- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Ben çok dirdir etmem ya.yoruluyorum. adam gitmek istiyorsa ne yapayım. Ama giderse de tatil sırasında hiç konuşmam ilgilenmem onunla. Eve geldiğinde de soğuk olurum
evet beni kiskanclikla suçluyor. Ve onun istediği şu .anlayışlı olmam.git tabi canım demem.
Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Ben de gitmeni istemiyorum dedim.
ama gitmek istiyorsan git.
ben nereye kiminle gidecegini bilmek istemiyorum.
gittiğin süre içerisinde de konuşmayalım dedim.
Çok kızdı.
Bileceksin ve konuşacağız dedi.
ben de ben bilmek ve duymak istemediğimi belirttim.
Ben umursamak istemiyorum. Üstüne de düşmek istemiyorum.
Ve sizce nasıl davranmaliyim?
bırak kudursun bu süreçte de hiç arama varsa sosyal medya hesabına bol bol foto yüklemeyide unutma..gör bak bir daha plan yapabiliyor mu..Kudurur yüksek ihtimal
Bence nasıl davranmalısın? Mantıklı..Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Çok kızdı.
KudursuuuuunKudurur yüksek ihtimal
Çok haklısın. Ama eşim gitmek istiyor ve Hayır gitme demek istemiyorum. Biraz kendi düşünsün istiyorum gitmemesi gerektiğini.
wow, taşlanıcam şimdi ama...evlenirsem birgün bende kendi başıma/ arkadaşlarımla tatile gidebilme hakkımı saklı tutmak istiyorum. Çok güzel eğlendiğim, kafa arkadaşlarım var. Eşte olsa aynı şeyi değil diye düşünüyorum.
bir haftalik deniz tatili .
Kaç gün bu tatil sorularına cevap vermemişsiniz hiç. 2-3 günlük bir tatilse, bu olaydan bir kriz yatmaya değmez bence.
O kadar çok kırgınım ki merak bile etmiyorum. Soguyacaksa soğusun. Yapacak bi şey yok. O beni dusunmuyorsa bende onu düşünmem yani.Bence nasıl davranmalısın? Mantıklı..
Kazık kadar adam arkadaşıyla tatile gitmek için izin almamalı mesela ya da sen istemiyor olabilirsin zaten sen gitmiyorsun, onun istediği bir şey de senin isteğine göre şekillenmemeli.
Bilmek istememek ne demek? Adam senle hayatını paylaşmak istiyor sen reddediyorsun, sonr akonu açarsın burada eşim bana hiçbir şeyini anlatmıyor diye..
Sabırlıymı, ben olsam bilmek istemiyorum diyen birne bir daha ısrar edip bir şey anlatmaya çalışmazdım.
Evlenmek demek kimsenin ayrı ayrı hayatı olmaması demek değil ki, aldatmanın hiçbir haklı sebebi yoktur desteklemem ama bu da en büyük sebeplerden biri. Nefessiz, zevksiz, istediklerinden mahrum bırakıyorsunuz insanları en basiti bir tatile bile gidemiyor.. Bence istemiyorsan bile kırma anlatmak istiyorsa anlatsın kendinden itersin evde oturan ama senle birlikte olmayan bir kocan olur..
bir hafta deniz tatili ..wow, taşlanıcam şimdi ama...evlenirsem birgün bende kendi başıma/ arkadaşlarımla tatile gidebilme hakkımı saklı tutmak istiyorum. Çok güzel eğlendiğim, kafa arkadaşlarım var. Eşte olsa aynı şeyi değil diye düşünüyorum.
Kaç gün bu tatil sorularına cevap vermemişsiniz hiç. 2-3 günlük bir tatilse, bu olaydan bir kriz yatmaya değmez bence.
İşte bu dediğinizi o bu fikri belirtmeden önce yapmam gerekir. Mesela sömestr tatilinde ben bi plan yapacağım arkadaşlarımla. O zaman anlarErkeklerin bu yolla farkındalık kazandığını hiç görmedim, sizin fark ettirmeniz gerektiğini düşünüyorum. O giderse bence siz de gidin, eğlenin hem de empati kuramadığı için sizi anlamış olur yaşayarak.
Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Çok kızdı.
Zaman bol.öğretmeniz ikimizde. Ama o arkadaşlarıyla da gitmek istiyor. Her yaz gittiği için.nerden cıktı bu evlı erkeklerın yalnız tatıle gıtmelerı ya
bız karı koca gıdıyoruz zaten senede bır kere gıdıyoruz
2 kere ayrı ayrı gıtcemıze 1 kere gıdıp en ıyısınden tatılı yapıyorz
paranızmı az, zamanımız mı az bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?