Tatile gidince değişen adam

burada konu üzerinden bayan yargılanıyor, ben insanların eşlerini sıkboğaz etmemelerini yargılamıyorum ki. anlamaya çalışıyorum

Farkli iliski metodlari degil onlar,her evlilik farklidir,sizin dinamiginizle bizimki uymaz demek daha usturuplu olur.
cümlemde bir artniyet yoktu, cümlemi düzeltme sebebinizi anlayamadım. farklı ilişki metodları lafımdan gerçekten ne anladınız?

Sevgili baska, eş baska. Sevgili dedigin adamla hala ayri hayatlar surduruyor oluyorsun. Evli olsa birlikte giderlerdi mesela??? Evli insanlae daha fazla birbirinin hayatinin icinde.

Gece cikmasa sanki konu sahibinin yaninda mi kalacakti? Hayir kös kös tek basina oturmus olacakti. Bilmem kac km oteden insanlarin hayatina kumanda yapmak nedir ya? O saatte gir bu saatte cik?

Benim esimde is icin sehirdisi vs gidiyor. 2 saatte bir aramiyor, aramasini da beklemiyorum. Ben arayamam cunku 2 saatte bir.

Ya da nebileyim bekarken ayri sehirlerdeydik mesela kimse kimseye her attigi adimi haber vermek zorunda degildi. Laf arasinda onne veya sonra soylenirdi zaten ne yaptigi. Illa gitmeden haber vermek zorunda degil kimse.

Kahvalti ettigimden haberi olmayinca ne oluyor? Onaydan sonra mi kahvalti edebilirim? Bu "kahvalti edecegim" haberinin ne gibi bir anlam ve onemi var mantikli bjr sebep sunabilir misiniz cidden bu sacma seye?

Ama burada suc cocukta. Ayni sehirdeylen fazla yuz verip her attigi adimi soyledigi icin simdi tatilde de rahat vermiyor tabi konu sahibi. Donunce ozur diler barisirlar artik.

cümlemde bir artniyet yoktu, cümlemi düzeltme sebebinizi anlayamadım. farklı ilişki metodları lafımdan gerçekten ne anladınız?
Art niyet vardi demedim zaten,bire bir Turkce anlamini dusundum,isterseniz siz bir bakin “iliski metodlari” tam olarak ne anlama geliyormus,sonra konusalim tekrar.

Koca kadınım çoluğum çocuğum var

Eşim ve oğlum yazlıkta ben şehirde idim

Tam bir tatil oldu bana gezdim tozdum hiç de aramak aklıma bile gelmedi şuraya gidiyorum diye

Aynı şekilde onlar da gezmişler ve haber vermediler

Bir araya gelince sohbet ettik

Sevgili iken de kimseye attığım adımı haber vermezdim şimdi de vermem

öyle olmuyor işte sevgili başka eş başka. ikisinde de karşıdakine sorumluluk eksikliği olmamalı. sabah günaydın demeden kahvaltıya giden adam beni kırar şahsen..bilemiyorum belki de çok rahatım bu konularda. bu yüzden başka yaklaşımlara da saygı duyuyorum.
bakınız, birisi yukarıda yargılamayın herkesin farklı izlenimleri olabilir diyor. ben de sizleri anlamaya çalışıyorum ama siz yargılıyorsunuz. saygı duymuyorsunuz.
bana göre bir erkek gece bi yerlere çıkmamalı, günaydın demeden öğlenlere kadar kahvaltı masalarında keyif çatmamalı. ben bunu yapmıyorsam bana da bu yapılmamalı.
bu bir değer göstergesidir, saygı göstergesidir. çok da zor bişey değil eve geçtim canım, günaydın kahvaltıya gidicez demek. bostan korkuluğu değiliz. neyi neden bu kadar büyüttünüz

Art niyet vardi demedim zaten,bire bir Turkce anlamini dusundum,isterseniz siz bir bakin “iliski metodlari” tam olarak ne anlama geliyormus,sonra konusalim tekrar.
metod, yöntem demek. ilişki de iki bireyin arasındaki bağ demek. ilişki metodunda gerçekten farklı bi algım olamadı, sorry

Seni üzmek istemem ama bu adam seni o kadar da sevmiyor gibi. Seven adam bunlardan rahatsi olmaz, bikmaz. Tatile bile gitse acaba sevgilim ne yapiyor kiminle diye merak eder.

Kimse kimseyi yargilamiyor. Iki tarafta memnun olduktan sonra kendilerini ilgilendirir iliskinin bicimi ama biri memnun degil bu durumdan ki dert olarak konu acilmis. Sevgili olmanin, evlilik kadar sorumlulugu oldugunu dusunmuyorum. Eşle kiyaslanamaz benim icin.

Gece disari cikma olayini da saygiyla, degerle bagdastirmak? Bagdastiramiyorum. Gece hic cikmadiniz muhtemelen. Genelde evden gece cikamayanlar, aksam eve girme saati olanlar bu geceye cikmaya takiyor. :) Gece yapmasindan korktugunuz herneyse gunduz de yapilabilir. Eskiden ozellikle gece gezmeyi severdim. Hava karardiktan sonra, eve sabah geldigim nadiren oldu ki yazlik yerlerde bu durum cok normal. Hicte it kopuk olmadim, kotu yola dusmedim. Gece ciktim diye yapmayacagim seyleri yapmadim.

Kahvaltidan sonra da " gunaydin ben de kahvti ettim" diyebilir ve kendimi kotu hissetmezdim ben. Bosuna insani darlayip iliskiyi de cekilmez yapiyor boyle seyler.

sevgilikteki sorumlulukla evlilikteki sorumluluk tabiki bir değil. ama ikisinde de olması gereken birşey bence haber vermek. ne var ki 10 saniyesini alıyor insanın ya..
ayrıca gece ben de çıktım bi kaç kez. seneler oluyor ama çıktım gördüm gayet :) nasıl desem,madalyonun diğer yüzü gibi geceleri şehirler. günlük brunch ortamlarıyla aynı değil benim kanaatimde. alkol var, başka başka ablalar (nadir de olsa) oluyor. bu yüzden gündüz ne yapıyorsa gece de onu yapamaz. gelsin benle dans etsin,höt höt adamlarla ne diye gidiyor oralara
aman ben de sanki çok sıkan bir insan pozisyonuna düştüm..yahu benım erkek arkadasım da iş gereği veya bazen keyfi arkadaşıyla aksam yemeğine gidiyor. oradan bana foto da atıyor ~istemediğim halde.

kahvaltıdan sonra günaydın diyebilir, derse aynı hamleyi ertesi zamanlar benden görür. görünce de surat asar mesela. herkesin bakış açısı farklı,olabilir de. ama bu konuda bayana hak veriyorum. ilgi beklemesi,haber verilmesini beklemesi anormal gelmedi

Tatilde olabilir böyle şeyler ne demek kahvaltıya gittiğini neden söylemedin falan. Ailesinin yanında arayamamış olabilir bu kadar sıkboğaz etmeyin istemiyorsa da konuşmayın öyle rahat edeceksr öyle kalsın çekin kendinizi

10 saniyesini alir veya almaz. Haber verilebilir belki kahvaltidan once, belki bitirdikten sonra ama bu kadar buyutup darlayacak " sen bana nasil haber vermezsin" diye cosacak kadar bisey yok. Her aradiginda rapor aliyor ki artik biktirmis.

Herkes gelemez buna ve bu ilgilenmek degildir. Adamlari bir rahat biraksaniz zaten kendisi gun icinde yaptiklarini mutlaka anlatacaktir. :) Ha senin sevgilin adim basi telefona sariliyor diye fazladan sevmek ya da ilgilenmek oldugunu dusunmuyorum bu hareketin. Bazilari her yaptigini aninda anlatmayi sever,sevgili olmasan bile...

Bir de gelsin beninle dans etsin derken? Zaten birlikte gitselerdi ve kizi birakip arkadaslariyla ciksaydi kimse hak vermezdi adama muhtemelen.
Ablalar dediklerin kimseyi yakasindan tutup zorlamiyor. Ablalari bulmak icin gece disarda dolanmaya da gerek yok istedikten sonra. Alkol de ayni sekilde...

yahu..işinden çıkınca bile akşam, eve geliyorum bişey lazım mı demek ne kadar normalse sabah uyanınca günaydın demek de o kadar normal. ben bu tarz ilişki içindeyim uzun zamandır olmayanları da gayet anlarım saygı duyarım.
ben zaten boğmuyorum. relaxım taktik maktik içinde de değilim gayet olağan gelişen bişey. bir yere gidince haber vermesi, toplantıya girerken haber vermesi vs. bakın,bişeylerin siyah değilse beyaz olması şart değil. ergen âşıklar dakika başı mıçmıç mesajlaşmıyoruz. sadece gayet olağan biryere gittiğinde haber verme durumdan bahsediyorum burada :)
gelsin benle dans etsin derken bi espri yaptım heralde nerede dans edilecek yoksa. orada sevgilisi olan bi erkeğin arladaşlarıyla cluba gitmesini yanlıs bulduğumu belirttim.
tabiki önermeniz güzel. ona kalırsa ölüm de heryerde. ama şuan bombaların yağdığı biryere gitmeyiz değil mi? (erkeklerin zaafı var,bunları es geçmeyelim) sevgiler :)

Tatile gitti diye hayatındaki bayanı unutacak hali yok. Tatile gitmeden önce sürekli iletişim halindelerse tatile gidince iletişim kopukluğu yaşanıyorsa sorun vardır demektir. Adam oraya kafasına göre takılmaya gidecek geZecek içecek birde beni bunaltma dicek geri dönünce hiç bişey olmamış gibi sevgilisiyle devam edecek oldu canım. Kadında gitsin o zaman tatile bakalım onun yaptığını yapsa adam ne dicek?
Adamları rahat bırakın diyorsunuz da rahat bırakınca boş durmuyorlar adamlar maalesef.

Bunun yoklukla ne ilgisi var, ben kuramadım da? Sevgili bulamayan veya zar zor bulan kadınlar mı "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın" moduna mı giriyor?

Kaç yıllık evliyim (dikkat yoklukta değilim!) eşim beni 4 saatte bir bile arasa darlanırınırım. Ailemin yanına gidiyorum başka şehire 2 defa filan konuşuruz günde. Arada mesajlaşırız. Ben arkadaşlarımla çıkarım, onlarda kalabilirim.

Aynı şey eşim için de geçerli. Arkadaşlarıyla çıkar. Kafe veya bar clup filan benim için de fark etmez. Çünkü ben eşime güvenirim. Güvenimi boşa çıkarırsa zaten kendi bileceği bir iştir. Eğer aldatırsa bu ilişki zaten bitmiştir, beni önemsemiyordur, benden vazgeçmiştir anlamına gelir benim için.

Aldatacak olan adam zaten gözünün önünde de aldatır. Valla yırtamam kendimi ya beni aldatırsa, ama dışarı çıktı başkadına bakarsa diye.
Ama konu sahibi sanırım sen sevgilinin sevgisinden mi şüphe ediyorsun? Sürekli göstermesini aramasını bekliyorsun?

Yani bunu kadın erkek diye düşünmeyin. Eşim gün içinde sık aradığı zaman bile sıkılıyorum konuşmaktan, mesajlaşmaktan. Hele ki bana "kahvaltıya gitmişsin niye haber vermedin" dese ben de olay çıkarırım sanırım.

Sevgili olunca veya evlenince kişi birden size yapıştırılmıyor. Karşınızdaki bir birey basıl ki sizle olmadan önce arkadaşlarıyla geziyor eğleniyorsa sizle birlijteyken de bunu yapması doğal değil mi? Sizin hayatınıza uygun bir güncelleme gelmiyor yani adama. Sadece hayatlarınıza birbirinizi katıyorsunuz.

Yorum yazanların çoğunun kocasına ve sevgilisine üzüldüm valla. Allahtan sabırlar diliyorum

Ben de kaç yıllık evliyim eşimle gün içinde msjlaşmiyoruz bile önemli bisey yoksa, çünkü akşama beraberiz ne konuşacaksak konuşuruz. Ama sevgilik öyle mi? Bence öyle olmamalı iki taraf ayrı mekanlarda yaşıyor , kendini karşı tarafa anlatmak güvenini kazanmak, değer veriyorum göstermek ister insan sevgililik döneminde. Şimdi eşim bana msj yazmasa da ben bilirim ki mühim işi var çünkü artık eminim sevgisinden verdiği değerden, ama aynı şeyleri sevgiliyken yapsa demek umrunda değilim derdim. Kaldı ki kimse aldatmaktan bahsetmedi , benim için sabah gözünü açtığında aklına gelmiyor olmam da aldatilmak kadar kötü, dediğim gibi kac yıllık evliyim yeri gelir adını bilmediğiniz yerlere göreve gider sabahın dibinde uyanır yine de günaydın yazar, bu ince düşüncedir değer vermektir yoksa bilmem nerenin dağ köyünde beni aldatiyor mu demeyeyim diye değil tabi ki...

Ben sevgililikle evliliği ayrı tutmuyorum açıkçası. Zaten ben 9 ayda karşımdakine güvenemezsem o kadar sürdürmem ki ilişkiyi. Siz elinizin sevgisinden sizinle evlenince mi emin oldunuz? Evlilik sevgiyi belirleyen bir belge midir? Veya sevgiliniz sizi gün içinde sizin istediğiniz kadar aramıyorsa sizi yeterince sevmediği anlamına mı geliyor? Aramak mesajlaşmak bir sevgi kriteri mi? Kafamda deli sorular....

Herkesin sevgisine kimse karışamaz ama uyandığımda genelde aklıma ilk sigara geliyor eşimden önce. Sonra kahve.. Bikaç saat sonra anca düşünebiliyorum eşimi...

Bunlar bence hep kendimizi fazla önemsediğimiz için. Yoksa eşimin aklına sabah ilk ne gelmiş benim de pek umrumda değil. Seviyor mu beni? Evet. Güveniyor muyum sevgisine? Evet. Benim için önemli olan bu...

Eşimin sevgisinden evlenince emin olmadim zaman içerisinde yaşadıklarımız,bana gösterdiği ilgi alaka, zor durumlarda ilgisini koruyabilme vs vs gibi şeylerle emin oldum tabi bu zaman içerisinde de evlenmiş olduk,ha o zaman içerisinde cluplarda sabahlayip sonra kahvaltiya gidip arkadaşlarıyla takılıp bi merak etmese ya bu kız nasıl ki demese bi özledim msji atmasa evlenmiş olmazdık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…