Tatile gitti

Yemin ederim fake değilim siz olsanız napardınız Allah aşkına söyleyin

Korunmasız ilişki yaşamak ilk başta sizin suçunuz.

Belki gerçekten kendindeki hastalığı bilmiyordu. Hpv testleri uzun süreçler istiyor. Her erkekte sigil olmuyor. Taşıyıcı oluyorlar.Korunmasız ilişki sizin hataniz.

Biliyorsa eğer ne yapabilir, bulaşmış artık. Adilik yapmış evet ama bundan sonrasını oturup konuşmak lazım.

Vurup bağırarak kızarak çözülmez bu ıs.

Beni dinlesin. Evde otursun. Ben bağırıp çağırayım o hep sussun. Yüzük atayım yalvarsin taksın yüzüğü.

Ne zamana kadar böyle olacak sanıyordunuz. Çark döner üstelik gururunuzu hiçe sayarsiniz bu psikolojiyle.

Sağlıklı gorunmuyorsunuz yazdiklarinizla.

Yo hiçbiri olmadı Hattabbiraz ben yanaştım ilk baş

O zaman hatayı biraz da kendinde ara. Valla şaka gibisin keşke fake olsan... 17 -18 yaşında olsan cahil toy derim ama 30 a merdiven dayamissin hala çocukça davranıyorsun.

Bilmiyordu eminim e devlet şifresindrn girip e nabızdwn kontrol ettim Benim istediğim doktor hariç başka o konuda doktora gitmemiş siğil de yok onda

Günübirlik ilişkimde hpv bulaşsa akılsız başım derim.
Sevgilim hpv bulaştırsa ilişkimiz içindeki başka bir ilişkiden mi oldu derim. Ondan değilse ve üzgünse devam ederim.
Evliyken bulaştırsa kıyameti koparırım.

Şimdi sizin durumunuzda başka birşey var. Sizin aşkı kölelik sanmanız, şımarıklığınız... evlendiğinizde yine kölelik mi bekliyorsunuz? Konunuz başka bir yöne kaydı.

Ayrılmak için tutturdunuz. Adam size acele karar verme, düşün dedi.
Düşünmediniz, ayrıldınız, her yerden engellediniz.
Tartıştınız tokat attınız.
Adam ailesiyle tatile gidip kafasını dinlemek istediğini ama iletişimde olacağını söyledi.
Şimdi "nasıl bırakıp gider" diye hırstan yaptınız.
Birazcık aklı varsa bu tablodaki gibi dengesiz, ne istediğini bilmeyen, karşısındakini emir eri sanan bir kadına dönmez.

İyi de evlendiğinde neden kıyamet koparuyorsun 20 yıl önceki ilişkiden geçen virüs bile erkekte kalıcı oluyormuş

Niye bana bulaştırdığı şey için artık mecburuz başkalarına bulaşmasın

İyi de evlendiğinde neden kıyamet koparuyorsun 20 yıl önceki ilişkiden geçen virüs bile erkekte kalıcı oluyormuş
3-5 ilişikde geçmedi diyelim ama evlilikte on yüz milyarıncı sevişmede dahi geçmiyor muymuş?
Düzenleme: hpv nin türleri var siz hangisinden bahsediyorsunuz bilmiyorum. Benim eşimde de oldu penis ucunda tabaka oluştu. Ay noldu acaba aldattı mı demedim. Bilmiyorum hpv bulaşması önemli birşey tabi ama dünyanın sonu mu acaba?

Son düzenleme:
Niye bana bulaştırdığı şey için artık mecburuz başkalarına bulaşmasın
Yoo birbirinize mecbur falan değilsiniz. Ne sanıyorsunuz HPVli çiftler ölene dek beraber mi kalıyor? Bırakın HPVyi, hiv gibi daha ciddi hastalığı olan çiftler de gayet güzel ayrılıyor. Adamı bu silahla vurmaya çalışırsanız birkaç seneye ters teper, benden söylemesi.

Hastalığınızı çok abartıyorsunuz, kendinizi ölüm döşeğinde falan mı görüyorsunuz?

Bulaşmasında da adamın bir suçu yok. Cinsel hayatınız varsa her zaman bu riskler var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…