- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 32
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Param olsa giderdim tatile. Tabi yalnız...
Gel beraber gidelim canim :))) saka bi yana yanliz gitmek de iyi olabilir . Kafa dinlersin. Imkanin varsa git durma :))
Bazı etkinlikler oluyor kamp gibi. Adını tam bilmiyorum antalya civarında bungalowlarda kalınıyor. gençlik kampı gibi
sizin yaşınızda insanlar grup ya da bireysel gidiyor
Her gün bi aktivite oluyor
Rafting, trekking, yamaç paraşütü, vb
Arkadaşım yalnız gitmişti
Orada bir sürü arkadaş edinmiş
1 haftalık falan oluyor
Olsun eminim ortam kurarsin :)hepimiz toplanalim gidelim :))
saka bir yanada yurtdisinda yasiyorum ve oralari pek bilmiyorum ondan dolayi aslinda biraz cekingenim
Deli misin.
En güzel tatil kafa dinlemedir
O da tek yapılmalıdır.
Ve kendinle vakit geçirmeyi yalnızlık olark niteleme.
Kendi kendine tatile çıkmak şeklinde niyelendir.
Iyi tatiller
Anneniz ve kardeşiniz neden gelmiyor
Anne netse de kardeş gezme ve tatil kelümekeri bir araya gelince neden istemediğine anlam veremedim
Tatilde sizi eleştirirler mi
Bir tanıdığımız var herkes denize gider o ben gelmeyeceğim der herkes yemeğe gideyim diye hazırlanır hanım denize der
Ya da hadi denize gidelim der herkes hazırlanır o bir saat yerinden kalkmaz
Bekleyin der vs vs
Ha bir de memnun olmaz herkes onun dediğini yapsın ister
Sizde de böyle bir durum mu var
Kardeşiniz neden gelmiyor
Bu kadar ağlamanız filan çok yersiz. Koskoca 26 yaşında ogretmen bireysiniz. Bunun için ağlanır mi? Tatile yalnız gitmek çok sıkıcı olur o konuda haklısınız, tek otele gidilmez. ben kafa dengim olmayanlarla gittiğimde bile yapayalnız hissedip bunalırım. Yıllardır da eşimle gidiyoruz tabii. Ama yalnız bir arkadaşım var şöyle yapıyor bakın, turlar var ya, mesela mavi tur oluyor havaalaninda yada limanda buluşuluyor, orda herkes kaynasiyormus çok güzel gruplar oluşuyormuş hiç sıkılmaz. Hem yeni yerler görür hem bi sürü insanla tanışır denize girer yüzer. Tatile bayılıyor çünkü. Siz de biraz girişken olun gidin acentayla anlaşın mis gibi keyfinize bakın.Iyi aksamlar
kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.
2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor
Kafam cok karisik
sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Gidecegin cevreyi iyi arastrdiktan sonra yalnizda gidebilirsinz.ama tavsiyem bi arkadasnzla gitmeniz tabi sikilabilirsnz yalnzIyi aksamlar
kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.
2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor
Kafam cok karisik
sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Bu kadar ağlamanız filan çok yersiz. Koskoca 26 yaşında ogretmen bireysiniz. Bunun için ağlanır mi? Tatile yalnız gitmek çok sıkıcı olur o konuda haklısınız, tek otele gidilmez. ben kafa dengim olmayanlarla gittiğimde bile yapayalnız hissedip bunalırım. Yıllardır da eşimle gidiyoruz tabii. Ama yalnız bir arkadaşım var şöyle yapıyor bakın, turlar var ya, mesela mavi tur oluyor havaalaninda yada limanda buluşuluyor, orda herkes kaynasiyormus çok güzel gruplar oluşuyormuş hiç sıkılmaz. Hem yeni yerler görür hem bi sürü insanla tanışır denize girer yüzer. Tatile bayılıyor çünkü. Siz de biraz girişken olun gidin acentayla anlaşın mis gibi keyfinize bakın.
Şimdi en güzel zamanı canım hep gençler vardır. Bildik turlar var ya onlardan birine giriver müşteri temsilcisine sor tek başıma katılacağım tur önerir misiniz de. Onlar daha iyi bilir. Hatta bir arkadaşımın maddi durumu iyi değildi tatile gitme şansı sifirdi, bir arkadaşı yazliginin anahtarını vermiş, ev boş sıkılmazsan git orda kal demiş. Bizimki koşa koşa gittihaklisiniz ama aglamalar sanirsam pskolojikmen malum iliski sonlandi ve umarim bir an önce gecer
bende tatile bayiliyorumda yanliz o adimi atamadim ama o dediginiz turlari arastiracagim tesekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?