Tatlı İntikam KANAL D

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798
YARIN AKŞAM KANAL DE EKRANLARINDA.....
YENİ FAVORİ DİZİM TAM BENLİK GİBİ DURUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR .:)

Mmmhh ne biçim dizi
Şu dizi için güneşi bitirdiler yaa

Mmmhh ne biçim dizi
Şu dizi için güneşi bitirdiler yaa
bu dizi yüzünden mi bilmiyorum da çirkin erkek güzel kız yüz vermiyor :)
aynı çirkin ve güzel masalı gibi olacak ama kız sonra çok pişman olacak çünkü çirkin olan artık çirkin değil

bu dizi yüzünden mi bilmiyorum da çirkin erkek güzel kız yüz vermiyor :)
aynı çirkin ve güzel masalı gibi olacak ama kız sonra çok pişman olacak çünkü çirkin olan artık çirkin değil
Bilmiyom şekerim ben sevmedim fragmanlardan.
Güneşin kızları yaa bi tek dizim vardı onu kaldırdılar bu da onun yayınlandığı güne denke gelince sevemedim haliyle

Bilmiyom şekerim ben sevmedim fragmanlardan.
Güneşin kızları yaa bi tek dizim vardı onu kaldırdılar bu da onun yayınlandığı güne denke gelince sevemedim haliyle
hım ben de eşimle trt de dirilişi izliyorum bir bir de buna bakarım heralde çünkü acı falan trajedi izleyecek halim yok moralim çok bozuluyor

Aynen diriliş number 1 zaten
Bizim evin tek dizisi artık.
Ay bide salı akşamları edho izleniyo arada bi. Eşim bakıyo.

Leyla Lydia Tuğutlu
Pelin

Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Furkan Andıç
Sinan / Tankut

Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Can Nergis
Tolga

Tolga, Pelin’in hayalindeki biricik eştir. Manken olarak hayatına devam eden Tolga, kariyerini biraz da Pelin’in çevresine borçludur. Asla bir evlilik ve aşk adamı olmayan Tolga, Pelin ile evlilik yoluna girmiş, fakat başaramamıştır. Çok çapkındır, kadınları sever. Dış görünüşünü her yerde kullanır.

Zeyno Günenç
Süheyla

Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu
Meliha

Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Kerem Atabeyoğlu
Rıza

Pelin’in babası Rıza, Adanalıdır. Ticaret ile uğraşan Rıza’nın hayattaki tek varlığı ailesidir. Pelin’i şımarık büyüttüğü için karısıyla her zaman tartışan Rıza yine de kızını her şeyden sakınır. Pelin’in hayatına giren erkekleri her zaman bir sınava tabi tutar. Gelenekseldir, bu nedenle de karısıyla çatışır. Acı biber ve şalgam hastasıdır.

Hazal Türesan
Başak

Başak, Pelin’in üniversite yıllarında tanıştığı grubun diğer üyesidir. Okulu bitirdikten sonra dermatolog olmaya karar vermiştir. Grubun dengesini sağlayandır. Özellikle Simay’ın düşüncelerinin etkisi altında kalır. Eğlencelidir, ama bunu pek belli etmez. Doğal yaşamdan yanadır ve eş arayışı içindedir. Fakat sorsanız yalnız olmaktan rahatsız değildir.

Çağrı Çıtanak
Bülent

Bülent, Sinan’ın can arkadaşıdır. O kadar yakınlardır ki Sinan Türkiye’ye döndükten sonra restoranı beraber açarlar. Bülent; flörtöz, kadınları seven, eğlenceli bir adamdır. Sinan’ın da kadınlara olan yaklaşımını beğenmez ve onu yumuşatmaya çalışır.

Cemre Gümeli
Simay

Simay, Pelin’in üniversite de tanıştığı ve bu zamana kadar da hayatında olan en yakın arkadaşıdır. Simay, kızlar grubunun beyni ve aşk doktorudur. Okul yıllarında tanıştığı Hakan ile okulu bitince hemen evlenmiş, mesleğini yapmamıştır. Şimdi mutlu bir evliliği vardır; ama ara ara da ilişkinin ilk yıllarını özleyerek Hakan’ı sıkıştırır.

Seren Deniz Yalçın
Ceyda

Ceyda, Sinan’ın mahalleden arkadaşıdır. Sinan’ın üniversite yıllarında mahalleye taşınmıştır. Babasından zengindir. Sinan’ı ilk gördüğü anda kafasına koymuştur, onunla evlenecektir. Bu nedenle her zaman Meliha’nın yanında iyi kız rolündedir, aslında içten pazarlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…