Tatile gitti

Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı
Hiç bir durum şiddeti gerektirmez. Bence nişanı bozma kararınız ikiniz için de faydalı olmuş. Bu normal bir ilişki değil kimseye kölenizmiş gibi davranıp şiddet uygulayamazsınız. En küçük şeyde hem ilişkinizi hem kendinizi yıpratıyorsunuz. Bir süre yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacınız var bence. Psikolojik destek de almayı düşünebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Bana ondan hpv geçti başı yanan benim
Hpv geçti diye evlenip hayatı boyunca işkence mi edeceksiniz? Ortada yanlış yaptığı bir şey olabilir ama buna çözümünüz bu şekilde olmamalı. Eğer birbirinizi affedip ilişkinizi düzeltemiyorsanız ayrılırsınız. Aşk bu olmamalı.

Bir doktora sordum bunun için ayrılma dedi zaten geçmiş dedi

Büyüklerimizin bu konuda çok güzel lafları var ama banım yeni bitti.... yiyemeyecegin tabağı doldurmayacaksın arkadaşım. Iki güne bir o yüzük çıkıyorsa, sen zaten evlenecek olgunlukta değilsin demektir. Adam doğru olanı yapmış.

Bilmiyorum kendisinde böyle bir hastalık olduğunu nişanlınız biliyor muydu ?? Yüzük çıkarmak ya da sık sık ayrılmak erkekte bir güvensizlik oluşturur malesef. Bende bir ara sizin gibi en ufak şeyde bitsin o zaman derdim o peşimden koşsun yalvarsın derdim. Dün bana aynen şöyle dedi ben sana ilk günkü gibi sırılsıklam aşığım ama sen benden vazgeçiyorsun hep ayrılmayı dile getiriyorsun beni seviyorsan nasıl bunu ağzına alırsın. Düşününce evet haklı da nişanlınız bunu size yapsa şuan nişanlım sürekki yüzük atıyor beni sevmiyor diye konu açardınız. Hastalık vs onu yormuş bırakın bir tatil yapsın ailesiyle gitmiş hem. Bende çok kıskanırım ama bazen gitmesine izin verip gözlemlemek gerekir zaten tatilde başka biri olacaksa o adam sizi hiç sevmemiş demektr. Ben adamın öasumca bir süre her şeyden uzaklaşıp kafasını dinleyeceğini düşünüyorum. Sizde bu süreçte sürekli aramayın kendi payınıza düşenleri düşünün tatilden dönünce ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirin.

ben sizi haksız buldum.
ben de nişanlıyım. ikide bir yüzük çıkarmak birbirimize saygımızı bitirir, yüzgöz oluruz. yarın bir gün de Allah korusun ciddi birşey olsa o yüzüğü çıkarmanızın bir anlamı kalmaz artık. 'he hee bugün çıkarırsın yarın takarsın' diye düşünür nişanlınız.

Ben hiç aramadım ki o aradı mesaj attı

Ben hiç aramadım ki o aradı mesaj attı

Yalvarmışsın elinden gelen duygu sömürüsünü yapmışsın ben mesaj atmadım o attı diyosun. Gerçekten yaşını merak ediyorum sanki 15 yaşında bir ergen bizimle kafa buluyor gibi geliyor. Bu kadar tutarsız ne yaptığından haberi olmayan bir kişinin yetişkin olmasını kabul edemiyor aklım...

Bu konu önüme geldiği sürece her gün girip adamı allah kurtarsın diyecem sanırım. Konu sahibinin her cevabı beni benden alıyor.
Arkadaşım neden beni anlamıyorsunuz bakın ben bu halde evde oturuyorum hasta hasta o bana oradan fotoğraf atıyor hey Allahım

Arkadaşım neden beni anlamıyorsunuz bakın ben bu halde evde oturuyorum hasta hasta o bana oradan fotoğraf atıyor hey Allahım

Valla en iyisini yapıyor. Gerçi ben yerinde olsam sizin karakternizdeki bir insanın bana ulaşamaması için önlemler alırdım fotoğraf atmak yerine ama olsun bu da başlangıçtır. Vazgeçilmez olmadığınızı anlarsınız belki.

Ölüm döşeğinde değilsiniz, yeni yıl tatilindeyiz zaten hastane işi de olmaz. Mis gibi tatilini yapacak adam.

Yapsın madem ne diyim ben de tatile gidiyorum

Allahım ya. Hasta hasta evde oturuyormuş. O virüs sizin vücudunuzda belki senelerce kalacak, senelerce "hasta" olacaksınız, evden çıkmayacak mısınız, adam burnunu dışarı çıkarmayacak mı? Sanırsın zatürre oldunuz yorgan döşek yatıyorsunuz.

Kendinize bu kadar acımayın, bu kadar kurban yerine koymayın kendinizi yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…