Tatile gitmemiz herkese dert oldu.

Ailem 1 hafta kalabiliriz dedi bende o süreçte müsaittir davet ettim. Hatta daha fazla kalirsaniz tatili iptal edeyim dedi ailemde gerek yok dedi sizden kardeşime geçer ordanda memlekete giderim dedi biz annemi kardeşine bıraktık oradan tatile çıktık . Ailemde kardeşinin yanından 2 gün sonra memlekete gitti olay bu

O zaman neyin tantanasını yapıyorlarmış. Zaten gerekeni yapmışsın. Evli barklı kadınsın. Kocam istedi de çok sıkışırsan

Ailende is yok yan çizmeye yer ariyorlar.kari koca birbirinuz hariç kimseye bisey soylemeyin ısrar edenlere de.bu sülale tam polise sikayet edilecek cinsten.ben olsam asi damgasi vs sallamaz agzina lafi verirdim oldu olacak telefonda iç donunuzun rengini sorsun ne hadsizlik. Kendi hayatina sahip çıkıp yönetemeyen huzursuz tipler sizin evliliginizi isgal etmeye heveslenmiş.

Kim olursa olsun seni üzenleri hayatından çıkar. Üzüntü insana hastalık getiriyo

Gittiğiniz tatili burnunuzdan getirmişler ama hiç kulak asmayın kimseyi ilgilendirmez sizin tatiliniz çok da iyi yapmışsınız gitmekle.madem hiç biyere harcanmayacak para niye çalışır ki insan.konusanlarin hadsizligi ezdirmeyin kendinizi verin ağızlarının payını ki rahatça ahkam kesemesinler sizin aile bütçeniz ve harcamalarinizla ilgili

Esinizle sorunlariniz Varsa,bunlari ailenizle paylasiyorsaniz,tatile cikmaniz evet bence de tuhaf. Ama tabii ki ben olsam bu tuhafligi sizin yuzunuze vurmam.

Ornek vereyim,benim bir tanidigim kocasiyla problemli,dayak yemis,ailesini her allahin gunu aramis anlatmis bunu yapti,sunu yapti diye.

3 gun sonra tatildeler. Selfiler,askimlar cicimler. Simdi
Ben bu insana nasil normal gozuyle bakayim?

Eski konularinizi bilmedigimden kendimce fikrimi ornek vererek paylastim. Sizde bu ve benzeri bir durum yoksa uzerinize alinmayin.

o kadar cahilce ki hepsini okumaya tahammül edemedim. bu ne saçmalık gülesim geldi ama çok sinir bozucu. trajikomik bu oluyodu dmi

ailenizle gtseydınız bence bu kadar dert olmazdı.ekılmiş gibi düşünmüşler kedndılerını bence.

kendi çekirdek ailenizin etrafına duvar örmeye başlayın... anne baba eş ailesi de bi yere kadar ..altı üstü bi tatil ...kim ne derse deyin duymayın ilgilenmeyin .siz deger vardikçe daha cok söyleyecekler...

ailenizle gtseydınız bence bu kadar dert olmazdı.ekılmiş gibi düşünmüşler kedndılerını bence.
Ailemde teklif ettim ama ailem gitmez zannetmiyorum. Annem gezmeyi sevmez babamda öyle yerlere karşı. O yüzden tatilde ne işiniz var oturun eviniz de diyen tipler

kendi çekirdek ailenizin etrafına duvar örmeye başlayın... anne baba eş ailesi de bi yere kadar ..altı üstü bi tatil ...kim ne derse deyin duymayın ilgilenmeyin .siz deger vardikçe daha cok söyleyecekler...
Bu saatten sonra mesafemi koyucam zaten. Yoksa bu gidişle sinir hastası olucak sayelerinde

Öyle

Allah'a şükür eşimle bir problemim yok güzel anlaşıyoruz zaten ikimizin ortak kararıyor tatile çıkmak. Sadece eşimin ailesi yani gorumcelerimle problemim vardı eşimin ailesi de bana tavır aldı bunu da yakınım da sevdiğim kişilere ablatmistim tatile gidince hepsi üstüme geldi işte. Zaten sorunlarınız varsorunlarımız var tatil nereden çıktı kendini haksız çıkardın. Adamlar sana ne yapsa haklı gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…