- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.486
- 248
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Hehehe ben de aynı fikirdeyim.Bi gun mutkaka yapicam dedigim sey:)) cocuklar buyusunde biraz, bebeleri herife birakip kacmayi planliyorum:))
Iyi aksamlar
kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.
2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor
Kafam cok karisik
sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Simdi oyle diyoruzda bakalim buyudukleribde birakip gidebilecekmiyiz:) babalar gidiyoda anneler pek gitmiyo.. Allah gonlune gore versin umarim gidebilirsin tatile en kisa zamanda.Hehehe ben de aynı fikirdeyim.
Yalnız tatile gitme imkanım olsa koşa koşa giderim şu an bile.
yerinize geçebilirim.Iyi aksamlar
kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.
2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor
Kafam cok karisik
sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Merhabalar seyahatınız hakkında günlük veyahut makale yazmayı düşündünüz mü?Gelecek hafta 4 bin kmlik bir yola çıkacağım tek başıma. Uçakla filan değil ha, direksiyon sallayacağım o kadar yol. Bunu tatile dönüştürmeye karar verdim. Abd içindeyim, gezip görmediğim eyalatleri geze geze geleceğim. Gözüme kestirdiklerimde 1-2 gece kalacağım. Süresi 1 hafta-10 güne kadar çıkabilir gezinin, bilmiyorum. İlk defa böyle bir şey yapıyorum. Bakalım nasıl olacak. Büyük yolculuğum 29 temmuzda başlıyor. :)
Merhabalar seyahatınız hakkında günlük veyahut makale yazmayı düşündünüz mü?
Fotoğraflar çekip anılarınızı paylaşmak. Bir nevi blogger gibi düşünün.
Merakımı bağışlayın, çok seviyorum çünkü bu tarz şeyleri okumayı, görsellerine bakmayı. Bir nevi keşfetmiş gibi oluyorum. Sevgiler.
Eğer böyle bir şeyi gerçekleştirirseniz paylaşmanızı 4 gözle bekleyeceğim. Bol keyifli güzel seyahatler dilerim. :)Vallahi ne yalan söyleyim, youtube videoları filan mı hazırlasam diye düşündüm. Ama hiç tecrübem yok. Tutar mı, izlenir mi, bir de altına uyuz uyuz yorumlar yapılır da pişman edilir miyim vs gibi sebeplerden çekiniyorum. Ama dediğiniz gibi, bu tecrübeyi fotoğraflar, yol videoları, konuşma vs hepsiyle bir şekilde yaymak benim de içimden geçiyor. :) Gopro kameram var mesela, arabaya takıyorum, yolu çekiyorum. Güzel manzaralı yerler için süper oluyor. Bu tür videolar çekeceğim yolda. Bunları gösteresim var, evet.
Teşekkürler.Eğer böyle bir şeyi gerçekleştirirseniz paylaşmanızı 4 gözle bekleyeceğim. Bol keyifli güzel seyahatler dilerim. :)
Ayni durum yaa iste ben :))Benim de kimsem yok. Aynı senin gibiyim. Para var, zaman var, ama insan yok.
Sırf birlikte gezip tozmak için sevgili yapmak istiyorum, o raddeye geldim. Ama sevgili filan da yapamıyorum. Öyle kaldım. :)
Dert ettiğin şeye bak ya millet yalnız kalmak için alır başını gider öyle düşün ilerde bir curcunanın içine düşersin de ah bir kafa dinlesem tek başına dersin. Git işte mis gibi deniz kum güneş ne olacak arkadaş falan aç müziğini dinle, kitap oku. Buraya yaz foto falan at hatta eşlik ederiz yani yıpratmayın kendinizi boş şeylere ya!Iyi aksamlar
Kafam cok karisik
Öyle bir anlattinizki hemen simdi bavulumu toparlayip gidesim geldi :) cok güzel anlattinizAynı yaştayız.
Fakat sanki birşeylerin üstesinden gelemiyor gibisiniz. Gözünüzü korkutuyor yalnızlık. Bence tek başınıza çıkın tatile. Deneyin tek başına gezmeyi, tatili şifa gibi gelecektir.
Havuz başında kitap okuyun, müzik dinleyin bar’a geçin alkol alın otelin etkinlikleri oluyor akşamları onlara katılın. Havuzda yüzün.
Gittiğiniz, gideceğiniz yere gitmeden tarihi yerlerini araştırın. Vardığınızda fotoğraflar çekin, tarihi konularını araştırın. Yürürken müzik dinleyin.
Güneş kremlerinizi alın yanınıza sahil kenarında denizin tadını çıkardıktan sonra bronzlaşın, yanın ölü hücrelerinizi, derinizi yenileyin.
Hamama, saunaya katılın ruhunuzu dinlendirerek masaj yaptırın.
Yolculuklarda bilmediğiniz yerleri tabii sora sora bulacaksınız. Akşamları eğlence mekanlarına katılın güzel bir kahve yudumlayın.
Yalnızlığın tadını çıkartın. Ruhunuzu, fiziğinizi, sağlığınızı dinlendirin. Birşeylerin üstesinden gelmeyi başarın.
Gerekirse arkadaşlar edinin. Yeni yeni insanlar tanımak güzel birşey bence.
,Gelecek hafta 4 bin kmlik bir yola çıkacağım tek başıma. Uçakla filan değil ha, direksiyon sallayacağım o kadar yol. Bunu tatile dönüştürmeye karar verdim. Abd içindeyim, gezip görmediğim eyalatleri geze geze geleceğim. Gözüme kestirdiklerimde 1-2 gece kalacağım. Süresi 1 hafta-10 güne kadar çıkabilir gezinin, bilmiyorum. İlk defa böyle bir şey yapıyorum. Bakalım nasıl olacak. Büyük yolculuğum 29 temmuzda başlıyor. :)
Keşke bende yalnız yapabilsem ama kardeş işte, onun gelmesini bekliyorum planlar bu yönde. Emin olun çok iyi gelecektir yalnız tatil. :)Öyle bir anlattinizki hemen simdi bavulumu toparlayip gidesim geldi :) cok güzel anlattiniz
,
Ooo yolculuk gercektende bas bayagiund büyükmüs. Böyle okudukca cesaretleniyorum,
Iyi tatilleerr iyi gezmeleer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?