- 25 Haziran 2008
- 388
- 1.072
- 313
- Konu Sahibi water bird
-
Bence bu da değil bizim yaşam biçimimiz tam olarak bu çünkü, biz eşimle tanistigimizda önceden planlanmis bütün parasi ödemiş bi amsterdam tatiline gitmesine bir hafta vardı, bütün rezvasyonlar onun adına yapıldığı için o gitmese arkadaşları da gidemicekti. Gitti ve yazdı aradı fotoğtaf atti, ben diyodum ona tamam eglenmene bak diye yine de cluptan bile fotoğraf atmisti. He bana attığı msjlarla 5 günlük tatilden kaç saat harcadı maksimum 3 saat ,ama benden bi omurluk itimat kazandı. Ooo oraya gitti beni unuttu dedirtmedi. Neyse konu sahibi ben seni çok iyi anliyorum bacım:) ama hakkaten 4 saat bile aramadı kafasindaysan o normal değil.
Bence bu da değil bizim yaşam biçimimiz tam olarak bu çünkü, biz eşimle tanistigimizda önceden planlanmis bütün parasi ödemiş bi amsterdam tatiline gitmesine bir hafta vardı, bütün rezvasyonlar onun adına yapıldığı için o gitmese arkadaşları da gidemicekti. Gitti ve yazdı aradı fotoğtaf atti, ben diyodum ona tamam eglenmene bak diye yine de cluptan bile fotoğraf atmisti. He bana attığı msjlarla 5 günlük tatilden kaç saat harcadı maksimum 3 saat ,ama benden bi omurluk itimat kazandı. Ooo oraya gitti beni unuttu dedirtmedi. Neyse konu sahibi ben seni çok iyi anliyorum bacım:) ama hakkaten 4 saat bile aramadı kafasindaysan o normal değil.
bakın,kendiniz diyorsunuz her adam bir değil. kimisinin ruhu böyle,serseri. 5 sene önceki ilişkimden biliyorum daha yeni reşittim ne tür bi psikopatla tanısmıstım haberim yoktu. o da böyleydi kafasına esince tarzı..teyteyli..nası üzülürdümama daha 2 hafta önce numaramı buldu yazdı. ki ondan kurtulmak için ben hattımı değiştirdim,telefonu sattım w.p konuşmalarına kadar ulaştı. hattım arkadasımın üstüne kayıtlıdır ismimden de bulmaması için. ona rağmen buldu. varsayalım ben bu insanla evlenseydim. başıma neler gelirdi tahmın bıle edemiyorum.denge sıfır böyle insanlarda,vallahi ömür geçmez. ben bayanı bundan uyarıyorum ve savunuyorum. 9 aylık ilişkide bişeylerin oturması,iki insanın birbirine değerini hissettirmesi gerek. az buçuk anlatılanlardan bı cıkarıma vardım,hem geceden öğlen 2ye yazmıyor hem de kız arayınca ben senle konusmak istemiyorum sen benı mutsuz ediyorsun diyor. bu ne tür bir dengesizliktir?evlenilmeyecek erkekler var bu dünyada. isterse yazan bayan taktiğin alasını yapsın bazı insanlar sorunlu. iyi yetiştirilmemiş. sorumluluk nedir bilmez. ben şuraya gidiyorum dıyen adamdan korkmam ben. 10 saat yazmayıp aşkım naber dıyen sırtlanı tınlamam bile. kanını bilirim. iyi bi aile babası kendini sevgiliyken belli ediyor emin olun. hiç zorlamanın manası yok bana göre
O zaman biz kadınlar da ayırıyoruz sanırım "evlenilcek erkek- eğlenilecek erkek" diye.
Ya zaten bir ilişkiye "ben bunla evlenirim" diye başlanınca karşınızdaki erkeğin "iyi aile babası" olmayacak olması büyük bir hayal kırıklığı yaratmaz mı? Daha ilk aylarda "tanıyamamışın bu adam böyleymiş farketmemişim" tarzı boşanma durumların sebebi bu. Bir söz vardı nerdenhatırlamıyorum ama siz beğendiğiniz bedenlerin içine beğendiğiniz ruhları yerleştirip aşık oluyorsunuz gibi bişeydi. (uydurmuş da olabilirim) böyle bir durum sanırım...
isterse bugun birisiyle tanısayım serseri sorumsuzsa yine yallah arabistana :)) ne uğraşacağım yaa.. zararın neresinden dönersen kârdır
aynen öyle, evlenilecek eğlenilecek olayı erkekler için de geçerli. kimisi behlül kılıklı oluyor
kimisi ednen bey
Serserilik, sorumsuzluk başka; ilişki içinde belli olan aile babası erkek aramak başka.
Serserilik, sorumsuzluk da göreceli kavramlar...
Valla ben de ne parası için daha tanımadığım, sevmediğim adamla evlenecek olan Bihter'im; ne de sadece yakışıklı diye birisine aşık olup ilişkide olduğum kişiyi aldatabilecek kişilikteyim
O yüzden ilişkide olduğum erkekleri "evlenilecek" diye ayırıp nikah masasına koşan bi tip de değilim. Sevgilim sadece sevgilimdir.
Ha biri beni "bu kadondan iyi anne olur" ya da "bundan ne gelin ne anne olur" diye ayıracak adamın da alnını karışlarım. Ondan sonra uzaya çıksa ne fayda
Eger bu adami seviyorsan kendini geri cek biraz birak o sana gelsin..hesap sorar gibi kiskanclik yapma ve sunuda soylim kiskandigini hic belli etme bence o sana kosarak gelcek gorceksin cunku fena merak edicekKızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,
Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum(
Kızlar yorumları tek tek okudum iyi kötü bütün yorumlara açığım o yüzden sorun yok ben kendisini sildim engelledim bu ilişkiyide bitirdim hepinize teşekkür ederim
abla sen dur ortalık zaten karışık..Yeni konu acamadim buraya yaziyorum artik icimde tutamayacagim cunku 9 yillik evliyim cocugumuz olmadi 1 ay nce tup bebek tedavisk olduk sonuc negatigti.daha önce iki kez hamile kalmisyim maleaef melekler beni terk etti.
Konuya girecek olursam tedavi surecinden beri esimden supeleniyor idim.son bir haftadirdaa tele şifre koydu bende sahte bir hesap acarak onunla sosyal medyada konustum ve benimle malesef konustu ben bendim ama o cok baska biriydi.yazismalar devam etti 3 gun onu izledim hareketlerini hiç teoki yok cocuk meselesi için bana telkin veriyor destek oluyor askim canimlar
Sahte hesaplada konusuyor benim annemlerde kalmama gecen aksam izin verdi bende kalayim rahat onunla sahte hesapla konusayim derdindeyim neyse kizlar yazismaya basladik konistuk evli oldugunu esini sevdiğini soledi lakin macera aradigino dile getirdo hopp balik geldi dedim basladim sorulara iste en acisini soledi ve ben yikildim esimle birlikte olurken nadir de olsa baskalarini hayal ediyorum
Bence şu konuda mantıklı konuşan tek kişi konu sahibi.. Valla kadınlarımıza helal olsun, nasıl bi yokluk yaşamışlarsa böyle şeyler yapan adama bile darlamayın şu adamları kafasına gelmişler.. Kız her dakika hesap mi istemiş? Adam gece cluplara gidiyor,sabah kalkıyor kahvaltıya gidiyor bi mesaj bi günaydın yok.. Bence bu durumda kendi de yok olsun. Benim eşim asker ne zor durumlarda bana mesaj yazdığını bilirim. Burdaki ana konu adamın da dediği gibi istemiyor oluşu.
Abla devam etsene en heyecanlı yerde bitirmişsin ya. Başka hesaplardan devam et tehtid et karına atıyorum gibisinden yap. Sonra mesaj at attım diye. Çık kocanın karşısına bir tarafı tutuşsun ve ayrılın boşanın.Bu evlilik bitmis biliyorum kendimi sucluyorum simdi ders verecegim derken dersimi aldim.kusura bakmayin sakin anlatmam lazimdi
yoo serseri,sorumsuz 5 metreden belli de ediyor kendini valla. göreceli de değil hiç. bad boylarla iyi aile çocukları gayet net yani. daha bu kadar basit olaylarda ben aslında yooğum.. tribine giren adam evlenince daha büyük sorumsuzluklar yapar benım için. insanlar ayrıntıda gizlidir. bu küçük hareketlere takılmak da önemli aslında
sevgilim sadece sevgilim olamaz. hayallerimde yer alma lüxüne erişiyorsa o kalıba hitap etmek zorunda.
bihtere gelince..yargılamıyorum. annesinden nefret eden bi kadının intikam amaçlı adımlarının neticesidir. ama o matmazel ne fettan çıktı maşşallah durdu durdu
yazarı mezardan çıksa benim yazdığımın bu diziyle alakası yok dese de.. Bihter hep Beren, Matmazel Bonjour hep Zerrin Tekindor, hele Nebahat Çehre siz Firdevs düşünemiyorum.. katyayla telde konuşma durumum olmuştu eski zamanda ve direk katyaa portakal suyumu getir demiştim. şartlı refleksNeyse konu saptı :)
Bi de yorum yaparken ben kitabı üzerinden yaptım. Kitapların dizi ve film uyarlamalarını pek sevmem de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?