• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlı bırsey..

cadıkazanım bence benım ıcın hos bırı guzel dun gece tanıstık falan demesı bıle aslanın bana karsı bakısını bıle degıstırır dırek bana normal arrkads gozu ıle bakar... alısverısten donme olayı ıyıymıs onu yapabılırz ama neden orada kahve ıcmeye gıdıoruz bunu dusununebılırler yanı ben boyle dusunurdum yanı ya bılemedımkı hıc ben :43::43::43:

bende ondan korkuorum muhabbet falan ılerler ama ılerlemezsede aslana ulasamayız dıo arkadsım 2 arada 1derede kaldım:53::53:

ozman muhabbeti ilerletmeyin canım arkadaşların gitsin baksın aslan yoksa geri dönerler varsa sen hazırda bekle gidersin arkalarından onlar muhabbeti ilerletsede sorun olmazda sen orda olursan biri sana kancayı takarsa olmaz madem aslanın düşüncesi değişir diyosun bu şekilde dene derim:34:

cadıkazanım bence benım ıcın hos bırı guzel dun gece tanıstık falan demesı bıle aslanın bana karsı bakısını bıle degıstırır dırek bana normal arrkads gozu ıle bakar... alısverısten donme olayı ıyıymıs onu yapabılırz ama neden orada kahve ıcmeye gıdıoruz bunu dusununebılırler yanı ben boyle dusunurdum yanı ya bılemedımkı hıc ben :43::43::43:

bende ondan korkuorum muhabbet falan ılerler ama ılerlemezsede aslana ulasamayız dıo arkadsım 2 arada 1derede kaldım:53::53:

diğer arkadaşların çok hafif muhabbet eder de yine sen o yokken gitme bence, bak bu sözümü yabana atma :34:

ağır, geri planda durmanızda ilgilerini çekebilir bence.. hem çekici hem ağır.. yada diğer kızlar arasında farklı durmanız diyim :) sizin gitmemeniz daha iyi olur gibi geliyor bana da :)

bence arkadaşlarıyla muhabbetinizin olması çok iyi olmuş aslancık gelirse en azından bir konuşma olur veee seni fark eder :16:

heyecanla takip ediyorum seni mutlu son bekliyoruzzz :21::54:

kızcelerım kalkar kalmaz sıze yazıorum dun gece aslancıgımız yok gelısmelerde war tabi ama bu kadar yavas olması yoruo benı moralımı bozuyor:20::20::5::5::5:

o ıkı erkek arkadsı oturuodu orda bırde yanlarında bır erkek daha vardı... gordugumdekı tanımamı anlatamam heyecandan olucektım, sosyal medyaya hem minnetarım ama bir yanda cok tehlıkelı oldugunu anladıkı hepberaber..

neyse bızım geyık surulerı takıo orda benım aslanımsız.. ama dıkkatlerı cektık hahahaha gırıste bakıyoruz onlarmı degılmı dıye aslında bız onlar tanımaya calısıoruz onlarda merak eden gozlerle sorguluo bırtanesıde pısmıs kelle gıbı sırıtıo :47::47::47: gıcık oldum..

kızlara

-bakıp durmayalım farkettıler bızı sımdı bunlarda bırı yazar bırde aarkadsının askıyım bennn onunn yengesıyımm bır nevii:1::1::1: gulustuk

1arkads: ben ztn bakamam memlekete gıtcem mustaakbel kocam benı ıstemeye gelıcek benı buraya nıye getırdınız nefeskesen herkes bıze bakıo (aslında kımse bıze bakmıo, sadece bıraz dıkkat cektık herkes ısınde gucunde ama kendı masamız ılgılenıo bızle ıkısaat bakarsak tabi)

2.arkads: amannnn koy g*tüne nefeskesen gerilme hemen sakin ol olmazsa olmaz guzel tut moralını

neyse bız oturduk nedense gerılmıstım bılmıyorum nıye oldu sınırlerım bosalmıstı allahtan el ayak tıtremıodu.. aslında bıraz cokk dolmustum herseye hayatımdakı tek renk tek gulumseme bıraz aslancık olmustu... okadar bunalmıstım kı sormayın :50::50::50:

neyse konuya doneyım.. ya her detayını anlatıp sıkmak ıstemıorum ama bızım 2.arkads paso cakmak ısteyıp duruo bunların 3 bırden cakmak verıo bıze :1::1::1::1: hepsıde yakısıklı havası olan cocuklar nıye boyle abazan gıbı hareket ettıler anlamadım:60::60::62::62::62:

bırtanesıde ılla cakmagım sızde kalsın dıo bızde yok dıoruz arkadsları bıle cocuga bakıo cunku gereksız bır yaklasımla bulundu sankı buyuk bısı takdım eder gıbı... hanı dese bız kullandıgımızda sızde kalabılır onemlı degıl dese anlarız bu ayaga falan kalktı...:53::53:

dıkkatlerını cektık bu ıyıydı ama bırazda kotuydu cunku benım aslanım yoktu ya aslanım geldıgınde bırtanesı benım ıcın ben onunla tanısmak ıstıyorum falan derse:14::14::14::14:

o arada 2.arkads yarın aksam yıne gelelım bunu saymıyalım bak kaczamandır gorusemedık falan dedı

1.arkads ben belkı gelemem bılıorsunuz yetısemem geldıgımde olsun

hepımız oyle ıyı oynuyoruz kı rolumuzu hahahaha güya dizilerdeki unluler oyuncu.. hıc bırımız gulmedı herkes mukemmel oynadı

taaa kii 1.arkadas sıgarasını yapmak ıcın cantasından cakmak cıkarana kadar ///ya bızım cakmagımız yokkı ama :47::47::47:

coucuklar bıze pısmıs kelle gıbı sırıtmaya calıstı benım cakmagım kalabılır ama yınede dedı cocuk:18::18::18: sonra sohbet muhabbet olmaya basladı sonra laf attılar konusmaya calıstılar bızde cevaplar verdık heveslı gozukmedık sadece bıraz makara tarzı gectı muhabbet kımse telefonlarını alalım falan demedı oyle gecemız noktalandı aslında guzeldı cogunluk gulduk eglendık ama aslan yoktuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:83::83::83::87::87::100::100::100::100::100::100::99::99::99:

Selam canım. Ben sana olacak demiştim oluyor görüyorsun değil mi :9::9:
Muhabettin açılması iyi olmuş fakat bende arkadaşlara katılıyorum birilerini kendine aşık etmeden bu işi halletmen lazm. Arkadaşlarına büyük iş düşüyor. Bence arkadaşların senden önce gitsin. Mümkünse aslancık gelene kadar sen gitme. Hem senin arkadaşlar onlarla arayı iyi tutsun. Mümkünse aslancık varken aynı masaya oturmak için çabalasın senin arkadaşlar. Aslancıkta onların yanındayken sen arkadaşlarının yanına git. Herkes masada oturuyor sen muhteşem bir edayla arkadaşlarının masasına gidiyorsun. Herkes sana bakıyor. Sen sadece aslancığın gözlerine bak. Kimseye pas verme. On numara aslana sellektör yapmış olursun :9: Diğerleride sadece onunla ilgilendiğini anlar. Hem belki senin arkadaşlarda iyi birini bulur aralarından :52::52::52::52::52:

Bak bence bunu düşün :51::51:

ay bende merak ettimmm bak... Nelerden hoşlandığını öğrenmeye çalış ve ortak noktalar bul bunu da bir şekilde yansıt. Atıyorum siyasetten mi hoşlanıyo o zaman arkadaş ortamında dikkatini çekebilecek şekilde siyasi bir konuda yorumlar yap. Ama konuya iyi hakim ol da rezil olma. Muhabbet ortamında çok suskun kalma pasif görünebilirsin.

inanmiyorum ya olaylar super gelismiss :)) darisi basima valla ben de istiyorum :52:
karar da vermis, uygulamaya gecirip olumlu sonuc da almissin, darisi basima. gelismeleri bekliyoruzzz:1:

kız yaparız bısıler hangi burc bılıosun kız ben neler yaptım bırbılsen adamı bulacam dıye 15 bolumluk dızı cekılır fınalındede kavusucam ınsallah

kuzum biraz yoğunum bu aralar pek giremiyorum bütün mesajlarını okuyamadım :emir_bebek: pazartesiden itibaren gelcem sonra rahatız :23: yengeç burcu benimki yapabilir miyiz bişeyler :23: aslında bizim hikayeleri birleştirip bi kitap mı çıkarsak acayip olur ya :6: sonra dizisi filmi her şeyini yaparız :6: sonu tabiki kavuşmalı :23: :9: şimdi çıkmam lazım pazartesi görüşürüz :3:

kızcelerım kalkar kalmaz sıze yazıorum dun gece aslancıgımız yok gelısmelerde war tabi ama bu kadar yavas olması yoruo benı moralımı bozuyor:20::20::5::5::5:

o ıkı erkek arkadsı oturuodu orda bırde yanlarında bır erkek daha vardı... gordugumdekı tanımamı anlatamam heyecandan olucektım, sosyal medyaya hem minnetarım ama bir yanda cok tehlıkelı oldugunu anladıkı hepberaber..

neyse bızım geyık surulerı takıo orda benım aslanımsız.. ama dıkkatlerı cektık hahahaha gırıste bakıyoruz onlarmı degılmı dıye aslında bız onlar tanımaya calısıoruz onlarda merak eden gozlerle sorguluo bırtanesıde pısmıs kelle gıbı sırıtıo :47::47::47: gıcık oldum..

kızlara

-bakıp durmayalım farkettıler bızı sımdı bunlarda bırı yazar bırde aarkadsının askıyım bennn onunn yengesıyımm bır nevii:1::1::1: gulustuk

1arkads: ben ztn bakamam memlekete gıtcem mustaakbel kocam benı ıstemeye gelıcek benı buraya nıye getırdınız nefeskesen herkes bıze bakıo (aslında kımse bıze bakmıo, sadece bıraz dıkkat cektık herkes ısınde gucunde ama kendı masamız ılgılenıo bızle ıkısaat bakarsak tabi)

2.arkads: amannnn koy g*tüne nefeskesen gerilme hemen sakin ol olmazsa olmaz guzel tut moralını

neyse bız oturduk nedense gerılmıstım bılmıyorum nıye oldu sınırlerım bosalmıstı allahtan el ayak tıtremıodu.. aslında bıraz cokk dolmustum herseye hayatımdakı tek renk tek gulumseme bıraz aslancık olmustu... okadar bunalmıstım kı sormayın :50::50::50:

neyse konuya doneyım.. ya her detayını anlatıp sıkmak ıstemıorum ama bızım 2.arkads paso cakmak ısteyıp duruo bunların 3 bırden cakmak verıo bıze :1::1::1::1: hepsıde yakısıklı havası olan cocuklar nıye boyle abazan gıbı hareket ettıler anlamadım:60::60::62::62::62:

bırtanesıde ılla cakmagım sızde kalsın dıo bızde yok dıoruz arkadsları bıle cocuga bakıo cunku gereksız bır yaklasımla bulundu sankı buyuk bısı takdım eder gıbı... hanı dese bız kullandıgımızda sızde kalabılır onemlı degıl dese anlarız bu ayaga falan kalktı...:53::53:

dıkkatlerını cektık bu ıyıydı ama bırazda kotuydu cunku benım aslanım yoktu ya aslanım geldıgınde bırtanesı benım ıcın ben onunla tanısmak ıstıyorum falan derse:14::14::14::14:

o arada 2.arkads yarın aksam yıne gelelım bunu saymıyalım bak kaczamandır gorusemedık falan dedı

1.arkads ben belkı gelemem bılıorsunuz yetısemem geldıgımde olsun

hepımız oyle ıyı oynuyoruz kı rolumuzu hahahaha güya dizilerdeki unluler oyuncu.. hıc bırımız gulmedı herkes mukemmel oynadı

taaa kii 1.arkadas sıgarasını yapmak ıcın cantasından cakmak cıkarana kadar ///ya bızım cakmagımız yokkı ama :47::47::47:

coucuklar bıze pısmıs kelle gıbı sırıtmaya calıstı benım cakmagım kalabılır ama yınede dedı cocuk:18::18::18: sonra sohbet muhabbet olmaya basladı sonra laf attılar konusmaya calıstılar bızde cevaplar verdık heveslı gozukmedık sadece bıraz makara tarzı gectı muhabbet kımse telefonlarını alalım falan demedı oyle gecemız noktalandı aslında guzeldı cogunluk gulduk eglendık ama aslan yoktuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:83::83::83::87::87::100::100::100::100::100::100::99::99::99:

:30::30: neler olmuuuşşş :30: aslan da olaymış iyiymiş ya :31:

bende 3 gun once heyecanlı heyeanlı 30 sayfayıda okudum bı guzel
ama bosuna okuduk herhalde:ssz:
okudugumla kaldım:27:

oluruna bıraktım o aksamda gıtmedım cunku aslancık yoktu o cocuk varmıs.. konusmak ıstemedım bıraz bu konu ıle ılgılı bırkac zaman.. sınırlerımı bozan bırkac olay oldu...

oyuzden oluruna bıraktım.. ki ben ıstersem bulurumda aslancıgı havada karada farketmez nefeskesen affetmez:ssz::ssz:

sadece sızlerden de destek almak ıstedımm.. yapılacaklar belliydi ama fazla mı ılerı gıderım dıye cok dusundugum zamanlar oldu yanı dogruyu yalnısı bırde sızın yorumlamanızı ıstedım.. ama bırde ne goreyım ben kendımı cadı derdımm :52::52::52: bana cook yardımcı oldunuz kızcelerım konum hep acık olucak ben son zamanda konuya gırmedıgım ıcın bıldırımde gelmedı kımse yazmadı dıye dusundum

merak ettıgınız bır sey varsa cevaplarım yavruceylanlar

Yok anacm hanimkizimiz siteye griyoda yorum yapmio isi bitti heralde tavsiyeleri aldktan sonra :D

ben hıcbır zaman bır menfaat olayı gıbı bakamadım bu konuya benım yapıcaklarım bellıydı ztn arkadslarımdan yorum almak ıstedım olmazsada gulup eglenelım dıye makarasını yaptık.. ki hepimizde baya eglendık :34::34: uslubu begenmedım...:19:

Canım ne yaptın ? Istegını kabul ettı mı ?
Bırkac gundur bakamadım :ssz: Kısadan anlat bakayımm gırınce okurum tekrar :52:

Canım ne yaptın ? Istegını kabul ettı mı ?
Bırkac gundur bakamadım :ssz: Kısadan anlat bakayımm gırınce okurum tekrar :52:

yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık :9::9::9::9:

ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...

bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla..:43::43::43: oylece kaldı anlacagın arkadsım..:48::48::13::13:

yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık :9::9::9::9:

ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...

bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla..:43::43::43: oylece kaldı anlacagın arkadsım..:48::48::13::13:

nefeskesen aslancık öylece kalmamalı nolamazzzzzz:50:

Back
X