Tatile gidince değişen adam

Ben yazdıklarınızdan öyle bir anlam çıkardım o yüzden öyle yazdım. Konu sahibi 9 ay dediği için de o rakamı verdim.

Özel bir durum olmadığında birinin beni merak etmesi bana garip geliyor ama siz sanırım gidilen cluplara takılmışsınız. Yukarıdaki yorumlarda arkadaşlar güzelce anlatmışlar aslında. Bu tarz bir yaşam biçimini doğru bulmuyorsan böyle bir hayat yaşayan kişiyle sevgili olmamalısın. Sorun burada başlıyor sanırım ..

+10000000
Aynen katiliyorum

Zaten konu başlığından belli, belli ki biraz sorumsuz tatilde bile olsa seni fazlasıyla ihmal etmiş gibi geldi bana
Ama kahvaltıya gittiğinde de haber mi verecek önceden, bu kadar abartılmaz

Kızlar yorumları tek tek okudum iyi kötü bütün yorumlara açığım o yüzden sorun yok ben kendisini sildim engelledim bu ilişkiyide bitirdim hepinize teşekkür ederim

30 saniyesini ayırıp haber veremeyen, bunalan adam da bi zahmet ilişki yaşamasın.
Bu kadar zor bir şey değil bence, hemem yine kadın darlamakla, bunaltmakla suçlanmış.
Özgürlük hoşuna gitmiş beyefendinin, her şey tatildeki gibi olacak diye düşünüyor. Tatil bittikten sonra o boşluk içine düşecek,pişman olacak.
Tavsiyem asla kabul etmeyiniz,olmaz bundan.

Haklısınız ben vermem gereken en doğru kararı verdim ayrılarak kısmet değilmiş

Bence bu da değil bizim yaşam biçimimiz tam olarak bu çünkü, biz eşimle tanistigimizda önceden planlanmis bütün parasi ödemiş bi amsterdam tatiline gitmesine bir hafta vardı, bütün rezvasyonlar onun adına yapıldığı için o gitmese arkadaşları da gidemicekti. Gitti ve yazdı aradı fotoğtaf atti, ben diyodum ona tamam eglenmene bak diye yine de cluptan bile fotoğraf atmisti. He bana attığı msjlarla 5 günlük tatilden kaç saat harcadı maksimum 3 saat ,ama benden bi omurluk itimat kazandı. Ooo oraya gitti beni unuttu dedirtmedi. Neyse konu sahibi ben seni çok iyi anliyorum bacım:) ama hakkaten 4 saat bile aramadı kafasindaysan o normal değil.

Olay evli/bekar sahasına çekilmiş madem.Evliler , bekarlığı ve sevgiliği tecrübe etmiş ama sevgili olanlar henüz evliliği tecrübe etmediği için yorumları havada kalıyor.Gerçekten de evlilik ile sevgililik daha başka oluyor bazı konularda.

Ben bile erkek arkadaşınızın yerinde olsam sıkılırım ..
Sıkıkıyorumda hastaneye gittiğimde bile eşim 2 kez arasa yeter işim bitince ben ararım diyorum
Her dakika haber vermek heleki tatildeyken bunaltıcı olabilir.

tabiki sevgili durumları farklı yorumlanır evlilik durumları farklı yorumlanır, ama bi dozda. çünkü ikisi de birliktelik. farklı yorumlanma sebebi benim için sevgililikte aynı çatı altında olmamaktan doğuyor. tabiki de evli adam sabah eşine günaydın mesajı atmaz çünkü uyandıgında yanındadır.
ama ben sevgilimle evlenmiş olsam gece cluba çıkmasına izin vermem mesela. iş yemeği olur ok. ama hem gece eğlenceye çıkıp hem bana bilgi vermeyecek (evliyken de sevgiliyken de) bu benım ıcın büyük bır sorun. mesela şuan evli değilim,erkek arkadaşım bayram sebebiyle ailesinin yanında şehirdısında. resim atıyor,yazıyor. sizce sevgililikte bu cok absurd bir durum mu? ben nerdesın,resim at, 15 cvpsız çağrı modunda değilim. gayet olağan iki bireyin birbirine değer vermesinden doğan netice olduğunu düşünüyorum bunun

İşte adam kendisi atar zaten fotoğraf , haber de verir.Ama vermediğinde de adama sürekli laf sokulursa vs o da daralır , bunalır.Konu sahibi tatilden döndüğünde güzellikle söylese böyle olmazdı bence sonuç.Her adam bir değil.Benim eşim de arar , yazar , fotoğraf atardı sevgiliyken.Şimdi akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkınca bile atar , ben istemem de beklemem de ama o yapar geyik olsun diye yapıyor artık gerçi. :) Yapmayan adama da güzellikle söylemek ve alıştırmak gerek diye düşünüyorum.Sürekli "aklına gelicek miyim , benim neden haberim yok" gibilerinden laf sokucu şekilde tepki verilirse adam bunalır da daralır da.Ben olsam ben de daralır "Bi' huzur ver." diye düşünürüm.

Tatil dönüşü arar

Böyle otu moku sorup rapor istediysen afedersin bunalmıştır adam ne yapsın normal. Arkadaşlarıyken falan aradıysan da millet dalga geçmiştir, senin gibi sorgulayan tipler erkek arkadaş grubunda alay konusu oluyor. Sevgiline de kılıbık, hanımköylü falan demişlerdir bozulmuştur. Sonradan arkadaşlarının yanından ayrılınca arayıp özür dileyebilir, sen de fazla bunaltma bence artık barışırsanız da.

Bence evlilikte ne olacağının sinyalini vermiş.daha evcimen karisini on planda tutacak biri bulun bu da bekar kankalar i ile sürünsün.ben mesela bu hatayı yaptim.saçma sapan bi evlilik yaşıyorum kocam kendisinin hayatını kıskanan bekar erkek arkadaşlarının peşinde sürünüyor.

Ben konu sahibini haklı buluyorum. Hesap sormam aramam sormam diyenlere de hayret ediyorum eğer gerçekten bu kdr rahatsanız tebrik ederim. Sevgiliyken hesap da sorabilir neticesinde karşısındakini tanımaya çalışıyor. Hadi diyelim ki daralttı arkadaş sevgilisini, üslup bu olmamalı.
Bir de anladığım kadarıyla normalden farklı bi durum var ortada ki ben de olsam bu durumu sorgulardım.

bakın,kendiniz diyorsunuz her adam bir değil. kimisinin ruhu böyle,serseri. 5 sene önceki ilişkimden biliyorum daha yeni reşittim ne tür bi psikopatla tanısmıstım haberim yoktu. o da böyleydi kafasına esince tarzı..teyteyli..nası üzülürdümama daha 2 hafta önce numaramı buldu yazdı. ki ondan kurtulmak için ben hattımı değiştirdim,telefonu sattım w.p konuşmalarına kadar ulaştı. hattım arkadasımın üstüne kayıtlıdır ismimden de bulmaması için. ona rağmen buldu. varsayalım ben bu insanla evlenseydim. başıma neler gelirdi tahmın bıle edemiyorum.denge sıfır böyle insanlarda,vallahi ömür geçmez. ben bayanı bundan uyarıyorum ve savunuyorum. 9 aylık ilişkide bişeylerin oturması,iki insanın birbirine değerini hissettirmesi gerek. az buçuk anlatılanlardan bı cıkarıma vardım,hem geceden öğlen 2ye yazmıyor hem de kız arayınca ben senle konusmak istemiyorum sen benı mutsuz ediyorsun diyor. bu ne tür bir dengesizliktir?evlenilmeyecek erkekler var bu dünyada. isterse yazan bayan taktiğin alasını yapsın bazı insanlar sorunlu. iyi yetiştirilmemiş. sorumluluk nedir bilmez. ben şuraya gidiyorum dıyen adamdan korkmam ben. 10 saat yazmayıp aşkım naber dıyen sırtlanı tınlamam bile. kanını bilirim. iyi bi aile babası kendini sevgiliyken belli ediyor emin olun. hiç zorlamanın manası yok bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…