- 19 Aralık 2018
- 468
- 295
- 18
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Neden izin almadan gidicem o benden almadan gitti
Sakinleşemiyorum ki konuşuyoruz ama hala SakinleşemiyorumCanım biraz sakinles bıraz kendıni dinle ozaman daha mantıklı düsüneceksın
Cokta sık bogaz etme bence cnm
Sakinleşemiyorum ki konuşuyoruz ama hala Sakinleşemiyorum
HaklısınSevıyorsan sakinlesmen lazım bırak bıraz kafasını dinlesın öfkeyle kalkan zararla oturur
Dediğimi yapmadı, sözümü dinlemedi.. Bunlar nasıl ifadeler ya. Hpv taşıyacak kadar yanlış ilişkiler yaşayan birini zaten siz terk etmeliydiniz. Fakat bu iş bitse de bitmese de her dediğim yapılacak, her sözüm dinlenecek anlayışından vazgeçin, hiç değilse kendiniz için.. Her kavgada yüzük çıkarmak evlilik yoluna girecek olgunluğu taşımadığınızı gösteriyor ayrıcaİlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Ya baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuoDediğimi yapmadı, sözümü dinlemedi.. Bunlar nasıl ifadeler ya. Hpv taşıyacak kadar yanlış ilişkiler yaşayan birini zaten siz terk etmeliydiniz. Fakat bu iş bitse de bitmese de her dediğim yapılacak, her sözüm dinlenecek anlayışından vazgeçin, hiç değilse kendiniz için.. Her kavgada yüzük çıkarmak evlilik yoluna girecek olgunluğu taşımadığınızı gösteriyor ayrıca
Aboov ne büyük bir hata yapmış dağlara taşlaraYa baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuo
amma dramatize ediyorsunuz yahuYa baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuo
Evet ama doğru bir şey değilAboov ne büyük bir hata yapmış dağlara taşlara
Ya herkesin nişanlısı yanında niye anlamıyorsunuzamma dramatize ediyorsunuz yahu
nişanlı bir kızı yalnız bırakıyor,
hasta bir kızı yalnız bırakıyor,
izin vermediğim halde gidiyor,
5 defa tokat atmama rağmen bana tapınmıyor filan
cidden düşünce yapınız çok değişik bir an önce düzeltmelisiniz
ve ilişkiniz öyle laçka olmuş ki evlenseniz bile mutlu olamayacaksınız
Ne nişanı pardon. Atmışsınız ya nişanıYa baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuo
Attım ama aileler bilmiyordu ki bir de terbiyesiz arkadaşına eski yengen diyorNe nişanı pardon. Atmışsınız ya nişanı
herkesin nişanlısı yanında değil hanımefendiYa herkesin nişanlısı yanında niye anlamıyorsunuz
Attım ama aileler bilmiyordu ki bir de terbiyesiz arkadaşına eski yengen diyor
Ama bunlar özel şeyler onlar hariçherkesin nişanlısı yanında değil hanımefendi
asker olan var nöbeti olan var
Ne kadar büyük acılar..Ya baştan bilerek hiç başlamamalıydım ama oldu bir kere aşık oldum ama o beni bırakıp gitti nişanlı bir kızı yeni yılda yalnız bırakıuo
nesi hariç acaba ?Ama bunlar özel şeyler onlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?