- Konu Sahibi nefeskesen
hehe vay be 1 senedir unutmadın demek
eee hiç bir şey yazmıyo mu hala ? ilk sen mi adım attın? Hakkında hayırlısı canım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe vay be 1 senedir unutmadın demekeee hiç bir şey yazmıyo mu hala ? ilk sen mi adım attın? Hakkında hayırlısı canım
![]()
Ben konuya önceden yorum yapmamışım ama şimdi gördümMesajı görüldü de mi yazmadı aslancık ?
merhaba kızcelerım aslında tam bır sene degıl 7-8 ay oldu ama bana bırdfe bacımm ahahahahaslana // yıldız tılbeden- havalım // sarkısını armagan edıyorum
evet ılk adımı ben attım merhaba yazdım oda selam verdı nasılsın dedım saol sen dedıbende halı ruhuyetımı soyledım..
ama tabı konuya bıryerden gırmem lazımdı havadan sudan konusup durmam adam beklıyorsızınle bırkac yerde karsılastık boyle sey yapmak adetım degıldır rahatsızlık vermek ıstemem dedım oda estafırullah dedı
yanı o sızsınız bılıyorum :) dedım oda ':)' nerede karsılastık mesela dedı yerını soyledım hep oradamı karsılastık dedı evet dedım kaldı oyle ruhsuzmudur nedır salak sınır oldum yıne yıne ataga gecmem gerektıne yazayım kızlar nerden baslayım sevgılısı hala yok kanımca baya hummalı arastırdık yıne
merhaba kızcelerım aslında tam bır sene degıl 7-8 ay oldu ama bana bırdfe bacımm ahahahahaslana // yıldız tılbeden- havalım // sarkısını armagan edıyorum
evet ılk adımı ben attım merhaba yazdım oda selam verdı nasılsın dedım saol sen dedıbende halı ruhuyetımı soyledım..
ama tabı konuya bıryerden gırmem lazımdı havadan sudan konusup durmam adam beklıyorsızınle bırkac yerde karsılastık boyle sey yapmak adetım degıldır rahatsızlık vermek ıstemem dedım oda estafırullah dedı
yanı o sızsınız bılıyorum :) dedım oda ':)' nerede karsılastık mesela dedı yerını soyledım hep oradamı karsılastık dedı evet dedım kaldı oyle ruhsuzmudur nedır salak sınır oldum yıne yıne ataga gecmem gerektıne yazayım kızlar nerden baslayım sevgılısı hala yok kanımca baya hummalı arastırdık yıne
Aslancığın biraz içi geçmiş sanki yahuİnsan bir heycanlanır biri mesaj atmış falan ama yok
Biraz beklemek mi lazım acaba, ama siz demek falan iyi olmuş mesafe iyidir
![]()
O kafeye falan hiç gitmedinmi nefeskesen neden böyle adım attın? Baştan okudum sanaldan adım atmak istemiyordun. Şuan yapılacak pek bir şey yok gibi.Yüzyüze bi yerde karşılaşıp dikkatini çekip sen onu tanımamış gibi yaparsan dank edebilir kafasına bence![]()
Ne zamandır karşılaşmıyoruz ama, pek uğramıyorsunuz heralde? desen hadi gel kollarıma der gibi mi olur acaba![]()
ahahaha ztn dokuz doguruyorum cocugu verırım kucagına artık namusunum bıttı bebegım game over kader aglarını ordu bıze derim artık ...
ya dun attım aslında dun gıtmem gerekırdı oraya ama gıdemedım belkıde gıttı kız yoksa benı aradıda gozlerı baska bırıylemı kesıstıbu aksam gıdersem yalnız gıtmem gerekır oraya bu olayı bılen butun yakınlarımın ıslerı var herkesede demedım kadınlar kulubu harıc
![]()
kız 7 aydır hala bı aslanı avlıyamadın mı?
bunca zaman ne yaptın? sımdı nıye bastan aslan avına çıktın?
Hiçbir ortak arkadaşınız falan yoksa işin biraz zor hani gittiği yerler konusunda tesadüf yaratabilirdin diyeceğim ama bu işin büyüsü seni daha çok etkiliyor bence. Tanıştığın zaman belki arabanın bal kabağına dönüşmesi gibi büyüsü bozulacak. Bence biraz da etkileyici ve gizemli kılan uzaktan uzağa olması. Face ten falan ekleme. Fakat ortak alanlar nasıl yaratılabilir ki?
Yalnız gitmen daha iyi olur. Adamcağız nasıl konuşsun yanında sürü varkenGit bir kahve iç gel artık yoksa da Yıldız Tilbe kafam hafif dumanlıyı dinlersin napalım
![]()
Gitttttt otur kahveni al yak bir sigara bakalım neler olacak :)
7 ay ıcınde bu gonul ısıne ayıcak pek vaktım olmadı ısın acıgı, iş gorusmelerı, özel durumlar derken kaldı oyle taa kı gecen baktım ve bır gıdeyım oraya dedım yıne yakalayamadım. ortak arkads veya ortam olsa suan evım evım guzel evımde sıze porselen takımı gosterıoyordum
bende ondan korkuyum acıkcası bır hevesmı yada bos zamanımda bır mesgakemı cıkardım kendıme dıye? 7 aydır pek ılgılenmedım acıkcası, arkadsım dedı de hatırladım sonra resımlerıne baktım ve baktık dedık son tur son sans dıgerınde fazla tecrubesız kaldım sanırım..ama bır ortak noktamız yok bu canımı sıkıyor yazdım tesaduf olayı yaratmayı denedım ama yakalayamadım bır turlu adamısosyal medyadan bır baktım dondu pek emın degıldım acıgı.. cunku bana yazılanlara ben donmuyordum.. hıcte sevmem mesajlasmayı oyuzden kısa ve net olmaya calıstım.. ama kaldı oyle arkadsım.. faceden eklemedım.. tekrar ne yazabılırım merhaba dıye konuya gırsem tekrar bılmıyorum
çık karşısına konuş,ölüm yokya ucunda dıcam ama sen tanışma ortamı oluşsun,
bı sure bırbırımızı yoklayalım,sonra ıkımızde ısteklı olup baslıyalım ıstıyorsun sanırım..
aslanı alan uskudarı geçecek,bence ne yapcaksan cabuk yap
Ondaki ışık nasıldı sana karşı? Demek karşılaştığın gibi lüks mekanlara takılıyor.. Bilemiyorum ki bu şekilde kendi kendini etkileyip de kör kütük aşık olma sonra![]()