- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Yemin ederim fake değilim siz olsanız napardınız Allah aşkına söyleyin
Başkasıyla olacağını sanmıyorum
Napacak omur boyu sizin yasinizi mi tutacak? Herkes kendi hayatina devam eder gayet guzel sekilde.Başkasıyla olacağını sanmıyorum
Yo hiçbiri olmadı Hattabbiraz ben yanaştım ilk baş
Bir insan "Bir Hatayı 1 Kere Yapıp Akıllanır !" İKİNCİ YAPTIGI SEY HATA DEĞİL SECİM OLUR ! Bunu siz secmişsiniz !Nasıl böyle söylersiniz siz böyle yaptınız diye eşiniz başkasıyla olsa hakkıdır mı diyeceksiniz
Korunmasız ilişki yaşamak ilk başta sizin suçunuz.
Belki gerçekten kendindeki hastalığı bilmiyordu. Hpv testleri uzun süreçler istiyor. Her erkekte sigil olmuyor. Taşıyıcı oluyorlar.Korunmasız ilişki sizin hataniz.
Biliyorsa eğer ne yapabilir, bulaşmış artık. Adilik yapmış evet ama bundan sonrasını oturup konuşmak lazım.
Vurup bağırarak kızarak çözülmez bu ıs.
Beni dinlesin. Evde otursun. Ben bağırıp çağırayım o hep sussun. Yüzük atayım yalvarsin taksın yüzüğü.
Ne zamana kadar böyle olacak sanıyordunuz. Çark döner üstelik gururunuzu hiçe sayarsiniz bu psikolojiyle.
Sağlıklı gorunmuyorsunuz yazdiklarinizla.
Bilmiyordu eminim e devlet şifresindrn girip e nabızdwn kontrol ettim Benim istediğim doktor hariç başka o konuda doktora gitmemiş siğil de yok ondaKorunmasız ilişki yaşamak ilk başta sizin suçunuz.
Belki gerçekten kendindeki hastalığı bilmiyordu. Hpv testleri uzun süreçler istiyor. Her erkekte sigil olmuyor. Taşıyıcı oluyorlar.Korunmasız ilişki sizin hataniz.
Biliyorsa eğer ne yapabilir, bulaşmış artık. Adilik yapmış evet ama bundan sonrasını oturup konuşmak lazım.
Vurup bağırarak kızarak çözülmez bu ıs.
Beni dinlesin. Evde otursun. Ben bağırıp çağırayım o hep sussun. Yüzük atayım yalvarsin taksın yüzüğü.
Ne zamana kadar böyle olacak sanıyordunuz. Çark döner üstelik gururunuzu hiçe sayarsiniz bu psikolojiyle.
Sağlıklı gorunmuyorsunuz yazdiklarinizla.
Yahu neden gitmesin tatile.. halinde ne varmis.. yataklara mi baglisin olumcul hastaligin mi var..Gene de beni bu halde bırakmaması lazımdı
İyi de evlendiğinde neden kıyamet koparuyorsun 20 yıl önceki ilişkiden geçen virüs bile erkekte kalıcı oluyormuşGünübirlik ilişkimde hpv bulaşsa akılsız başım derim.
Sevgilim hpv bulaştırsa ilişkimiz içindeki başka bir ilişkiden mi oldu derim. Ondan değilse ve üzgünse devam ederim.
Evliyken bulaştırsa kıyameti koparırım.
Şimdi sizin durumunuzda başka birşey var. Sizin aşkı kölelik sanmanız, şımarıklığınız... evlendiğinizde yine kölelik mi bekliyorsunuz? Konunuz başka bir yöne kaydı.
Niye bana bulaştırdığı şey için artık mecburuz başkalarına bulaşmasınAyrılmak için tutturdunuz. Adam size acele karar verme, düşün dedi.
Düşünmediniz, ayrıldınız, her yerden engellediniz.
Tartıştınız tokat attınız.
Adam ailesiyle tatile gidip kafasını dinlemek istediğini ama iletişimde olacağını söyledi.
Şimdi "nasıl bırakıp gider" diye hırstan yaptınız.
Birazcık aklı varsa bu tablodaki gibi dengesiz, ne istediğini bilmeyen, karşısındakini emir eri sanan bir kadına dönmez.
3-5 ilişikde geçmedi diyelim ama evlilikte on yüz milyarıncı sevişmede dahi geçmiyor muymuş?İyi de evlendiğinde neden kıyamet koparuyorsun 20 yıl önceki ilişkiden geçen virüs bile erkekte kalıcı oluyormuş
İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Dalga geçiyor gibisin. Yok bu dediklerin gercekce, bence en az bir 5 yıl evlenmeyi düşünme bile.Çocuk oyuncağına çevirdin işi diyor
10 yıl içinde olabilir amaYahu neden gitmesin tatile.. halinde ne varmis.. yataklara mi baglisin olumcul hastaligin mi var..
Ayrıca midem çok kötüydü beni acile götürüp ordan gene de gidecek takmış kafaya ve gittiYahu neden gitmesin tatile.. halinde ne varmis.. yataklara mi baglisin olumcul hastaligin mi var..
Yoo birbirinize mecbur falan değilsiniz. Ne sanıyorsunuz HPVli çiftler ölene dek beraber mi kalıyor? Bırakın HPVyi, hiv gibi daha ciddi hastalığı olan çiftler de gayet güzel ayrılıyor. Adamı bu silahla vurmaya çalışırsanız birkaç seneye ters teper, benden söylemesi.Niye bana bulaştırdığı şey için artık mecburuz başkalarına bulaşmasın
SİZ BURDA YAZAN İNSANLARLA DALGA MI GECİYORSUNZ ???10 yıl içinde olabilir ama
Yemin ederim bu virüs 10 yıl içinde kanseri dönüşebiliyor araştırınSİZ BURDA YAZAN İNSANLARLA DALGA MI GECİYORSUNZ ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?