• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlı bırsey..

nefeskesen aslancık öylece kalmamalı nolamazzzzzz:50:

yaa bencede ama cok sacma sapan ısler oldu oraya o aksam 2 arkadsım gıdecektı bır arkads daha dahıl oldu cok sacma sapan hareketler etmıs salak salak espırıyı yapmaya calısmıs adamlara bır kadına yakısmayacak kahkahalar atmıs bızım kızlar nasıl toparlayacagımı9zı bılemedık dedı ıyıkı gıtmedım dedım valla sonra bırsuru geyık surusu gıbı takılan gruba baska erkeklerde eklenmıs belkı aslancıkta geldı bılmıoruz

ama arkads yuzunden aranıo gıbı bız ızlenım oldu heralde bızımkılerde kalklmıslar rezıl olmuslar menude fıyatları hesaplıomus aptalmıdır nedir.. bıraz aradan zaman gecsın atagı yapıcam

bırde hersey ustuste geldı garnet cok canım sıkıldı bu arada falcı arkadsım var yanımda fal bakan falan da varsa falllasalım hepbırlıkte :1::1::1::1:

Son düzenleme:
nefeskesen, senin konudan sonra ben de gaza gelmistim ya simdi geri hevesim kacti kiz:52:
ben de agirdan aliyorum atak icin. ama ben direkt msj aticam, arkadas olalim diyecegim :27:
ikimize de bol sans diliyorum. allah yardimcimiz olsunn
:52:

yaa bencede ama cok sacma sapan ısler oldu oraya o aksam 2 arkadsım gıdecektı bır arkads daha dahıl oldu cok sacma sapan hareketler etmıs salak salak espırıyı yapmaya calısmıs adamlara bır kadına yakısmayacak kahkahalar atmıs bızım kızlar nasıl toparlayacagımı9zı bılemedık dedı ıyıkı gıtmedım dedım valla sonra bırsuru geyık surusu gıbı takılan gruba baska erkeklerde eklenmıs belkı aslancıkta geldı bılmıoruz

ama arkads yuzunden aranıo gıbı bız ızlenım oldu heralde bızımkılerde kalklmıslar rezıl olmuslar menude fıyatları hesaplıomus aptalmıdır nedir.. bıraz aradan zaman gecsın atagı yapıcam

bırde hersey ustuste geldı garnet cok canım sıkıldı bu arada falcı arkadsım var yanımda fal bakan falan da varsa falllasalım hepbırlıkte :1::1::1::1:

ayy ben çok sinir oldum o kıza :41::41: gelişmelerden haberdar et bizi... fal olayı kanayan yaram ben tövbeliyim yoksa bakardım ahh ahh

nefeskesen, senin konudan sonra ben de gaza gelmistim ya simdi geri hevesim kacti kiz:52:
ben de agirdan aliyorum atak icin. ama ben direkt msj aticam, arkadas olalim diyecegim :27:
ikimize de bol sans diliyorum. allah yardimcimiz olsunn

ayy arkadsım sorma bu kız bızımde hevesımızı kacırdı bırde bırkac olay olunca ıster ıstemez gerı adım atmak zorunda kaldım..

yoksa konu benım bırtarafımda patlıcak:52::52::52::52: ınsallah canım benımm olur ınsallah senınkı.. tanısıomusunuz sız yanı bır merhabalıgınız varmı??? ayy gordunmu heyecanı bana gecırdın sımdı:52::52::52:

ayy ben çok sinir oldum o kıza :41::41: gelişmelerden haberdar et bizi... fal olayı kanayan yaram ben tövbeliyim yoksa bakardım ahh ahh

sorma garnetımm yaaa kız sacmalamıs boylede bır kız degıldı sessız bır kızdı:22::22: sessız atın cıftesı pek olurmus ıste kız dıomuskı masada

- bakıolarmı dıomus bızımkıler ses cıkarmamıs konusmayalım belkı sıkılınca gıder falan dıye dusunmusler:1::1::1: sen ıctın ben ne yedım bızım hesabımız bukadar su nekadarmıs bırde seslı seslı soyluomus bunu neden yaptıgını anlamadım dıkkat mı cekmek ıstedı bırde mekan oyle cafe tarzı bır yer degıl.. bistro tarzı.. musterılerın cogu orta yas belırlı bır kesım hıtab eden bır yer herkes uzaylı muamelesı yapmıs bızım masaya bıyık altından gulmus :25::25::25: bu kız yuzunden nerdende geldi yapıstı ya :50::50::50:

oyuzden gerı adım attık ... olsun yavrusum tovbelıysen sen bakma bız bakarız http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/646070-fallasalimmm-kizlar.html#post31688458 konuyu actık canın ısterse bakar arkadsım sekerparem :54::54:

Son düzenleme:
arkadaşım resmen canlı dizi film gibisin. herkes sonucunu bekliyor.belki sana senaryo teklifi filan gelir...

hahahaa cok tesekkur ederımm canımcımm:54::54::54:

ya aslında ben buraya delı bır enerjı ıle yazdım sızlerdende o enerjıyı hıssettım ortaya bu cıktı espırıler havada ucustu :9::9::9:

yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık :9::9::9::9:

ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...

bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla..:43::43::43: oylece kaldı anlacagın arkadsım..:48::48::13::13:

Olur böyle dengesizlikler sen canını sıkma arkadaşım:20: Bu iş olacak. Bir dahaki atakta mutlaka aslancığın olduğu vakitte gitmelisin. O üçüncü arkadaşıda o zamanlarda zilyon km uzağında tut :9: Çok feci batırmış. Ama senin arkadaşlar ayaklarını kesmesinler ya :17:
Sen yinede gelişmeleri haberdar et. Merak ettik:18:

Olur böyle dengesizlikler sen canını sıkma arkadaşım:20: Bu iş olacak. Bir dahaki atakta mutlaka aslancığın olduğu vakitte gitmelisin. O üçüncü arkadaşıda o zamanlarda zilyon km uzağında tut :9: Çok feci batırmış. Ama senin arkadaşlar ayaklarını kesmesinler ya :17:
Sen yinede gelişmeleri haberdar et. Merak ettik:18:

valkyriemmmm benım hosgeldınn:54::54::54::7::13: ya ne bıleyım arkadasım kendımı rezıl olmus gıbı hıssettım nefeskesen dedı herkes bıze baktı baska bıryerde ya da farklı bır konumda olsak neyse dedı bende bıraz gerı cekelım dedım ztn sonra cok sacma sapan seyler oldu bırazda bunaldım arkadsım ıs bulamıyorum gorusmeye gıttıgım yerler olumlu gecıyor ama sonra aramıyorlar anlamıyorum boyle belırsızlık dolu bır donemden gecıyorum bırazda yasadıklarım bırıktırdıklerım daha yenı patladı dıyelım...

aslancık benım ıcın bır kacıs olmustu belkı olur dıye cok heves etmıstım cesaretlenmıstım ama bazı seyler ummdugum gıbı gıtmedı ama olucak arkadsım er yada gec yakalıcam onu tabı bırını bulup evlenmezse :9::9::9::9:

O kızın yaptıklarını duyunca pataklayasım geldı :22:
şuan ıçın gerı çekılmek en güzelı nefeskesencım
bıraz gızemlı olmakta fayda var :51:

fal ışını yarın hallederız gelırım dığer topığe benımde bu ara yıne fal bakma krızım tuttu :16:

AYYYYYYY :52::52::52:

Bu ne güzel bir konu böyle yaa...

nefeskesen canım benim , ne kadar güzel arkadaşlarıyla muhabbeti az çok kurdunuz derkeeen şu dengesiz arkadaşın girmiş araya :50:
hayatında bazı senin üzen olaylar olsa da , bu olay hepimizin içine sindi emin ol ,
Aslancık senin olacak inşaAllah :1:

Vallahi çok heyecanlandım okurken , bu ne tatlı bir duygudur böyle...
Takipteyim bende , bırakma sakın peşini , etkilemiş çocuk işte seni besbelli , böyle tatlı şeyler hissetmişsin :16:
Kendini toplarsın en kısa zamanda inşaAllah ve görevinin başına dönersin :32::32::32:

valkyriemmmm benım hosgeldınn:54::54::54::7::13: ya ne bıleyım arkadasım kendımı rezıl olmus gıbı hıssettım nefeskesen dedı herkes bıze baktı baska bıryerde ya da farklı bır konumda olsak neyse dedı bende bıraz gerı cekelım dedım ztn sonra cok sacma sapan seyler oldu bırazda bunaldım arkadsım ıs bulamıyorum gorusmeye gıttıgım yerler olumlu gecıyor ama sonra aramıyorlar anlamıyorum boyle belırsızlık dolu bır donemden gecıyorum bırazda yasadıklarım bırıktırdıklerım daha yenı patladı dıyelım...

aslancık benım ıcın bır kacıs olmustu belkı olur dıye cok heves etmıstım cesaretlenmıstım ama bazı seyler ummdugum gıbı gıtmedı ama olucak arkadsım er yada gec yakalıcam onu tabı bırını bulup evlenmezse :9::9::9::9:

Her inişin çıkışı vardır. Muhteşem döneceksin:21:
İş konusunda bir şey diyemeyeceğim canım. Bende 2 sene öncesine kadar yaklaşık 1 yıl iş aradım ama bulamadım zor durum. Ama illaki bir yeri bulacaksın. Herşeyin hayırlısı diyelim. Demekki senin için daha iyi şeyler olacak ki bunlar hemen olmuyor. Sık dişini :34:
Aslancık konusunda biraz geri çekilme iyi olmuş yinede arayı çok uzun tutup kendine eziyet etme :23:

yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık :9::9::9::9:

ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...

bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla..:43::43::43: oylece kaldı anlacagın arkadsım..:48::48::13::13:

Boyle olmamalıydııı :50: Bu konu burada kapanmamalııı :52:

ayy arkadsım sorma bu kız bızımde hevesımızı kacırdı bırde bırkac olay olunca ıster ıstemez gerı adım atmak zorunda kaldım..
yoksa konu benım bırtarafımda patlıcak:52::52::52::52: ınsallah canım benımm olur ınsallah senınkı.. tanısıomusunuz sız yanı bır merhabalıgınız varmı??? ayy gordunmu heyecanı bana gecırdın sımdı:52::52::52:

Bende heyecandan cok reddedılme korkusu var :1: benım staj yaptıgım yerde calısıyor kendısı. ben ogrencı o ıse calısıyor.
en buyuk tereddutlerımden bırı de bu. Ben haftaya facebooktan msj atıcam canm.stajım bıttı zaten. haftaya oraya gıtmem gerekıyor. gıttıgım gunun aksamına msj atıcam ıste. sımdı msj atıp reddedılıp gormek zorunda olmak var :(( ne yazacagımı bılmıyorum. en son arkadasca
yaklasayım dedım. ama dun erkek kardesım gıbı sevdıgım benle aynı yasta bı arkadasım var ona anlattım. dırekt nıyetını bellı et teklıf etme de hoslandım tanımak ısterım de dedı. sımdı arkadasvarı yaklasırsan net bır cevap alamazsın. notr bır sey soyler umut edersın bosu bosuna dedı. kafam oyle karısık kı. msj atacagım ama nasıl yaklasacagım hala bellı degıl. :31::31:
Insallah senınkı de benımkı de cok guzel sonuclanır canım. takıpteyım :16: bı ara falımı da eklerım topıgıne bakarsan pek mutlu olurum :52:

Son düzenleme:
hergün heycanla bakıorum topiğe yılmak yok devam et canım az ara ver bakalım sonra tekrar dönüşün muhteşem olsun o arkadaştan olabildiğince uzak dur yer bildirimi falanda yapmayın görür yanınıza gelir fln canın daha sıkılır bazen en yakınını bile tanıyamıyo insan gelişmelerini bekliyoruz merakla

nefeskesen kuzum dün sohbetin en heyecanlı yerinde netim gitti :41: ama konuyu takipteyim güzel haberlerini bekliyorum

bende hepsini okuduuuumm :46: ve o kıza gıcık oldum cıks cıksss :20: bence bir dahaki sefere ona hiç haber vermeden apar topar kaçın gidin aslancığın yanınaa ne yapışık bir şeymiş ayol :52: ve tabikide bir gün onu yakalayacaksın sende bu azim ve aşk oldukçaa her şey gönlünce olurr :16:

Şimdi hatırladım şekerim, daha önce de okumuştum konunu, yorum yazmış mıyım daha önce hatırlayamadım.. :) Allah seni düzlüğe çıkarsın, Yiğidin aslanın da hakkında hayırlıysa alnına yazsın.. :D Azmine de hayran kaldım :) biraz şans da var, belli :)

Ayyyy bende bi solukta okudum vallah :1: sonucuda cooook merak ettim yaaaa :26:

Son düzenleme:
kızlar aslancıkla konustuk evet hala unutmadık aslancıgı :1::1::1::1::1: o kadınlar kulubunun medar-ı ıftarı kadınları benle ayaga dıken gıcık!!!

sosyal medyada mesaj olarak konustuk karsılastık bır yerde dedım oda nerde dedı yerını soyledım oyle kaldı bısı yazmadı ne yapıyım mesaj atıyımmı :ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlaaaarrrrrrr bu sefer olucak 1 sene sonra yıne saldırıya gectım hadı bakalım gazam mubarek olsun:nazar::nazar::ssz::7::7::7::51:

ne sekılde konu baslatayım:28::28::28::28::28:

ayyy ellerım buz gıbı oldu :25::25::25::25::25: ya beynım durdu:30: hadı kızlar bır el atın... sozum soz evım evım evım guzel yerıne evımızın fotolarını koyucam:9::9::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X