Tatile gitti

İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Dediğimi yapmadı, sözümü dinlemedi.. Bunlar nasıl ifadeler ya. Hpv taşıyacak kadar yanlış ilişkiler yaşayan birini zaten siz terk etmeliydiniz. Fakat bu iş bitse de bitmese de her dediğim yapılacak, her sözüm dinlenecek anlayışından vazgeçin, hiç değilse kendiniz için.. Her kavgada yüzük çıkarmak evlilik yoluna girecek olgunluğu taşımadığınızı gösteriyor ayrıca

Ya baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuo

Ya baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuo
amma dramatize ediyorsunuz yahu
nişanlı bir kızı yalnız bırakıyor,
hasta bir kızı yalnız bırakıyor,
izin vermediğim halde gidiyor,
5 defa tokat atmama rağmen bana tapınmıyor filan
cidden düşünce yapınız çok değişik bir an önce düzeltmelisiniz
ve ilişkiniz öyle laçka olmuş ki evlenseniz bile mutlu olamayacaksınız

Ya herkesin nişanlısı yanında niye anlamıyorsunuz

Eşim bana kıskançlık yapıyorsun derse bu konuyu okutacağım baştan sona :)

Nişanlı değildik ama evlenmek için ciddi adımlar attığımız, eşya vs aldığımız ve benim ailemle ilgili çok ciddi bir problemimiz olduğu yani çok çok üzgün olduğum hatta daha açık olayım ailece hemen hemen her gün ağladığımız bir dönemde sevgilim yurt dışında beş altı ülke gezdi geldi. Gitme dedim ama ben sevgilimi kıskandığım için değil gezip tozma imkanını kıskandığım için dedim :) seninle de gideceğiz söz deyip gitti adam Benim olduğum yerde internet yoktu. Görüşemedik. Ara sıra mail attık birbirimize. Ben kendi derdimizle ağlarken o çok güzel eğlendi. Hakkıydı. Kızmadım. Küsmedim. Tafra yapmadım. Sadece intikamım acı olacak dedim yüzüne ki olacak kızım doğsun büyüsün onunla çok güzel bir yurtdışı turu planlayacağım hem de tüm masrafları eşime ödeteceğim gıcıklığına. Her gittiğim yerden de fotoğraf atıp nispet yapacağım. Hırs yaptım.

İyi yapmış tatile gitmekle.
Yeni nişan atmış birinin kafasını dinlemek için sevdikleriyle tatile gitmesinden daha güzel bir şey olamaz.
Siz de artık kendi hayatınıza bakın. Nişanı atmışsınız, artık, bitmiş gitmiş. Herkes kendi yoluna.

o yüzük yalama olmuş artık tak çıkar tak çıkar
tutmaz böyle
evcilik mi oynuyorsunuz evliliğe mi hazırlanıyorsunuz belli değil.
bir de her dediğinizi yapmak zorunda da değil bu adam. robot değil ya insan o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…