- 25 Haziran 2008
- 388
- 1.072
- 313
- Konu Sahibi water bird
-
Eşimin sevgisinden evlenince emin olmadim zaman içerisinde yaşadıklarımız,bana gösterdiği ilgi alaka, zor durumlarda ilgisini koruyabilme vs vs gibi şeylerle emin oldum tabi bu zaman içerisinde de evlenmiş olduk,ha o zaman içerisinde cluplarda sabahlayip sonra kahvaltiya gidip arkadaşlarıyla takılıp bi merak etmese ya bu kız nasıl ki demese bi özledim msji atmasa evlenmiş olmazdık...
+10000000Bunun yoklukla ne ilgisi var, ben kuramadım da? Sevgili bulamayan veya zar zor bulan kadınlar mı "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın" moduna mı giriyor?
Kaç yıllık evliyim (dikkat yoklukta değilim!) eşim beni 4 saatte bir bile arasa darlanırınırım. Ailemin yanına gidiyorum başka şehire 2 defa filan konuşuruz günde. Arada mesajlaşırız. Ben arkadaşlarımla çıkarım, onlarda kalabilirim.
Aynı şey eşim için de geçerli. Arkadaşlarıyla çıkar. Kafe veya bar clup filan benim için de fark etmez. Çünkü ben eşime güvenirim. Güvenimi boşa çıkarırsa zaten kendi bileceği bir iştir. Eğer aldatırsa bu ilişki zaten bitmiştir, beni önemsemiyordur, benden vazgeçmiştir anlamına gelir benim için.
Aldatacak olan adam zaten gözünün önünde de aldatır. Valla yırtamam kendimi ya beni aldatırsa, ama dışarı çıktı başkadına bakarsa diye.
Ama konu sahibi sanırım sen sevgilinin sevgisinden mi şüphe ediyorsun? Sürekli göstermesini aramasını bekliyorsun?
Yani bunu kadın erkek diye düşünmeyin. Eşim gün içinde sık aradığı zaman bile sıkılıyorum konuşmaktan, mesajlaşmaktan. Hele ki bana "kahvaltıya gitmişsin niye haber vermedin" dese ben de olay çıkarırım sanırım.
Sevgili olunca veya evlenince kişi birden size yapıştırılmıyor. Karşınızdaki bir birey basıl ki sizle olmadan önce arkadaşlarıyla geziyor eğleniyorsa sizle birlijteyken de bunu yapması doğal değil mi? Sizin hayatınıza uygun bir güncelleme gelmiyor yani adama. Sadece hayatlarınıza birbirinizi katıyorsunuz.
Yorum yazanların çoğunun kocasına ve sevgilisine üzüldüm valla. Allahtan sabırlar diliyorum
4 saat aramadığı mı oldu? Siz normal değilsiniz. Size katlanamamış artık bunalmış adam.Ne dışarı çıkmasına ne gittiği yere eve girdiği saate bile karışmadım hatta 4 saat aramadığı zamanlar oldu arayıp rahatsız bile etmedim
30 saniyesini ayırıp haber veremeyen, bunalan adam da bi zahmet ilişki yaşamasın.
Bu kadar zor bir şey değil bence, hemem yine kadın darlamakla, bunaltmakla suçlanmış.
Özgürlük hoşuna gitmiş beyefendinin, her şey tatildeki gibi olacak diye düşünüyor. Tatil bittikten sonra o boşluk içine düşecek,pişman olacak.
Tavsiyem asla kabul etmeyiniz,olmaz bundan.
Bence bu da değil bizim yaşam biçimimiz tam olarak bu çünkü, biz eşimle tanistigimizda önceden planlanmis bütün parasi ödemiş bi amsterdam tatiline gitmesine bir hafta vardı, bütün rezvasyonlar onun adına yapıldığı için o gitmese arkadaşları da gidemicekti. Gitti ve yazdı aradı fotoğtaf atti, ben diyodum ona tamam eglenmene bak diye yine de cluptan bile fotoğraf atmisti. He bana attığı msjlarla 5 günlük tatilden kaç saat harcadı maksimum 3 saat ,ama benden bi omurluk itimat kazandı. Ooo oraya gitti beni unuttu dedirtmedi. Neyse konu sahibi ben seni çok iyi anliyorum bacım:) ama hakkaten 4 saat bile aramadı kafasindaysan o normal değil.Ben yazdıklarınızdan öyle bir anlam çıkardım o yüzden öyle yazdım. Konu sahibi 9 ay dediği için de o rakamı verdim.
Özel bir durum olmadığında birinin beni merak etmesi bana garip geliyor ama siz sanırım gidilen cluplara takılmışsınız. Yukarıdaki yorumlarda arkadaşlar güzelce anlatmışlar aslında. Bu tarz bir yaşam biçimini doğru bulmuyorsan böyle bir hayat yaşayan kişiyle sevgili olmamalısın. Sorun burada başlıyor sanırım ..
Bacım sıvamışsın.Wp den engelledim he bide çok üzgünüm ama gönül rahatlığıyla arama listesinden bile engelledim
Orda ben de bi' koptum. "Aşkım ishal olmuşum."kahvaltıya gitmiştim.
benim niye haberim yok
Olay evli/bekar sahasına çekilmiş madem.Evliler , bekarlığı ve sevgiliği tecrübe etmiş ama sevgili olanlar henüz evliliği tecrübe etmediği için yorumları havada kalıyor.Gerçekten de evlilik ile sevgililik daha başka oluyor bazı konularda.öyle olmuyor işte sevgili başka eş başka. ikisinde de karşıdakine sorumluluk eksikliği olmamalı. sabah günaydın demeden kahvaltıya giden adam beni kırar şahsen..bilemiyorum belki de çok rahatım bu konularda. bu yüzden başka yaklaşımlara da saygı duyuyorum.
bakınız, birisi yukarıda yargılamayın herkesin farklı izlenimleri olabilir diyor. ben de sizleri anlamaya çalışıyorum ama siz yargılıyorsunuz. saygı duymuyorsunuz.
bana göre bir erkek gece bi yerlere çıkmamalı, günaydın demeden öğlenlere kadar kahvaltı masalarında keyif çatmamalı. ben bunu yapmıyorsam bana da bu yapılmamalı.
bu bir değer göstergesidir, saygı göstergesidir. çok da zor bişey değil eve geçtim canım, günaydın kahvaltıya gidicez demek. bostan korkuluğu değiliz. neyi neden bu kadar büyüttünüz
tabiki sevgili durumları farklı yorumlanır evlilik durumları farklı yorumlanır, ama bi dozda. çünkü ikisi de birliktelik. farklı yorumlanma sebebi benim için sevgililikte aynı çatı altında olmamaktan doğuyor. tabiki de evli adam sabah eşine günaydın mesajı atmaz çünkü uyandıgında yanındadır.Olay evli/bekar sahasına çekilmiş madem.Evliler , bekarlığı ve sevgiliği tecrübe etmiş ama sevgili olanlar henüz evliliği tecrübe etmediği için yorumları havada kalıyor.Gerçekten de evlilik ile sevgililik daha başka oluyor bazı konularda.
İşte adam kendisi atar zaten fotoğraf , haber de verir.Ama vermediğinde de adama sürekli laf sokulursa vs o da daralır , bunalır.Konu sahibi tatilden döndüğünde güzellikle söylese böyle olmazdı bence sonuç.Her adam bir değil.Benim eşim de arar , yazar , fotoğraf atardı sevgiliyken.Şimdi akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkınca bile atar , ben istemem de beklemem de ama o yapar geyik olsun diye yapıyor artık gerçi. :) Yapmayan adama da güzellikle söylemek ve alıştırmak gerek diye düşünüyorum.Sürekli "aklına gelicek miyim , benim neden haberim yok" gibilerinden laf sokucu şekilde tepki verilirse adam bunalır da daralır da.Ben olsam ben de daralır "Bi' huzur ver." diye düşünürüm.]
yaşam her zaman anlam verilebilecek duygular içinde değildir. hatta yoğun mutluluk bazen anlam verilemeyen duygularda yüklüdür. birini özlemek kadar güzel bir his yok benım ıcın. şuan
tabiki sevgili durumları farklı yorumlanır evlilik durumları farklı yorumlanır, ama bi dozda. çünkü ikisi de birliktelik. farklı yorumlanma sebebi benim için sevgililikte aynı çatı altında olmamaktan doğuyor. tabiki de evli adam sabah eşine günaydın mesajı atmaz çünkü uyandıgında yanındadır.
ama ben sevgilimle evlenmiş olsam gece cluba çıkmasına izin vermem mesela. iş yemeği olur ok. ama hem gece eğlenceye çıkıp hem bana bilgi vermeyecek (evliyken de sevgiliyken de) bu benım ıcın büyük bır sorun. mesela şuan evli değilim,erkek arkadaşım bayram sebebiyle ailesinin yanında şehirdısında. resim atıyor,yazıyor. sizce sevgililikte bu cok absurd bir durum mu? ben nerdesın,resim at, 15 cvpsız çağrı modunda değilim. gayet olağan iki bireyin birbirine değer vermesinden doğan netice olduğunu düşünüyorum bunun
Tatil dönüşü ararKızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,
Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum(
İşte adam kendisi atar zaten fotoğraf , haber de verir.Ama vermediğinde de adama sürekli laf sokulursa vs o da daralır , bunalır.Konu sahibi tatilden döndüğünde güzellikle söylese böyle olmazdı bence sonuç.Her adam bir değil.Benim eşim de arar , yazar , fotoğraf atardı sevgiliyken.Şimdi akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkınca bile atar , ben istemem de beklemem de ama o yapar geyik olsun diye yapıyor artık gerçi. :) Yapmayan adama da güzellikle söylemek ve alıştırmak gerek diye düşünüyorum.Sürekli "aklına gelicek miyim , benim neden haberim yok" gibilerinden laf sokucu şekilde tepki verilirse adam bunalır da daralır da.Ben olsam ben de daralır "Bi' huzur ver." diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?