Tatile gitmemiz herkese dert oldu.

Ya ağzınız diliniz yok mu ? Arayan kişinin haddini bildirsenize.
O kim oluyor da bu kadar bık bık bık mevzunun icinde size laf sayıyor.
Sizin esinizin kazandigi paranın hesabiyla ilgili bile yorum yapmis.
Az soguk durun allah askina,mesafe iyidir. herkes kendi hayatina baksin.

Heee e ozaman diğerlerine b..k yemek düşer .milletin işi gücü yok bir tatili böylesine abartmışlar .konuşan olursa size ne diyin. Ağızlarını kapatın .yoksa konuşmaya devam ederler .

Hayır ailem gelmeden önce kızım 1 hafta kalicam dedi . Bizde zaten 1 hafta sonra tatile cikicaktik. Tamamen anne daha fazla kalirsaniz iptal ederim dedim. O da yok sizden kardeşime geçip 2 gün sonra memlekete giderim dedi .bizde bir hafta kaldı biz annemi kardeşine bırakıp tatile çıktık. Ama yinede benm yasadgm yerdeydi 2 gün orda kaldı memleketine gitti bizde bu 2 gün süreçte tatildeydik

Şaşkınlıkla okudum. Siz bir bireysiniz, eşinizle de ayrı bir takımsınz, bırakın akrabaları anne babalar bile belli bir yere kadar sizi eleştirip yorum yapma hakkına sahiptir, tatil için veya herhangi bişey için millete bu eleştiri hakkını nasıl verdiniz en başta merak ediyorum. Benim annem bile kızım bu ara çok açıldıniz tatil şart miydi gibi bir cümleyi binbir kere düşünerek kendinde o hakkı görmeyerek eğile bukule bana söyledi yine de siz bilirsiniz siz ayrı bı ailesiniz daha yeni evli olduğunuz için ben bı uyarma ihtiyacı hissettim diyerek söyledi.
Zararın neresinden dönerseniz kardir. Size bu psikolojik şiddeti gösteren herkesle arayı acmazsaniz hayatınızın her döneminde daha da büyük sorunlar yaşarsınız. Parayı kazanan sizin kocanız tabiki siz yiyecek beraber harcayacaksiniz niye insanlara bu kadar takiliyosunuzki?
Bir de aileniz kendi evine gidene kadar sizin saygı duruşunda beklemeniz mi lazım? Eğer herhangi bir imayla plan dışı bir şekilde sizin evden daha erken ayrılmalarına sebep olmadıysaniz annenizin kusmesi çok yersiz.
Lütfen kendinizi bu durumlara düşürmeyin gerçekten bu sizin elinizde..

Heee e ozaman diğerlerine b..k yemek düşer .milletin işi gücü yok bir tatili böylesine abartmışlar .konuşan olursa size ne diyin. Ağızlarını kapatın .yoksa konuşmaya devam ederler .
Düzene diyemiyorum. Kendimi savunuyorum herkesin görüşü farklı size tatil kötü gelir bana normal geliyor diyorum . Senin eşin memuru? Daha yeni tatil yaptınız? Eşinin ailesi sorun çıkartır ozaman bizi anlarsın? Yada dik baslisin diyorlar . Bende kötü olmak istemiyorum

Bu kişiler sevdiğim kişiler aslında zamanında çok destek oldular ve düzene gibisinden bir kelime hiç kullanmadım. Ama evlendikten sonra devamlı benim hatalarimi düzeltme pesindeler yok şunu yaparsan eşinin ailesi böyle yapar yok sen iyi olursam onlards iyi olur. Yok onlar kötüyse tatile gittiğin içindir. Çevremde fazla kimsm yok derdimi sikintimi bı onlara anlatirdim onlarda hep üstüme geliyorlar kırmadan kendimi ifade etsem dik baslisin bizi dinlemiyorsun diyorlar. Mesafe koysam çevremde kimsem kalmicak annem de aynısını yaşatıyor bana. Napicam artık bilemiyorum

Nerde yaşıyorsunuz merak ettim. Para sizin değilmi? Canınız ne isterse onu yaparsınız ister tatile gidersiniz ister uzaya çıkarsınız kime ne yahu? Ne hakla karışmaya çalışıyorlar. Kayınbabanız kendi ihtiyaçlarını kendi karşılasın. Herkes ayrı bir aile kimse kimseye para vermek zorunda değil. Anladığım kadarıyla ailenizde dahil çevreniz biraz eski kafalı. Yoksa böyle saçma sapan konuşup hayatınıza müdahale etmeye çalışmazlardı. Siz takmayın onları istediğiniz gibi yaşayın. Kimseyi kendinize karıştırmayın. Devir değişti artık. Yadırgasalarda alışırlar zamanla.

Size mi güvenip borç alıyorlar. Gerçekten ciddi bir durum olmadıkça vermeyin para. Ne söylerlerse söylesinler boşverin. Yoksa böyle her şeyinizde söz sahibi olurlar.

Nefret ediyorum şu gereksiz insanlardan ne münasebet kime ne yani bu sene bizde tatile gitmedik ama kendi öz ablam dahil herkes kinayeli bu sene gidemediniz şeklinde laf soktu yani üzerinde durmayın kafanıza takmayın ne yapsanız insanlara dert oluyor

Eski kafalılar ama kimse kendi çocuğuna çocuğuna bakıp empati kurmuyor. Hepsi benim iyiliğin için konusyor. Bıktım artık insanların benim hayatıma karismasindan. Ve ne yazikki dedikleri de çıkıyor. Tatile gittiğimiz için eşimin ailesi de sorun cikarticsk. Benim ailemde biz sana demiştik diyecekler . Bu durumu yaşamaktan da nefret ediyorum

Zaten çevremde fazla kimse yok diye böyle akrabalarıda tepenize çıkarmayın, kimseniz olmasın daha iyi bunların varlıkları zarar.

Onceden rezervasyonu yapilmis bir tatil miydi? Veya esinizin ve sizin icin uygun olan izin zamaniniz miydi?

Boyleyse ailenizin bu tarihlerde gelmesi hata.
Ama aniden cikilip gidilen bir tatilse ben ailemin geldigi zamanda gitmezdim. 1 hafta ertelerdim. Bunun icin annemi babami uzmezdim.

Bunun disinda alti ustu tatil. Tabi ki tatile gidin. Kimseyi de takmayin. Yilda bir gidilen tatilin de hesabini verecek degilsiniz koca koca insanlarsiniz. Ailenize disaridan bu kadar mudahale dogru degil.

Annenizi doldurmuslar size karşı. Ben öyle hissettim. Bundan sonra böyle şeyleri kimseyle konuşmayın. Mahreminiz olsun artık. Sizi böyle şeyler için arayan kimse olursa da konuyu değiştirin. İşte kendinizi millete yakın hissedip anlatırsınız ilk fırsatta tekmeyi de bunlar atar.

Yeri ve zamanı söyle söyleyin aile sorunlarının olduğu dönemde eşimle kafa dinlemek için karar verdim. O sırada benm babamın tatil izni vardı ben aileme gelin ddm isterseniz tatili iptal ederim ddm o da biz zaten 2 hafta anca kalırız dedi 1 hafta kaldılar yakınında annemin kardeşi oturuyor ortada gidiyim oradan direk memlekete gecicem dedi biz annemi kardeşine bıraktık vedalaştı kaymakam tatile çıktık. Olay bu yani

Tek sorun kurban zamaniydi kurbanı neden kesmediniz tatile çıktıniz denildi

Kimseden 5 kuruş para beklentiniz olmaz kendi kazandıginiz parayla tatile giderseniz kimse laf edemez.herkese sana ne keyif benim, tatil benim parasıyla değil mi sizene deme hakkınız olur.

Ee diyemiyor musunuz çalışıyoruz kazanıyoruz, tatilde gitmek hakkımız .
Millete vermek için çalışmıyorsunuz ya .

Eee demekki sizin cevrenizde bi sorun var.kendisi gidin demis ben olsam hic kimseyi takmazdim

1 hafta kaldilarsa mantikli
Iyi olmus tatile gittiginiz.
Iki taraf da cok karisiyor. Sizin bir aile oldugunuzu anlamalari gerekiyor.

Tek sorun kurban zamaniydi kurbanı neden kesmediniz tatile çıktıniz denildi

Acik acik size ne diyin.
Kurbanin sevabi size. Kesip kesmemeyi kendiniz bilirsiniz. Allahla araniza ne hadle giriyorlar?

Maddi acidan konuyu anlamadim. Siz mi onlara baglisiniz? Acaba bu yuzden mi soz hakki doguyor onlara? Oyle bile olsa bu bu kadar mevzu olmamali. Gerekirse isler keseler ayrilsin cunku siz bir ailesiniz. Kararlarinizi kendiniz alabilmelisiniz. Yarin bir gun bebeginiz olacak, cocuk anne baba figurunu bile konumlandiramaz aklinda.

Zaman zaman derlestiginiz fikir aldığıniz insanlar olabilir ama bu insanlar sizi yönlendirmeye kalkiyorsa, duracaklari yeri bilmiyorsa siz bildireceksiniz, aslında kolay bişey değil bizi yoran insanları hayatımizdan çıkarmak ama sizi bu denli üzüyorsa yapmak zorundasınız, böyle eziyet eden kişiler hayatınızda olsa ne olur olmasa ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…