- 16 Mart 2015
- 586
- 406
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Eski konuda her türlü ilişkiye girdim demişti ondan dolayıAnal ilişkiye girdiğini yazmamış ki, catlak vs vardir belki.
Çatlaksa da kan gelebilir bunun başka bir şeyle ilgisi yokNe makattan ilişkisi o nerden çıktı makatımda çatlak var doktor ilaç verdi
Hiç bir durum şiddeti gerektirmez. Bence nişanı bozma kararınız ikiniz için de faydalı olmuş. Bu normal bir ilişki değil kimseye kölenizmiş gibi davranıp şiddet uygulayamazsınız. En küçük şeyde hem ilişkinizi hem kendinizi yıpratıyorsunuz. Bir süre yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacınız var bence. Psikolojik destek de almayı düşünebilirsiniz. Geçmiş olsun.Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı
Hpv geçti diye evlenip hayatı boyunca işkence mi edeceksiniz? Ortada yanlış yaptığı bir şey olabilir ama buna çözümünüz bu şekilde olmamalı. Eğer birbirinizi affedip ilişkinizi düzeltemiyorsanız ayrılırsınız. Aşk bu olmamalı.Bana ondan hpv geçti başı yanan benim
Bir doktora sordum bunun için ayrılma dedi zaten geçmiş dediHpv geçti diye evlenip hayatı boyunca işkence mi edeceksiniz? Ortada yanlış yaptığı bir şey olabilir ama buna çözümünüz bu şekilde olmamalı. Eğer birbirinizi affedip ilişkinizi düzeltemiyorsanız ayrılırsınız. Aşk bu olmamalı.
Büyüklerimizin bu konuda çok güzel lafları var ama banım yeni bitti.... yiyemeyecegin tabağı doldurmayacaksın arkadaşım. Iki güne bir o yüzük çıkıyorsa, sen zaten evlenecek olgunlukta değilsin demektir. Adam doğru olanı yapmış.Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Bilmiyorum kendisinde böyle bir hastalık olduğunu nişanlınız biliyor muydu ?? Yüzük çıkarmak ya da sık sık ayrılmak erkekte bir güvensizlik oluşturur malesef. Bende bir ara sizin gibi en ufak şeyde bitsin o zaman derdim o peşimden koşsun yalvarsın derdim. Dün bana aynen şöyle dedi ben sana ilk günkü gibi sırılsıklam aşığım ama sen benden vazgeçiyorsun hep ayrılmayı dile getiriyorsun beni seviyorsan nasıl bunu ağzına alırsın. Düşününce evet haklı da nişanlınız bunu size yapsa şuan nişanlım sürekki yüzük atıyor beni sevmiyor diye konu açardınız. Hastalık vs onu yormuş bırakın bir tatil yapsın ailesiyle gitmiş hem. Bende çok kıskanırım ama bazen gitmesine izin verip gözlemlemek gerekir zaten tatilde başka biri olacaksa o adam sizi hiç sevmemiş demektr. Ben adamın öasumca bir süre her şeyden uzaklaşıp kafasını dinleyeceğini düşünüyorum. Sizde bu süreçte sürekli aramayın kendi payınıza düşenleri düşünün tatilden dönünce ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirin.Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Çünkü ayrıldınız, yüzüğü çıkardınız. Ayrıldığınız kişi eski olur.Niye eski deyip duruyorsunuz konuşuyoruz hala sadece kızgınım ona
Hay yaşayın.yiyemeyecegin tabağı doldurmayacaksın arkadaşım.
Ben hiç aramadım ki o aradı mesaj attıBilmiyorum kendisinde böyle bir hastalık olduğunu nişanlınız biliyor muydu ?? Yüzük çıkarmak ya da sık sık ayrılmak erkekte bir güvensizlik oluşturur malesef. Bende bir ara sizin gibi en ufak şeyde bitsin o zaman derdim o peşimden koşsun yalvarsın derdim. Dün bana aynen şöyle dedi ben sana ilk günkü gibi sırılsıklam aşığım ama sen benden vazgeçiyorsun hep ayrılmayı dile getiriyorsun beni seviyorsan nasıl bunu ağzına alırsın. Düşününce evet haklı da nişanlınız bunu size yapsa şuan nişanlım sürekki yüzük atıyor beni sevmiyor diye konu açardınız. Hastalık vs onu yormuş bırakın bir tatil yapsın ailesiyle gitmiş hem. Bende çok kıskanırım ama bazen gitmesine izin verip gözlemlemek gerekir zaten tatilde başka biri olacaksa o adam sizi hiç sevmemiş demektr. Ben adamın öasumca bir süre her şeyden uzaklaşıp kafasını dinleyeceğini düşünüyorum. Sizde bu süreçte sürekli aramayın kendi payınıza düşenleri düşünün tatilden dönünce ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirin.
Ben hiç aramadım ki o aradı mesaj attı
Arkadaşım neden beni anlamıyorsunuz bakın ben bu halde evde oturuyorum hasta hasta o bana oradan fotoğraf atıyor hey AllahımBu konu önüme geldiği sürece her gün girip adamı allah kurtarsın diyecem sanırım. Konu sahibinin her cevabı beni benden alıyor.
Arkadaşım neden beni anlamıyorsunuz bakın ben bu halde evde oturuyorum hasta hasta o bana oradan fotoğraf atıyor hey Allahım
Yapsın madem ne diyim ben de tatile gidiyorumValla en iyisini yapıyor. Gerçi ben yerinde olsam sizin karakternizdeki bir insanın bana ulaşamaması için önlemler alırdım fotoğraf atmak yerine ama olsun bu da başlangıçtır. Vazgeçilmez olmadığınızı anlarsınız belki.
Ölüm döşeğinde değilsiniz, yeni yıl tatilindeyiz zaten hastane işi de olmaz. Mis gibi tatilini yapacak adam.
site de gördüğüm en hastalıklı ilişki şaştım kaldımA
Ama 2 yıldır yapıyordu evden çıkma desem çıkmazdı
Allahım ya. Hasta hasta evde oturuyormuş. O virüs sizin vücudunuzda belki senelerce kalacak, senelerce "hasta" olacaksınız, evden çıkmayacak mısınız, adam burnunu dışarı çıkarmayacak mı? Sanırsın zatürre oldunuz yorgan döşek yatıyorsunuz.Arkadaşım neden beni anlamıyorsunuz bakın ben bu halde evde oturuyorum hasta hasta o bana oradan fotoğraf atıyor hey Allahım
İzin aldınız mı eski nişanlınızdan? İzin almadan gideyim demeyin.Yapsın madem ne diyim ben de tatile gidiyorum
Neden izin almadan gidicem o benden almadan gittiİzin aldınız mı eski nişanlınızdan? İzin almadan gideyim demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?