Tatile gidince değişen adam

Son cümleyi sizin için değil konu sahibi için yazmıştım

Son cümleyi konu sahibi için yazmıştım. Ama bana çelişiyorsunuz gibi geliyor yine de. İlk mesajınızda adamları rahat bırakan kadınların tavırlarını "nasıl bi yokluk" diye eleştirip, adam hem cluba gidiyor hem kahvaltıya hem de haber vermiyor, o halde yok olsun diye bir açıklama ve diğer mesajlarınızda da cluba gitmiş vurgularınız bana bunu düşündürttü. Neyse beni ilgilendirmez ama "cluba gitti beni unuttu, tatile gitti beni unuttu" mantığı zaten yanlış geliyor bana.

O zaman biz kadınlar da ayırıyoruz sanırım "evlenilcek erkek- eğlenilecek erkek" diye.

Ya zaten bir ilişkiye "ben bunla evlenirim" diye başlanınca karşınızdaki erkeğin "iyi aile babası" olmayacak olması büyük bir hayal kırıklığı yaratmaz mı? Daha ilk aylarda "tanıyamamışın bu adam böyleymiş farketmemişim" tarzı boşanma durumların sebebi bu. Bir söz vardı nerdenhatırlamıyorum ama siz beğendiğiniz bedenlerin içine beğendiğiniz ruhları yerleştirip aşık oluyorsunuz gibi bişeydi. (uydurmuş da olabilirim ) böyle bir durum sanırım...

isterse bugun birisiyle tanısayım serseri sorumsuzsa yine yallah arabistana :)) ne uğraşacağım yaa.. zararın neresinden dönersen kârdır
aynen öyle, evlenilecek eğlenilecek olayı erkekler için de geçerli. kimisi behlül kılıklı oluyor
kimisi ednen bey

Serserilik, sorumsuzluk başka; ilişki içinde belli olan aile babası erkek aramak başka.

Serserilik, sorumsuzluk da göreceli kavramlar...

Valla ben de ne parası için daha tanımadığım, sevmediğim adamla evlenecek olan Bihter'im; ne de sadece yakışıklı diye birisine aşık olup ilişkide olduğum kişiyi aldatabilecek kişilikteyim

O yüzden ilişkide olduğum erkekleri "evlenilecek" diye ayırıp nikah masasına koşan bi tip de değilim. Sevgilim sadece sevgilimdir.

Ha biri beni "bu kadondan iyi anne olur" ya da "bundan ne gelin ne anne olur" diye ayıracak adamın da alnını karışlarım. Ondan sonra uzaya çıksa ne fayda

yoo serseri,sorumsuz 5 metreden belli de ediyor kendini valla. göreceli de değil hiç. bad boylarla iyi aile çocukları gayet net yani. daha bu kadar basit olaylarda ben aslında yooğum.. tribine giren adam evlenince daha büyük sorumsuzluklar yapar benım için. insanlar ayrıntıda gizlidir. bu küçük hareketlere takılmak da önemli aslında
sevgilim sadece sevgilim olamaz. hayallerimde yer alma lüxüne erişiyorsa o kalıba hitap etmek zorunda.
bihtere gelince..yargılamıyorum. annesinden nefret eden bi kadının intikam amaçlı adımlarının neticesidir. ama o matmazel ne fettan çıktı maşşallah durdu durdu

Benim nisanlim da tanistigimizda onceden vizesini biletlerini aldigi avrupa turuna cikmisti 15 gun hem de.
Ama nereye gitse ne yapsa bende hic suphe birakmamak icin surekli goruntulu arardi ortami gosterirdi kimle nerede oldugunu belirtirdi.
Bu insanla evlenme derim. Hatta iliskiyi devam bile ettirme. Ben ciftlerin ayri tatile gitmesine de karsiyim olaganustu bir durum olmadikca. Digeri islerini ayarlayamaz ailesi izin vermez vs olabilir o sekilde gidilebilir. Kendi gorusum tabi ki.
Ama gidiliyorsa da gerekli hassasiyet gosterilmeli. Seni kaybetme korkusu yok bu adamin her seyden once.

Son düzenleme:
Bana da tatilde kahvaltıya gittim diye 'neden haberim yok' diyen biri olsaydı ben de sinirlenirdim. Kahvaltı için de izin mi alacağım?
Ben de şu an tatildeyim, zaman şehirdeki gibi işlemiyor. İnsanın aklına TV telefon bilgisayar falan gelmiyor.
Bence gereksiz alınganlık yapıp adamı bunaltnişsiniz, o da abartmayin diye tepkisini koymuş.
Büyüyecek bir şey yok

Eger bu adami seviyorsan kendini geri cek biraz birak o sana gelsin..hesap sorar gibi kiskanclik yapma ve sunuda soylim kiskandigini hic belli etme bence o sana kosarak gelcek gorceksin cunku fena merak edicek

Yeni konu acamadim buraya yaziyorum artik icimde tutamayacagim cunku 9 yillik evliyim cocugumuz olmadi 1 ay nce tup bebek tedavisk olduk sonuc negatigti.daha önce iki kez hamile kalmisyim maleaef melekler beni terk etti.
Konuya girecek olursam tedavi surecinden beri esimden supeleniyor idim.son bir haftadirdaa tele şifre koydu bende sahte bir hesap acarak onunla sosyal medyada konustum ve benimle malesef konustu ben bendim ama o cok baska biriydi.yazismalar devam etti 3 gun onu izledim hareketlerini hiç teoki yok cocuk meselesi için bana telkin veriyor destek oluyor askim canimlar
Sahte hesaplada konusuyor benim annemlerde kalmama gecen aksam izin verdi bende kalayim rahat onunla sahte hesapla konusayim derdindeyim neyse kizlar yazismaya basladik konistuk evli oldugunu esini sevdiğini soledi lakin macera aradigino dile getirdo hopp balik geldi dedim basladim sorulara iste en acisini soledi ve ben yikildim esimle birlikte olurken nadir de olsa baskalarini hayal ediyorum

O anda yikilan dünya m artik uzerime coktu.ya sabir diledim ben bir aydir ona sarilip o uyur ken dua ediyorum mevlam evlat vermedin esime saglik ver onu benden alma. Diye

abla sen dur ortalık zaten karışık..
şaka bie yana konu açmayı bilmiyorsan özelden anlatabilirim canım. burada çok gören olmaz dıye düşünüyorum yazını. erkek milleti değil mi eşimi seviyorum ama macera arayışındayım lafı neden bir kez olsun kadınların ağzından çıkmaz?

Ama herseu bosmus ve yazismalar devam etti cinsel konulara kadar girdi gozyaslarimla yazdom onu bu kadar severken nasıl olur dedim onu yakinimizda ki bir ilcede oturuyormus gibi yaparak oraya çağırdım yola cikti o ilceye sirf o kadini gorup birlikte olmak icin geldi başta inanmadim ciktigina ben annemlerdeydim orda kal dedi sahte hesaptan foto isstedim kizlar o foto geldi esim o ilcede sozde bulisma yerine geldi.kahretsin ki geldi.nerdesin hadi diyerek surekli yazdi dusunun numara bile yok ama o kendi numarasini bana verdi.ben ayilip bayilmayi biraktim ve yazmaya basladim onun gozunu korkuttum fotolarini karisina bana atacagima tehdit ettim.hemen engelledi.eve geldimhic birsey olmamis gibi davranmaya gece 100km gitmemis gini davranmaya devam ediyor

Bu durum adam darlamak değil ki "insan" darlamak.
Sabah günaydın mesajı atmamasına bozulmuş olabilir, ben de bozulabilirdim. Bunu ifade etmenin bin türlü yolu var. Ama "kahvaltıya gittiğinden benim neden haberim yok" cümlesi bambaşka bir boyut. Bunun adı hesap sormak, darlamak.

Yoklukla ne ilgisi var onu da anlamadım. Evet karşımdakini darlamam, darlanmayı da sevmem.
Daha 2 hafta önce ailemle tatildeydim. Otele erken döndüm diye sevgilim "e siz kardeşinle kız kıza takılsaydınız, niye erken döndün ki" dedi. Adam mı yoklukta, ben mi yokluktayım? Hayır sadece hayat tarzlarımız benzer ve gece dışarıda kulübe, bara gitsem bu onun için evde çıldırma sebebi değil. Karşıdakine güven duyduktan sonra böyle meseleler sorun olmamalı bence.
Konu sahibi dese ki "ben gece dışarı çıksam sevgilim laf eder", direkt şutla derim mesela. Çünkü "ben erkeğim yaparım, sen kadınsın yapamazsın" düşüncesi de saçmalık.
Herkes aynı hayat görüşünü paylaştığı insanlarla birlikte olsa sorun kalmaz. Bunun yoklukla bir alakası yok.

Bu evlilik bitmis biliyorum kendimi sucluyorum simdi ders verecegim derken dersimi aldim.kusura bakmayin sakin anlatmam lazimdi
Abla devam etsene en heyecanlı yerde bitirmişsin ya. Başka hesaplardan devam et tehtid et karına atıyorum gibisinden yap. Sonra mesaj at attım diye. Çık kocanın karşısına bir tarafı tutuşsun ve ayrılın boşanın.

Konu içinde konu://///

Neyse konu saptı :)
Bi de yorum yaparken ben kitabı üzerinden yaptım. Kitapların dizi ve film uyarlamalarını pek sevmem de :)

Ya tutamayacağım kendimi. Şu rahat bırak adamı diyenlere erkeğin GAVATI oluyor da kadının olmuyor mu? Siz kadın başınıza tatile denize cluba gitseniz sevgiliniz ay bunun üstüne gitmeyeyim mi der? Kaldı ki arayıp sormayıp merak etmeyen adam ne kadar sevebilir ki? Konu sahibi haklı bence.

Not: Sevgilisi olmayan bir KK üyesinden...

Neyse konu saptı :)
Bi de yorum yaparken ben kitabı üzerinden yaptım. Kitapların dizi ve film uyarlamalarını pek sevmem de :)
yazarı mezardan çıksa benim yazdığımın bu diziyle alakası yok dese de.. Bihter hep Beren, Matmazel Bonjour hep Zerrin Tekindor, hele Nebahat Çehre siz Firdevs düşünemiyorum.. katyayla telde konuşma durumum olmuştu eski zamanda ve direk katyaa portakal suyumu getir demiştim. şartlı refleksboleyn kızında da aynı durum mevcut,eksiklikler yoğun filmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…