmeden sadece dinlenip denize girip döndüm
Yani maalesef ama işte dolaşıyorlar, denizin içindeki hareketleri de bir görsenizAy sinirim bozuldu. Tövbe tövbe. Çocuk be. Bu düpedüz sapkınlık. Öyle böyle değil. İnsan içine çıkmaması gerek tipler ne rahat dolaşıyor aramızda.
Ahahah ortalık yerde yapmasalarmış bariBiz de bir kere böyle paralı bir beach e gitmiştik. Aslında gayet güzeldi. Ta ki biz eşimle denizde yüzerken yanımızdaki çift seks yapana kadar. Deniz fantezisi...
Otellerde olması gerekir ama, bir yakınımın yaşadığı sitede havuz kurallarından asla taviz verilmiyor, duş almadan giremezsin, özel ilaçlama yapılıyor tuvaletini yaparsan yandınYok mune o şehir efsanesi, değişmiyor renk falan.
Ya öyle diyorlar da renk değişmiyor. Korkutma amaçlı oOtellerde olması gerekir ama, bir yakınımın yaşadığı sitede havuz kurallarından asla taviz verilmiyor, duş almadan giremezsin, özel ilaçlama yapılıyor tuvaletini yaparsan yandın
cocuk isedi diye havuzu kapatıp bir kac saat temizlemek ha. Vay be.Ya öyle diyorlar da renk değişmiyor. Korkutma amaçlı oo kimyasalların renk değiştirme ihtimali yok. Denedik onayladık zaten
Yeğenim 5-6 yaşında falandı havuzda oyun tatlı gelince çişi unutmuş, tutamamış salmış. Çiş yaptıaaaaam diye bir çığlıkla fırladım yerimdenallahtan havuz boştu, çocuğu da çıkardık sudan gidip haber verdik kapattılar havuzu bikaç saat temizlediler. Ama renk falan değişmedi.
Kaz dağlarına bir bakın. Kuzenim 3 kişi 4500e buldu. Ben de bayıldım otele. Hamilr olmasam giderdim. Denize de servisleri var 2 km. Ormanın içinde otel. Bir oralara bakın size yakınsa
gayler ne yapsınEvet fazlaca taşkınlık yapılmış ve Akdeniz ege otelleri ortak karar ile sadece erkeleri otellere almamaya karar vermişler. Rusları duyan üçerli beşerli gidiyor
aslında ödemenin tamamı rezervasyon sırasında yapılmayacaksa, tatil zamanı geldiğinde yapılacaksa yani, ne bileyim otelde öde ya da kapora verip kalanı tatil zamanı ödeme gibi imkanlar kovaladıktan, bulabildikten sonra çok sorun değil diye düşünüyorum tarihleri. niye çünkü olur da rezervasyon tarihlerinde hariçten bir durum çıkarsa kaybedilen para çok olmaz. hariçten çıkabilecek durumlar da en fazla sağlık ya da ölüm falan olur. bence çok iyi yapmışsınız. geciktikçe hem fiyatlar yükseliyor hem de yer bulma imkanı azalıyor. 1 haftalık fiyatınız çok iyi. ben de seneye, tatilimin bütçesini çok önceden hazırlayıp kenara koymayı ve bahar bile gelmeden erken rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. iş yerime de izin tarihlerimi de çok erkenden bildirip onları haberdar edeceğim.Erkan rezervasyon konusuna katılıyorum. Biz bu sene butik otel tercih ettik, araba kiralayıp koy koy gezmek istiyorduk. 1 hafta oda kahvaltı 3400’e Mart ayında aldığımız otel, haziran ayında 9000 olmuştu. Araba ise 1600’e kiraladık, 4400 olmuşBunları görünce tabi ki insan bir şaşırıyor ama eğer plan yapabilme lüksünüz varsa erken rezervasyon hayat kurtarır.
Direkt otel adı verir misin Hatun
Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
Bu sene ben de yazlığa gittim ama yazlık otel içinde, bide 4 kadındık, geçti gitti.
Tatilin sonuna doğru kocam dahil olunca otele geçtim, yemin ederim mayo durulayıp asmak bile zulüm geliyor tatilde.
Bir de apart, pansiyon vs astarı yüzünden pahalı gelmiyor mu ya? Dışarıda yemekler falan inanılmaz uçtu bu sene.
İlla aşırı deluxe 38747374 yıldız şart değil ama eskiden ev baklavası gereksiz övülüyordu, şimdi de bu övülüyor gibi geliyor artık bana.
Bence konu sahibinin çözümü de ucuza yapmaya çalışmak yerine tatil bütçesi için çalışmak.
Ben hepsini denedim şöyle cevap vereyim eğer sadece yatma olaraksa evet çadır da pansiyon da işe yarıyor.
Yeme içme dışardan ama kendin bir şey hazırlamayacaksın.
Eğer aksi olursa zaten kadının ev işi yapmasından hiç bir farkı kalmıyor.
Yedir, içir, doyur, yıka falan olayına girince tatil oluyor zulüm.
En ama eeeeen güzeli tabi 5 yıldızlı otel.
Ohhh mis istediğini ye iç yat kalk
Geçen sene kampa gittim. Güzel duş alamayıp orman içinde oturmak pis hissettirdi bana çok. Dönünce kendimi çitiledim.
İşte her şeyi dışarıdan hallederken de gerçekten astarı yüzünü 4'e katlar.
İşte olan kadına oluyor vallahi. O sebeple kadınlar kulubunde apart falan övmeyin, kızkardeşlik bu değil.
valla dürüstçe cevap vereyim oteller bütçemi aşırı aştığı için bir de genelde 3 kişi olduğumuz için o tarz yerleri tercih ediyorum.Dürüstçe bir şey soracağım. Gerçekten apart tatilini, pansiyon tatilini falan seven var mı ya? Bana onlar otele param yetmedi tatili gibi geliyor, hani hiç yapmamış olmayalım diye yapılmış gibi. Gerçekten eğleniliyor mu onlarda da?
Bu sene ben de yazlığa gittim ama yazlık otel içinde, bide 4 kadındık, geçti gitti.
Tatilin sonuna doğru kocam dahil olunca otele geçtim, yemin ederim mayo durulayıp asmak bile zulüm geliyor tatilde.
Bir de apart, pansiyon vs astarı yüzünden pahalı gelmiyor mu ya? Dışarıda yemekler falan inanılmaz uçtu bu sene.
İlla aşırı deluxe 38747374 yıldız şart değil ama eskiden ev baklavası gereksiz övülüyordu, şimdi de bu övülüyor gibi geliyor artık bana.
Bence konu sahibinin çözümü de ucuza yapmaya çalışmak yerine tatil bütçesi için çalışmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?