- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.472
- 1.123
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
SaçmalamayınOrtaya iki çocuğu koymuşlar nisancilik oynayın demişler, onlarda oynuyor.
Yazık bunlara kimin cocuklariysa
Tüm kk birleşse yerini tutamayız bu konuda. Sacmalardan secmeler uzerine kendi hakkına girme çünkü bizden daha iyisin.Saçmalamayın
Valla bir yüzük çıkardım diye bu yapılmazçok tutarsız davranmışsınız karşınızdaki kafa dinlemeye kaçmış
bence çocuklaşmayı nasıl bırakacağınızı düşünün
öyle her tribe yüzük çıkarılmaz daha olgun olun
eee taktınız mı yüzüğü bari inşallah takmamıştır ex nişanlınızValla bir yüzük çıkardım diye bu yapılmaz
bir yüzük çıkarmamışsınız ki siz defalarca çıkarmışsınız tek farkValla bir yüzük çıkardım diye bu yapılmaz
Valla bir yüzük çıkardım diye bu yapılmaz
Ya benim vurduğum tokattan nolcak o benden güçlü biliyordunuz demieee taktınız mı yüzüğü bari inşallah takmamıştır ex nişanlınız
benim çocuğumu elin insanı dövecek 5 kez tok atacak hemde o şahsız elini kırarım ben!!!
inşallah çocuğun annesi duymamıştır
BarıştıkBence barismayin bu ne yahu cikar tak yuzuk yuzuk olali bu kadar eziyet gormemistir seviyorsunuz madem neden ikide bir yuzugu eline veriyorsunuz yuzugu veren siz barismaya calisan siz anlmadim bence bir psikologtan yardim alin
sonuçta tokat eylemi çarptırmayın!!!Ya benim vurduğum tokattan nolcak o benden güçlü biliyordunuz demi
Ben de tatile gittim yaptığını anlaması lazımdı bir de haber vermeden gittim diye trip atıyorAy yazik adama barismis ya la
Safdaha cooook tokat yiyecek zavalli
Adamda akil yok zaten ben aksini savunmadimBen de tatile gittim yaptığını anlaması lazımdı bir de haber vermeden gittim diye trip atıyor
Yok canım o öyle olmayacak.Bekarken bu kızımız 5 tokat aticak adam susucak ...evlenince kizimiz bir tartisma aninda yine aynisini yapabilirim sanicak yiyecek dayağı bu sefer susan o olacakAy yazik adama barismis ya la
Kendi düşen ağlamaz darkAy yazik adama barismis ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?